{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Lähde Working Holiday -matkalle Australiaan

Melbournen kaupunkinäkymää

Vietä vuosi Australiassa!

Useimmat meistä tekevät töitä säästääksemme rahaa matkustamista varten. Mutta entä jos et halua odottaa, vaan haluat lähteä reissuun mahdollisimman pian? Siinä tapauksessa Working Holiday on täydellinen tapa reissata. Kyseessä on myös loistava tapa hankkia työkokemusta, tavata uusia ihmisiä ja saada unohtumattomia kokemuksia. 

Oz Intro Surfing
Yhteistyökumppanimme Australiassa
Saat täyden tuen paitsi KILROYlta, myös yhteistyökumppaniltamme Sydneyssä ja Melbournessa. Tähän sisältyy muun muassa apu työnhakuun ja ​​rajoittamaton pääsy työpaikkaportaaliin.

Maatiloilla työskentely ei ole ainoa vaihtoehtosi

Työskentely maatilalla tai "ranchilla" ei ole läheskään ainoa vaihtoehtosi rahan tienaamiselle Australiassa. Perinteinen hedelmien poiminta on edelleen yksi suosituista työnkuvista, mutta matkailualalla on myös paljon mahdollisuuksia, etenkin Australian kesäkaudella. Voit siis työskennellä esimerkiksi hostelleissa, hotelleissa, ravintoloissa tai baareissa!

Road trip on the beach on Fraser island in Australia

Onko kyse pelkästään rahan tienaamisesta?

Ei oikeastaan, vaikka Working Holiday onkin loistava tapa rahoittaa matkasi, se tarjoaa niin paljon muutakin. Saat viipyä maassa pidempään kuin tavallisella turistiviisumilla ja kokea kohdemaan ja sen kulttuurin lähietäisyydeltä. Saat myös arvokasta kansainvälistä työkokemusta ja opit kohtaamaan uusia tapoja ja ihmisiä. Mutta mikä tärkeintä, saat prosessissa paljon ystäviä - sekä paikallisia että muita reissaajia.

Group of new friends having fun in Sydney on the MeetMe intro week during an Australian Working Holiday

Kuinka löytää töitä?

Tähän ei ole olemassa yhtä oikeaa vastausta, mutta mikäli haluat varmistaa itsellesi mahdollisimman sujuvan alun työnhakuprosessille, suosittelemme varaamaan reissusi aluksi Working Holiday -starttipaketin. Starttipaketin aikana saat ammattilaisten apua kaikenlaisten käytännön asioiden kanssa, pääsyn työpaikkalistalle 12 kuukaudeksi ja jopa suoria työpaikkoja kumppanimme sisäisen rekrytointipalvelun kautta. Parasta kuitenkin on se, että pääset tutustumaan uuteen ympäristöösi monien aktiviteettien kautta. Kyseessä on myös varma tapa saada uusia ystäviä! 

Starttipaketteja on tarjolla niin Sydneyssä kuin Melbournessakin. 

Traveller looking at a field of animals at a farm in Australia

Matkan aloitus Sydneyssä

Sydneyn starttipakettimme on suunniteltu toivottamaan sinut parhaalla mahdollisella tavalla tervetulleeksi Australiaan ja samalla tarjoamaan sinulle tukea, jota tarvitset päästäksesi alkuun uudessa maassa.

Laskeuduttuasi Sydneyyn, sinut toivotetaan tervetulleeksi muiden reissaajien yhteisöön. Starttipaketin aikana saat uusia ystäviä ja jaat yhdessä unohtumattomia kokemuksia. 

Tähän aktiiviseen viikkoon sisältyy mm. katamaraanikierrois Sydneyn satamassa, jonka aikana ihastelet kaupungin ikonisia maamerkkejä. Lisäksi vierailet kaupungin ulkopuolella mm. henkeäsalpaavilla Blue Mountainsilla ja vietät tietysti aikaa myös upeilla rannoilla!

Starttipakettimme on suunniteltu tarjoamaan sinulle tukea, jota tarvitset saadaksesi kaiken irti Working Holidaysta. Autamme sinua pääsemään alkuun uudessa kodissasi ja tarjoamme apua unelmiesi työpaikan löytämisessä.

Syksyn 2023 uutuutena järjestämme myös ryhmälähdön Sydneyyn, josta voit lukea lisää täältä.

Harbour tour with views of the Opera House in Sydney

Entäpä Melbourne?

Jos haluat ennemmin startata Working Holidayn Melbournessa, tähänkin starttipakettiin sisältyy toinen toistaan upeampia kokemuksia. Vierailet mm. Grampiansin kansallispuistossa ja Great Ocean Roadille ihastelemassa upeita rannikkomaisemia. Mutta kyse ei ole vain nähtävyyksistä, vaan myös uusien kavereiden löytämisestä, joiden kanssa viettää aikaa tulevina kuukausina. 

Starttipakettimme on suunniteltu tarjoamaan sinulle tukea, jota tarvitset saadaksesi kaiken irti Working Holidaysta. Autamme sinua pääsemään alkuun uudessa kodissasi ja tarjoamme apua unelmiesi työpaikan löytämisessä.

Syksyn 2023 uutuutena järjestämme myös ryhmälähdön Melbourneen, josta voit lukea lisää täältä.

Traveller walking through the city of Melbourne, Australia

Kysyttävää Working Holidaysta?

Vastaamme kaikenlaisiin kysymyksiin Working Holidayn osalta, joten ota rohkeasti yhteyttä!

Kysy pois!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.