{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Mikä ihmeen rekkareissu?

Mikä on rekkareissu - KILROY

Hyppää rekkareissun kyytiin

Rekkareissulla matkustat mahdollisimman omavaraisesti paikkoihin, jonne perusturisteilla ei ole mitään asiaa. Kilometrien karttuessa huolet häipyvät ja maailma pienenee. Miltä kuulostaisi eeppinen safariajelu Etelä-Afrikassa? Tai vähän pidempi Amazonin viidakosta starttaava retki läpi Etelä-Amerikan? Onnistuu! Tällä reissulla matka itsessään on päämäärä.

Rekat

Kulkupelinä toimii matkustajabussiksi muunnettu rekka, joka kuljettaa pienen ryhmän huimapäisiä seikkailijoita ja paikallista kieltä puhuvan oppaan ja kuljettajan maailman syrjäisimpiin kolkkiin. Normaaleilla ajovälineillä monet paikat jäisi näkemättä, mutta rekalla päästään luomaan aivan uusia polkuja maailman koskemattomiin perukoihin. Tätä kuvaa osuvasti myös englanninkielinen termi 'overlanding'.

Pysähdy milloin haluat

Parasta rekkailussa on vapaus. Voitte pysähtyä missä ja milloin vain, sillä rekalla matkustaessa olette omavaraisia. Kyydistä löytyy kaikki tarvittava, kuten kokkausvälineet, ruoka ja teltat. Ajattele, kuinka hienoa on yöpyä esimerkiksi Malin autiomaassa Länsi-Afrikassa tai Perun hiekkarannoilla. Nämä jutut tekevät rekkareissusta erityisen.

Mikä on rekkareissu - KILROY

Et ole pelkkä sivustakatsoja

Yksi rekkareissun suurimmista eroista normaaliin matkailuun on se, että kaikilla osaanottajilla on tehtävää. Kaikki reissaajat esimerkiksi valmistavat yhdessä ruokaa ja pystyttävät telttoja. Olette tiivis tiimi ja yhdessä varmistatte matkan taittumisen sujuvasti. Samalla opitte paljon toistenne kulttuureista ja ystävystytte nopeasti.

Viikkoja tai kuukausia

Rekkareissuun voi lähteä joko muutamaksi viikoksi tai jopa kuukausiksi. Monet reissuista on jaettu osiin, ja voit itse päättää lähdetkö mukaan koko rundille vai oletko mukana vain osan matkasta.

Mikä on rekkareissu - KILROY

Rekkareissun varaus

Meillä on rekkareissailuun hyvin perehtyneitä yhteistyökumppaneita, joilla on omat rekat ja laaja tietämys kohteista, vaikka tarkoituksena onkin mennä välillä myös heille täysin vieraisiin paikkoihin. Tuntuuko rekkareissu omalta jutulta? Tutustu reissutarjontaamme ja kysele lisää unelmanikkareiltamme!

Kysyttävää rekkareissuista? Ota yhteyttä ja kysy pois! Saat vastauksia, joiden avulla matkasuunnitelmasi ovat taas askeleen lähempänä toteutusta.

Kysy rekkareissuista

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.