{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

9 kohdetta, johon voit (pian) matkustaa täysin rokotettuna

Insiprational Two Girls Watching View Over Lake And Mountain Cover

Oletko saanut täyden rokotussarjan? Tässä 9 kohdetta, johon voit (pian) matkustaa!

Maailma on vähitellen avautumassa matkustamiselle. Kokosimme tälle sivulle 9 kohdetta, jotka ovat parhaillaan avoinna (tai aukeavat luultavasti seuraavien kuukausien aikana) täysin rokotetuille reissaajille. Poimi siis tästä reissuvinkit talteen ja aloita seuraavan seikkailusi suunnittelu!

Koronatilanne ei ole näissä kaikissa kohteissa sama, mutta jokainen alla esitetyistä maista täyttää yhden seuraavista kriteereistä: 

  • Kohteet, jotka ovat tällä hetkellä avoinna ainoastaan täysin rokotetuille matkustajille
  • Kohteet, joissa täysin rokotettuja matkustajia ei enää aseteta karanteeniin maahantulon yhteydessä
  • Kohteet, jotka avautuvat lähitulevaisuudessa ainoastaan täysin rokotetuille matkustajille

1. Kanada

Kanada sallii ainoastaan täysin rokotettujen matkustajien saapumisen maahan.

Toronto: Miten olisi vierailu kauniissa Torontossa? Nauti kaupungin herkullisesta ruuasta, vauhdikkaasta yöelämästä ja esimerkiksi Niagaran putouksien upeista maisemista, jotka sijaitsevat vain lyhyen matkan päässä Torontosta!

Banffin kansallispuisto: Kauniit jäätikköjärvet Lake Louise, Lake Morraine ja Lake Peyto kutsuvat luokseen läntiseen Kanadaan. Tämä luonnon oma paratiisi tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia esimerkiksi patikointiin, maastopyöräilyyn, melontaan ja ratsastukseen.

toronto-canada-cn-tower-cover

2. Nepal

Täysin rokotettuna matkustajana sinun on helpompi päästä Nepaliin ja voit välttää pitkän (ja kalliin) karanteeniajan.

Himalajan vaellus: Karanteenihotellissa istumisen sijaan voit lähteä heti saavuttuasi nauttimaan Himalajan tarjonnasta. Hämmästele horisontissa siintäviä maisemia, vaella Everestin perusleirille, ihaile henkeäsalpaavia auringonlaskuja ja opi lisää Kathmandun laakson perinteistä.

Kathmandu: Vieraile Nepalin pääkaupungissa ja koe kaupungin tarjonta laidasta laitaan: lähde tutustumaan hyviin baareihin ja ravintoloihin, mutta myös upeisiin palatseihin ja temppeleihin!

mount-everest-nepal-himalayas-base-camp-man-posing

3. Australia

Australia ei ole vielä auki, mutta se tulee mahdollisesti lähikuukausina avautumaan vain täysin rokotetuille matkailijoille.

Kangaroo Island: Suuntaa Kangaroo Islandille, joka tunnetaan yhtenä Australian parhaista paikoista villieläinten bongaamiselle. Saarella asuu nimittäin tuhansia kenguruita, koalakarhuja, muurahaiskarhuja, merileijonia ja hylkeitä!

The Explorer's Way -road trip: 3026 kilometriä täynnä aussiseikkailuja! Lähde huikealle road tripille Etelä-Adelaidesta pohjoisessa sijaitsevaan Darwiniin (tai päinvastoin) ja nauti uskomattoman upeasta outback-elämästä. Opi lisää alkuperäiskansojen elämästä, nauti kauniista luonnosta, ja vieraile syrjäisissä kylissä ja upeissa kansallispuistoissa matkan varrella.

australia-kangaroo-cover

4. Uusi-Seelanti

Uusi-Seelanti ei ole vielä auki, mutta se tulee avautumaan vain täysin rokotetuille matkailijoille.

