{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Häämatkat

Honeymoon Couple Jumping Into Sea

Seikkailulliset häämatkat & räätälöidyt reissukokonaisuudet kahdelle

Häämatka on se ainutlaatuinen reissu, joka jää elämään mielessä vielä pitkään sen päättymisenkin jälkeen. Tyylejä matkalle on monia: lähtekää kauas tai lähelle, tehkää jotakin ainutlaatuista ja uutta, hypätkää laskuvarjolla, kiivetkää vuorelle, surffatkaa - ja vastapainoksi nauttikaa myös rennosti rantahiekalla. Häämatka on joka tapauksessa todennäköisesti paras matka, jonka ikinä tulette tekemään!

Häämatkakohteet

Minne häämatkalle? Mikä on se teidän näköinen häämatkakohde? Kenties toteutatte häämatkanne maailmanympärimatkana tai vietätte viikon tai kaksi yhdessä kohteessa. Kenties häämatka on se täydellinen tekosyy lähteä safarille jonnekin päin Afrikkaa tai ehkäpä sittenkin Väli-Amerikkaan kuumien rytmien kutsumana. Onko häämatka se hetki, jolloin on aika toteuttaa kaikki hulluimmatkin unelmat; se hetki, jolloin haluatte kokea jotakin ikimuistoista ja opetella esimerkiksi laitesukelluksen salat? Häämatka voi olla minkä näköinen tahansa, riippuen siitä, mitä te haluatte kokea reissunne aikana.

Olemme keränneet näille sivuille muutamia esimerkkejä häämatkoista, mutta unelmien häämatka voi tietenkin olla melkeinpä minkä näköinen tahansa. Jokainen tämän sivun häämatkaidea on rakennettu niin, että se sisältää sekä aktiviteetteja että rentoutumista upeassa kohteessa. Reissuihin sisältyvät lennot, kuljetukset, majoitukset, suurimmat osat ruokailuista sekä tietysti aktiivista tekemistä.

Venytä, lyhennä, lisää aktiviteetteja tai ota reissut sellaisenaan - räätälöimme juuri teille sopivan seikkailullisen häämatkan, jolla mikä vaan on mahdollista!

Varaa aika häämatkan suunnitteluun

Brasilia

Jos kaipaatte häämatkaltanne sekä suurkaupungin sykettä että paratiisirantojen leppoisaa meininkiä, ottakaa suunnaksi monipuolinen Brasilia! Tällä reissulla saatte nauttia Rion tunnelmasta, ihmetellä Paratyn kauniin siirtomaakaupungin värejä ja rentoutua upealla Ilha Granden saarella. Brasilian häämatka sopii teille, jotka haluatte reissultanne vähän kaikkea: kaupunkielämää, kulttuuria, historiaa, upeita luontomaisemia, rentoutumista hiekkarannoilla sekä aktiivisempaa menoa esimerkiksi snorklauksen tai patikoinnin merkeissä.

Alk. hinta 1815 EUR / hlö sisältää:

 • Lennot
 • 3 yön hotellimajoitus Riossa
 • 7 päivän kiertomatka Paratyssa ja Ilha Grandella

Kysy tästä reissusta

Kenia ja Sansibar

Koe unohtumaton telttasafari Kenian henkeäsalpaavissa maisemissa! Tämä seikkailu sopii teille, jotka nautitte luonnosta, valokuvauksellisista maisemista sekä eksoottisten villieläinten bongaamisesta. Safarin lisäksi tutustutte tällä reissulla Sansibarin paratiisimaisiin valkoisine hiekkarantoineen ja huojuvine palmuineen.

Alk. hinta 2697 EUR / hlö sisältää:

 • Lennot
 • 4 päivän telttasafari Keniassa
 • 5 hotelliyötä puolihoidolla Sansibarilla

Kysy tästä reissusta

Islanti ja Kanada

Islannin ja Kanadan häämatka tarjoaa ainutlaatuisen paketin aktiivista luontoreissaamista henkeäsalpaavan upeissa maisemissa. Starttaatte reissun ihmettelemällä Islannin vulkaanista luontoa geysireistä kuumiin lähteisiin, jonka jälkeen jatkatte matkaa ikimuistoiselle road tripille Kanadan mahtaviin kansallispuistoihin.

Alk. hinta 3242 EUR / hlö sisältää:

 • Lennot
 • 4 yön majoitus ja 2 päiväretkeä Islannissa
 • 11 yön majoitus ja 9 päivän autonvuokra Kanadassa

Kysy tästä reissusta

Kalifornia ja Havaiji

Viettäkää häämatkanne ikimuistoisella tavalla seikkailemalla Kalifornian osavaltion uskomattomissa maisemissa USA:n länsirannikolla ja rentoutumalla tämän jälkeen Havaijin paratiisiissa. Luvassa on suurkaupunkien sykettä, upeita luonnonpuistoja sekä unelmien hiekkarantoja. Kalifornian ja Havaijin häämatka sopii teille, jotka nautitte aktiivisen reissaamisen ja rannalla rentoutumisen yhdistämisestä.

Alk. hinta 3787 EUR / hlö sisältää:

 • Lennot 
 • 2 hotelliyötä Los Angelesissa
 • 4 päivän kiertomatka Los Angelesista San Franciscoon
 • 2 hotelliyötä San Franciscossa
 • 4 hotelliyötä Honolulussa

Kysy tästä reissusta

Japani, Singapore & Fidzi

Kun haluatte reissuunne luontoa, rantoja sekä kaupunkia, on tässä täydellinen häämatkakokonaisuus! Japanin kiehtova kulttuuri ja kaunis luonto Mt. Fujin alueella ovat loistava aloitus reissulle. Fidzillä taas rentoudutte täydellisesti kuvankauniilla trooppisilla saarilla. Kokonaisuuden täydentää huimien pilvenpiirtäjien ihailu modernissa ja elämyksellisessä Singaporessa. 

Alk. hinta 3427 EUR / hlö sisältää:

 • Lennot
 • 2 hotelliyötä Tokiossa
 • 3 päivän kiertomatka Japanissa
 • 8 päivän saarihyppelykierros Fidzillä
 • 3 hotelliyötä Singaporessa

Kysy tästä reissusta

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.