{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

5 kokemusta, joita ei kannata skipata Etelä-Amerikan reissulla

Etelä-Amerikan top5 - KILROY

Toiveissa reissu Etelä-Amerikkaan? Kokosimme 5 must see -kohdetta, joita ei kannata ohittaa, jos olet matkaamassa tuolle puolen palloa. Seikkailumatkat tekevät reissustasi taatusti eeppisemmän kuin tavallinen turistikiertely!

Kysy Etelä-Amerikan reissuista

7 päivän vaellus Kolumbiassa
Tutustu vaellusmatkaan tarkemmin

1. Kolumbian kadonnut kaupunki

Maalailepa tämä kuva mieleesi: sinä ja muutama muu uskalikko vaeltamassa villin vihreän viidakon halki, ohittamassa mitä kauneimpia maisemia, vilvoittelemassa syrjäisissä jokilaaksoissa ja tapaamassa maaseudun kogi-yhteisöjä samalla, kun etsitte tietänne kadonneeseen kaupunkiin. Ei hassumpi kuva, vai mitä?

Tekemistä Etelä-Amerikassa - Kolumbia - KILROY

Vaellus huipentuu, kun löydätte lopulta tienne viidakkoon piiloutuneeseen rauniokaupunkiin. Paikallinen opas auttaa reissuporukkaanne saamaan kaiken mahdollisen irti kokemuksesta: kun tiedät historiasta ja ymmärrät olosuhteita näet rauniot aivan uudessa valossa. Kiertele omaa vauhtia ja kuuntele uskomattomalta kuulostavia tarinoita, ennen kuin aloitat väistämättömän paluu arkielämään.

Kysy Kolumbian matkasta

4 päivän seikkailu Iguassun putouksille
Tutustu matkaehdotukseen tarkemmin

2. Henkeäsalpaavat Iguassun vesiputoukset

Iguassun vesiputoukset eivät varmastikaan ole aivan uusi nimi yhdellekään reissaajalle, mutta retki, joka vie sinut sekä Brasilian että Argentiinan puolelle putouksilla on varmasti jotakin uutta.

Etelä-Amerikan parhaat kohteet - Iguassun putoukset - KILROYMiten olisi kaksi päivää häikäisevissä maisemissa Iguassun luonnonpuistossa: ensimmäisenä päivänä Brasilian puolella kuljet puolet päivästä oppaan kanssa, toisen puolikkaan saat itsellesi seikkailtavaksi; toisena päivänä siirryt Argentiinan puolelle tallaamaan kattavassa viidakkopolkujen verkostossa, ja ehkäpä hyppäät pikaveneen tai helikopterin kyytiin ja käyt katsomassa putouksia vähän eri vinkkelistä.

Kysy seikkailuista Iguassun putouksilla

11 päivän kiertomatka Boliviassa
Tutustu matkaohjelmaan tarkemmin

3. Kulkemattomilla mailla Salar de Uyunissa Boliviassa

Kierros Salar de Uyunin tasangoilla ja sitä ympäröivillä pöytävuorilla tarjoaa ihmetelväksi runsaasti Bolivian ihmeitä. Vajaan kahden viikon reissulla törmäät uskomattomiin luonnonmuodostelmiin ja maastoihin, kuljet kaupungeissa, joissa tunnet historian ympäröivän sinut ja tutustut alueen alkuperäiskansoihin ja heidän elämäntapaansa.

Parhaat matkakohteet Etelä-Amerikassa - Bolivia - KILROY

Bolivia on täydellinen matkakohde, jos etsit ainutkertaisia kokemusta ja haaveilet maasta, jota ei vielä ole tallattu tasaiseksi massojen toimesta. Tällä kierroksella todellakin sukellat paikalliseen elämäntyyliin, imet itseesi bolivialaista kulttuuria, herkuttelet paikallisilla erikoisuuksilla ja tempaudut seikkailuun maisemissa, joita ei ihan joka jamppa ja mimmi ole päässyt tuijottelemaan.

Kysy Bolivian matkoista

9 päivän seikkailu Galápagoksella
Tutustu matkaohjelmaan tarkemmin

Saarihyppely Galapagossaarilla

Luonnonystäville ja oikeastaan kelle tahansa pallontallaajalle Galapagossaaret ovat yksi must-kohde oli kyse sitten Etelä-Amerikan tai koko maailman top-kohteista. Tuhat kilometriä Ecuadorin rannikolta Tyynenmeren syleilyssä on muutaman pikkusaaren huikaiseva luonnon oma aarreaitta, jonka eläimistö ja kasvisto on täysin ainutlaatuista.

Etelä-Amerikan parhaimmisto - Galapagossaaret - KILROY

Mikä sitten on paras tapa kokea Galapagossaarten taika? Vierailu mahdollisimman monella eri saarella tietysti! Tämän viikon mittaisen saarihyppelyn aikana majoitut henkeäsalpaavan, uniikin luonnon ympäröimänä. Auringonlaskut Tyynenmeren taakse ja aamuherätykset merilintujen ääniin jättävät ikuisen, lämpimän muiston sydämeesi. Reissupäivien aikana pulahdat snorklaamaan tai sukeltamaan, koettelet reisilihaksiasi ja jalkapohjiasi vaelluksilla ja tutustut luonnonvaraiseen, eksoottiseen eläimistöön ja kasvistoon asiantuntevan oppaan kanssa. Kuulostaako epätodellisen hyvältä? Totta se on, joten ei muuta kuin pakkaamaan!

Kysy Galapagoksen matkoista

patagonia-chile-torres-del-paine-national-park-suspension-bridge
5 päivän vaellusmatka Patagoniassa
Tutustu matkaehdotukseen tarkemmin

5. Torres del Painen luonnonpuisto, Chile

Patagonia on must-listallamme monista syistä. Luonnon mahtipontisuus ja aavat näkymät ovat syiden kärkipäässä. Tämä kuuden päivän retki on täydellinen tapa kokea huikaiseva Patagonia, jos olet liikkeellä Etelä-Amerikassa tiukemmalla aikataululla. Vaikka aikaa ei olisi loputtomiin, voit silti kokea ainutlaatuisia luonnon muovaamia nähtävyyksiä. Esimerkiksi eteläisen Patagonian näyttävät jääkentät Torres del Painen luonnonpuistossa tarjoavat täyslaidallisen luonnonihmeitä ja ihasteltavaa jokaiselle matkaajalle!

Parhaat matkakohteet Etelä-Amerikassa - Chile, Patagonia - KILROY

Kysy Patagonian matkoista

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.