{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Matkustava luokkahuone Costa Ricassa & Panamassa

nainen opiskelemassa espanjaa riippumatossa rannalla

Opi espanjaa Väli-Amerikassa

Suunnitteletko matkaa Costa Ricaan tai muualle Väli-Amerikkaan? Pohditko riittävätkö espanjan taitosi tässä maanosassa reissaamiseen? Matkustavan luokkahuoneemme avulla voit opiskella espanjaa ja matkustaa samanaikaisesti! Espanjan kielen oppiminen vie matkakokemuksesi Väli-Amerikassa aivan uudelle tasolle, sillä päivittäisten keskustelujen lisäksi pääset syvemmälle paikalliseen kulttuuriin. 

Kysy matkustavasta luokkahuoneesta

Coastcard Station At A Beach In Costa Rica
Espanjan opiskelun hyödyt
Espanjan opiskelu voi olla uskomattoman hyödyllistä useista syistä. Espanjaa puhutaan laajalti monissa maissa, mukaan lukien Espanjassa, Latinalaisessa Amerikassa ja jopa osissa Yhdysvaltoja. Kielen osaaminen tarkoittaa tietysti sitä, että sinun on helpompi kommunikoida paikallisten kanssa ja navigoida itsellesi vieraissa paikoissa. Lisäksi paikallisen kielen osaaminen auttaa ymmärtämään paikallista kulttuuria ja tapoja. Älä myöskään aliarvioi kielen osaamisen merkitystä hätätilanteissa, sillä se voi huomattavasti helpottaa avun tai ohjeiden pyytämistä.

Kielen opettelu matkan aikana vs. ennen matkaa

Miksi opetella uusi kieli matkan aikana?

  • Ympäristö! Opit kieltä olemalla syvällä paikallisessa kulttuurissa ja arjessa. Tämä voi olla todella tehokas tapa oppia, kun voit harjoitella kieltä joka päivä ja milloin tahansa.
  • Opit puhekielisiä ilmaisuja ja paikallisia murteita, joita et todennäköisesti oppisi perinteisessä luokkahuoneessa Suomessa. 
  • Kielen oppiminen matkustaessa on hauska tapa kokea uusi kulttuuri ja saada uusia ystäviä sekä paikallisista että muista kielikurssilaisista.

 

Toisaalta kielen oppimisella ennen matkaa on myös omat etunsa:

  • Kielen tai edes alkeiden osaaminen mahdollistaa tehokkaamman kommunikoinnin paikallisten kanssa heti matkan ensimmäisestä päivästä lähtien.
  • Tunnet olosi todennäköisesti varmemmaksi ja itsenäisemmäksi.

 

Kielen oppiminen ennen matkan alkamista voi tuoda mukanaan lisää itseluottamusta ja itsenäisyyttä, kun pystyt kommunikoimaan tehokkaammin paikallisten kanssa ja navigoimaan uusissa kohteissa helpommin. Lisäksi kielen perustan hallinta ennen matkaa voi helpottaa uuden sanaston ja kieliopin oppimista matkan aikana. Toisaalta monet meistä eivät ehkä ehdi tai löydä motivaatiota kielen opiskelulle samalla kun tasapainoilemme muun arjen kanssa. Siinä tapauksessa kielen oppiminen matkustamisen aikana voi olla enemmän sinun juttusi.

Spanish classes in Bocas del Toro, Panama - learn Spanish in Central America

Opi espanjaa matkustavan luokkahuoneen avulla

Matkustava luokkahuone tarjoaa mahtavat puitteet espanjan opettelulle, sillä reissun aikana harjoittelet kieltä päivittäisessä käytössä, espanjankielisessä ympäristössä. Matka kestää kokonaisuudessaan 4 viikkoa, joiden aikana reissaat pienen matkaporukan mukana Panamasta Costa Ricaan.

Pääset osallistumaan espanjan tunneille sertifioitujen opettajien johdolla, ja lisäksi majoitus, paikalliset kuljetukset ja erilaiset aktiviteetit ovat osa paketin hintaa. Kielen opettelun lisäksi tarjolla on siis runsaasti uusia kokemuksia, vapaa-ajan aktiviteetteja, kulttuuria ja nähtävyyksiä. Lisäksi pääset tietysti tutustumaan muihin kielikurssilaisiin eri puolilta maailmaa ja saat todennäköisesti uusia, elinikäisiä ystäviä.

Backpacker sitting on a tree log in front of a waterfall in Costa Rica

Harjoittelu tekee mestarin

Kiinnostaako sinua matkustavan luokkahuoneen konsepti? Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää matka-asiantuntijoiltamme! Yhteydenotto ei maksa mitään, eikä velvoita sinua mihinkään.

Kysy lisää

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.