Milford Sound: Lähde kajakkimatkalle Uuden-Seelannin Eteläsaaren Milford Soundiin ja hämmästele tätä korkeuksiin kohoavaa vuonoa. Tarjolla kertakaikkisen upeita maisemia!

Hobittila: Tässä Taru Sormusten Herrasta -fanien must see -kohde! Suuntaa Pohjoissaarella sijaitsevaan Hobittilaan, jossa on kuvattu useita TSH-trilogian ja Hobitti-elokuvien kohtauksista.

new-zealand-millford-sound-view

5. Thaimaa

Thaimaa on auki vain täysin rokotetuille matkustajille.

Railay: Suosittelemme vierailemaan Railayn niemimaalla, jonne on mahdollista matkustaa ainoastaan veneellä. Täällä luvassa on kauniita rantoja sekä huikeita aktiviteetteja, kuten kalliokiipeilyä, joogaa ja melontaa.

Pai: Vuokraa edullinen skootteri allesi ja aja vesiputouksille ja kanjoneille. Nauti Pain kaupungin rennosta ilmapiiristä ja tutustu pieniin baareihin ja ravintoloihin uusien tuttavien kanssa.

krabi-thailand-ocean-longta

6. Vietnam

Vietnam ei ole vielä auki, mutta se tulee avautumaan vain täysin rokotetuille matkailijoille.

Easy Rider: Aja paikallisen oppaan kyydissä Vietnamin halki moottoripyörän takana! Matkan varrella voit nähdä paikallisia kyliä, maistella katuruokaa ja tutustua paikallisiin ihmisiin. 

Halonginlahti: Jos ajatus kahden tuhannen kalkkikivisaaren ja turkoosin meriveden näkemisestä kuulostaa sinusta houkuttelevalta, on laivamatka Halonginlahdella must do -kokemus! 

halong-bay-vietnam-sunny-boats

7. Japani

Japani ei ole vielä auki, mutta se tulee avautumaan vain täysin rokotetuille matkailijoille.

Tokio: Tokiossa menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus kohtaavat maagisella tavalla. Vieraile baareissa Golden Gain alueella ja näe värikäs Shibuyan alue, joka on täynnä kauppoja, ravintoloita, baareja ja äänekkäitä Pachinko-pelihalleja.

Kioto: Vieraile Japanin vanhassa pääkaupungissa ja näe mm. ikoninen Fushimi Inari-taishan pyhäkkö, kullattu Kinkakuji-temppeli sekä bambumetsä Kioton laitamilla. 

kyoto-japan-fushimi-inari-shrine

8. Argentiina

Argentiina on auki täysin rokotetuille matkailijoille.

Mendoza: Lähde tutustumaan Mendozan viinialueeseen polkupyörän kyydistä. Pyöräile viinitarhalta toiselle ja maistele alueen erilaisia ​​viinejä, nauti tuoreista oliiveista ja herkullisista empanadoista. 

Buenos Aires: Vierailu tässä ikonisessa Etelä-Amerikan kaupungissa on ehdottomasti koettava Argentiinan matkalla. Tanssi tangoa paikallisten kanssa, maista argentiinalaista ruokaa ja nauti tästä kauniin värikkäästä kaupungista opastetun kierroksen aikana.

buenos-aires-city-architecture-cover

9. USA

USA on auki vain täysin rokotetuille matkailijoille.

Road trip: Yhdysvalloissa riittää tekemistä olitpa sitten missä päin maata tahansa! Paras tapa kokea tämän jättiläisvaltion monipuolisuus on lähteä elämää suuremmalle road tripille. Reittivaihtoehtoja on loputtomasti, mutta muutamia meidän suosikkejamme ovat esimerkiksi ikoninen Route 66, Etelävaltioihin keskittyvä road trip ja rannikolta rannikolle ulottuva reitti!

Amerikan ruokakulttuuri: Amerikkalainen ruokaskene tarjoaa vähän kaikkea aina BBQ:sta tacoihin ja omenapiiraakkaan. Jokaiselle on varmasti tarjolla jotain, joten lähde ja maistele tiesi Jenkkien halki!

usa-route-66-2-cover

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.