Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsPakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot
{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Matkustaminen vuonna 2021

millaista on matkustaminen vuonna 2021

Meidän ajatuksiamme reissaamisen tulevaisuudesta

Uusi - ja toivottavasti paljon valoisampi - vuosi on aivan nurkan takana, ja monet ovatkin kysyneet meiltä, miltä me matkatoimistona ajattelemme matkustamisen näyttävän vuonna 2021. Noh, vuosi 2020 on opettanut meille, ettei mikään ole varmaa ja ettei tulevaisuutta voi koskaan täysin ennustaa. Olemme kuitenkin seuranneet maailmaa suurennuslasilla kuluneen vuoden aikana ja olemme samalla todistaneet tietyntyyppistä liikehdintää, joka viestii siitä, että matkailutottumuksemme ovat muutoksen keskellä.

Uskomme, että matkustaminen tulee lähitulevaisuudessa ainakin jossain määrin peilaamaan sitä käytöstä, jota olemme jo todistaneet vuoden 2020 aikana. Ihmiset todennäköisesti seuraavat ohjeita etäisyyden pitämisestä myös matkustaessaan, mikä puolestaan luo mahdollisuuksia uusiin kohteisiin reissaamiselle, hitaalle matkustamiselle ja esimerkiksi luontoreissuille. Meidän ennustuksemme onkin, että seuraavien parin vuoden aikana kaupungit ovat todennäköisesti hiukan aiempaa hiljaisempia, suositut nähtävyydet eivät ole enää aivan niin täpötäynnä ihmisiä eikä matkustamista - oli kyse sitten lyhyestä reissusta naapurimaahan tai pidemmästä reissusta maapallon toiselle laidalle - enää pidetä itsestäänselvyytenä. 

surfing-general-7-cover

Matkustaminen lähempänä kotia

Halu matkustaa elää edelleen, mutta monet haluavat reissata lähempänä kotia vuonna 2021. Tästä syystä uskommekin, että Euroopan kohteisiin on entistä enemmän lähtijöitä.

Hyvä uutinen on se, että Euroopalla on paljon tarjottavaa. Tämä maanosa on paljon muutakin kuin lyhyitä kaupunki- ja rantalomia perheen kesken. Yhä useammat ihmiset ovat havahtuneet Euroopan monipuolisuuteen ja ovat valmiita matkustamaan täällä samanlaisten kokemusten perässä kuin kaukokohteissakin. 

Esimerkiksi road trippailu Balkanin niemimaalla, surffileirille osallistuminen Portugalin rannikolla ja saarihyppely Kreikan paratiisisaarilla tulevat todennäköisesti kasvattamaan suosiotaan lähitulevaisuudessa.

Train Belgium Antwerpen Central Station Kievit

Autolla ja junalla matkustaminen

Yhä useammat ihmiset valitsevat liikkumistavakseen auton tai junan, jotta heidän on mahdollista välttyä suurilta ihmismassoilta. Myös Interrail on jälleen muodissa ja ihmiset ovat lisäksi hullantuneet hankkimaan matkapakuja, jotka he sitten itse remontoivat sellaiseen kuntoon, että niillä voi seikkailla vapaasti Euroopassa.

Vapaus onkin se toinen syy, miksi autot, matkapakut ja junat ovat lisänneet ja lisäävät edelleen suosiotaan reissaajien keskuudessa. Matkanteon joustavuus on monille entistä tärkeämpää ja nämä matkustusmuodot ovat siihen omiaan.

Slovenia Canoeing On Soca River Near Kobarid Cover

Syrjäiset kohteet ja luontomatkat

Olemme viettäneet kuukausia neljän seinän sisällä ja opetelleet välttämään ihmisjoukkoja, joten uskomme, että vuoden 2021 aikana ihmiset suuntaavat mielellään syrjäisiin kohteisiin, joissa on vähemmän turisteja ja jotka ovat lähellä luontoa.

Tämä tarkoittaa, että useat meistä lähtevät patikoimaan ja retkeilemään kansallispuistoihin, pyöräilemään, surffaamaan tai vaikka testaamaan koskenlaskua. Eräjormailu jos mikä on hyvä tapa pitää etäisyyttä muihin ihmisiin ja päästä samalla kokemaan matkakohde aivan uudesta perspektiivistä. 

Etäisyyden pitäminen muihin tarkoittaa myös sitä, että yhä useampi reissaaja valitsee yöpymiseen pienemmän majapaikan välttyäkseen isoilta turistihotelleilta.

Volunteer Plastic

Merkityksellinen matkustaminen

Uskomme myös, että olemme siirtymässä kohti kestävämpää matkustuskulttuuria. Tämä johtuu sekä siitä, että vuoden 2020 aikana huomasimme planeettamme hyötyvän vähäisestä matkustamisesta sekä siitä, että olemme huomanneet matkustamisen olevan paljon muutakin kuin lomailua omasta arjestamme.

Koska ihmisillä on huoli matkailun vastuullisuudesta ja kestävyydestä, uskomme, että yhä useampi reissaaja lähtee matkustamaan hitaammalla tempolla ja pidemmäksi aikaa. Toisin sanoen uskomme, että ihmiset vähentävät matkojen määrää, jotta he voivat tehdä pidempiä matkoja ja näin ollen pienentää omaa matkustusjalanjälkeään.

planning-map-pins-usa-cover

Miten matkatoimistot sopivat tähän yhtälöön?

Ei ole mikään salaisuus, että tämä vuosi on ollut erittäin vaikea matkailualalle, mutta nyt tunnelin päässä näyttäisi vihdoin siintävän valoa, kiitos koronarokotteen. Tässä kohtaa emme vielä tiedä, kuinka rokote tulee vaikuttamaan matkustamiseen tulevan vuoden aikana, mutta olemme kuitenkin varmoja siitä, että into matkustaa ei ole katoamassa mihinkään. Viime kuukausien aikana olemme nimittäin nähneet monien reissaajien pyytävän matka-asiantuntijoiden apua tulevien seikkailujensa suunnitteluun ja kysyvän neuvoa mm. turvallisista matkakohteista.

On selvää, että jotkin matkustustottumukset ovat muuttuneet pysyvästi, kun taas toiset tavat palaavat ennalleen kunhan normaalimpi arki taas koittaa rokotteen myötä. Olemme toiveikkaita ja innoissamme tulevaisuuden suhteen, ja uskomme, että koronakriisi on opettanut meille kaikille myös paljon positiivisia asioita.

Haluatko lisäinfoa siitä, miten voimme auttaa sinua tulevissa reissusuunnitelmissasi? Lue lisää täältä.

Täytä puuttuvat tiedot

Oops! Jotain meni pieleen, yritä uudelleen!

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

  • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.