{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Miksi matkustaa Panamaan?

Miksi matkustaa Panamaan

Panamassa on tarjolla paljon muutakin kuin kanava!

Oletko matkustamassa esimerkiksi Costa Ricaan tai Kolumbiaan? Harkitse siinä tapauksessa Panaman vierailun yhdistämistä osaksi reissuasi! Panamassa tunnelma on rentoa, eikä maassa ole massaturismia samalla tavalla kuin monissa muissa Väli-Amerikan kohteissa. Lue alta lisää syitä sille, miksi sinunkin kannattaa ottaa Panaman seikkailu harkintaan!

1. Saarihyppely San Blasin saarilla

San Blasin saaristo koostuu 378 saaresta, joista suurin osa on kokonaan asumattomia! Suuremmilla saarilla asuu alkuperäiskansaa, jota kutsutaan nimellä kuna. Jos siis etsit omaa Robinson Crusoe -kokemustasi, vierailu San Blasiin saattaisi sopia sinulle täydellisesti. Palmupuut, rantahiekkaa varpaissa ja meriveden suolaa hiuksissa - onko tämän parempaa? 

Saarihyppely San Blasissa on omiaan seikkailijalle, joka etsii postikorttimaisemia, rentoa tunnelmaa ja upeita auringonlaskuja.

2. Bocas del Toro – viidakkoa ja rantaelämää

Bocas del Toron alue koostuu kuudesta vehreästä saaresta (Colón, Bastimentos, Isla de Solarte, Zapatilla, Cristobal & Popa) sekä vedenalaisesta kansallispuistosta vain 40 kilometrin päässä Costa Rican rajalta. Isla Colon on Bocas del Toron pääsaari, ja täältä löydät joukon erilaisia majoitusvaihtoehtoja, kuten ekomökkejä, hotelleja, surffihostelleja, bed & breakfasteja ja muita vaihtoehtoja. 

Bocas del Torossa on sademetsää, alkuperäiskansoja ja joitakin alueen suosituimmista rannoista. Alueella on myös paljon tehtävää: vieraile Bird Islandilla, opettele surffaamaan, snorklaa Hospital Pointissa tai vieraile paikallisella kaakaotilalla.

3. Matkustava luokkahuone

Haluatko oppia espanjaa samalla kun tapaat uusia ihmisiä? Matkustava luokkahuone -konsepti tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän reissausta ja espanjan opiskelua. Matkustaminen tällä tyylillä mahdollistaa luonnollisemman tavan oppia espanjaa, kun voit käyttää oppimaasi sanastoa päivittäisissä askareissa, retkillä ja juttelemalla paikallisten kanssa.

Jos tämä kuulostaa sinulle sopivalta, tutustu kokemukseen täältä tai ota yhteyttä matka-asiantuntijoihimme!

Kysy lisäinfoa

4. Sukellus

Panama on National Ocean Servicen mukaan yksi ehdottomasti parhaista sukelluspaikoista maailmassa! Sopivia spotteja on kaikentasoisille sukeltajille, joten jos olet aloittelija, pysyttele Karibianmeren puolella! Jos taas olet jo hiukan kokeneempi sukeltaja, sinun kannattaa suunnata Coibaan, Tyynenmeren rannikolle. Panamassa on luvassa kilometrien mittaisia koralliriuttoja ja muita erilaisia ​​mereneläviä, kuten delfiinejä, kaloja, vasarahaita, kilpikonnia ja paljon muuta!

Täytä puuttuvat tiedot

Oops! Jotain meni pieleen, yritä uudelleen!

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

  • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.