{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Ekomatkailukohteet Filippiineillä

bohol-chocolate-hills-sun-cover

Matkusta vastuullisemmin ja skippaa turistiloukut

Ekomatkailu on ollut nousussa jo monta vuotta, mutta jotkut kohteet suhtautuvat käsitteeseen enemmän tosissaan kuin toiset. Filippiinit on juuri tällainen paikka! Lue tältä sivulta lisää siitä, miten Filippiineillä reissaaminen on mahdollista yhdistää kestävään kehitykseen.

siargao-island-philippines-cloud-nine
Filippiinit - todellinen saariparatiisi
Filippiinit on trooppinen paratiisi, joka tunnetaan henkeäsalpaavasta luonnosta ja eläväisestä kulttuuristaan. Kuvittele astuvasi maailmaan, jossa kristallinkirkas turkoosi vesi kohtaa täydelliset valkoiset hiekkarannat, vehreät viidakot, vanhat perinteet ja värikkäät kadut. Olitpa sitten tutkimassa muinaisia ​​vuorenrinteille kaiverrettuja riisiterasseja tai snorklaamassa kalojen kanssa, Filippiinit tarjoavat todellisen elämysten aarrearkun.

Vapaaehtoistyö mertensuojeluprojektissa

Oletko aina haaveillut vapaaehtoistyöstä, mutta haluaisit samalla oppia uusia taitoja? Filippiinien mertensuojeluprojekti on tätä yhdistelmää kaipaavalle täydellinen vaihtoehto! 

Projekti keskittyy Dumagueten ja Tambobon väliselle rannikolle. Projektia vetävä tiimi on vastuussa alueen koralliriuttojen kunnosta ja esimerkiksi tiedonkeruusta. Saat aluksi 2-4 viikon mittaisen koulutuksen, jonka jälkeen luvassa on päivittäisiä sukelluksia ja tutkimustyötä. Sukelluksia tehdään noin 10-12 kertaa viikossa, joten kehität taitojasi jatkuvasti! Kyseessä on ainutlaatuinen tilaisuus oppia meribiologiasta ja tieteellisestä sukelluksesta - ja samalla testata sukellustaitojasi upeiden koralliriuttojen joukossa.

Divers walking with air tanks on their backs back from the ocean to the camp location
dumaguete-philippines-lake-balinsasayao-jungle-canoe-cover
Mitä ekomatkailulla tarkoitetaan?
Ekomatkailu on reissukohteen tutkimista ja kokemista tavalla, joka on kunnioittavaa, vastuullista ja hyödyllistä sekä ympäristölle että niille yhteisöille, joissa vierailet. Kyseessä on tapa matkustaa, jossa voit nauttia luonnon kauneudesta samalla varmistaen, että läsnäolosi jättää positiivisen jäljen. Ekomatkailun periaatteisiin kuuluu jalanjälkesi minimoiminen noudattamalla ohjeita, jotka suojelevat kasveja, eläimiä ja ekosysteemejä. Kyse on tietoisesta matkustamisesta - siitä, että pysyt merkityillä poluilla, vältät vahingoittamasta eläimiä ja häiritsemästä niiden elinympäristöä. Ekomatkailu tarkoittaa myös paikallisten kulttuurien ja toimeentulon tukemista valitsemalla yrityksiä, jotka huolehtivat yhteisöistään. Omaksumalla nämä periaatteet autat säilyttämään matkakohteet myös tuleville sukupolville.

Masungi Georeserve

Masungi Georeserve on upea luonnonsuojelukohde, jonka maisemaa kuvittavat kalkkikivimuodostelmat ja rehevät metsät. Alue on kehitetty edistämään kestävää matkailua samalla suojellen sen herkkää ekosysteemiä. Hyvin suunnitellut reitit ja infrastruktuuri takaavat sen, että vierailijat voivat tutkia aluetta aiheuttamatta vahinkoa. Vierailijiolla on myös erinomainen tilaisuus oppia paikallisesta kasvistosta ja eläimistöstä sekä ympäristön suojelun tärkeydestä. Lisäksi päivittäisen kävijämäärän rajoittaminen varmistaa, ettei alue ruuhkaudu ja että vaikutukset ympäristöön ovat mahdollisimman pienet.

Masungi Georeserve osallistuu myös aktiivisesti metsittämistoimiin, edistäen alkuperäisten kasvilajien kasvua ja monimuotoisuuden lisäämistä. Erilaisten yhteisöhankkeiden ja -aloitteiden kautta reservi sitoutuu auttamaan paikallisia yhteisöjä, yhdistäen ekomatkailun kestävään kehitykseen.

Sunset over Masungi Georeserve near Manila in the Philippines

Saarihyppelyparatiisi Siargao

Saarihyppely on aina mukavaa puuhaa, mutta saarihyppely Filippiineillä on erityisen mahtavaa! Filippiinien sydämessä sijaitseva Siargao on trooppinen paratiisi, joka tunnetaan upeista koralliriutoistaan, vehreistä viidakoistaan ​​ja kauniista rannoistaan. Se on loistava paikka surffata (jopa aloittelijana!), mutta paikan päällä voi kokea myös paljon erilaisia ekoseikkailuja:

1. Del Carmenin mangrovekierros: Vieraile Del Carmenin suojellussa mangrovemetsässä, joka on myös Unescon biosfäärialue. Liu'u kohoavien mangrovepuiden sokkelossa ja opi alueen monimuotoisuudesta asiantuntevien paikallisoppaiden johdolla.

2. Sohoton Cave Exploration: Toinen kohokohta on Sohoton Cove, mystinen paikka piilossa Bucas Grande Islandin kallioiden sisällä. Täällä voit ihailla kohoavia kalkkikivimuodostelmia, navigoida kapeiden luolakäytävien läpi ja jopa uida kiehtovassa Hagukan-luolassa. 

3. Naked Island ja Daku Island: Vieraile Naked Islandilla, asumattomalla hiekkasaarella, jonka maisemaa kuvittaa kristallinkirkas vesi ja koskematon valkoinen hiekka. Läheinen Daku-saari kutsuu sinut puolestaan nauttimaan paikallisten saarelaisten valmistamia tuoreita meren antimia. 

4. Tutustu mertensuojelualueisiin: Saarihyppely on keino tutustua värikkääseen vedenalaiseen maailmaan. Snorklaa Guyam Islandin korallipuutarhojen ympärillä ja näe monia erilaisia ​​kalalajeja.

Pristine sandy beach with traditional boats in Siargao in the Philippines

Bohol

Bohol tunnetaan kuuluisista kalkkikivimuodostelmista, joita kutsutaan "suklaakukkuloiksi" (kuten tämän sivun yläosassa olevasta kuvasta näkyy), ja Bohol onkin juuri tästä syystä monien vierailijoiden must see -listalla. Alue pyrkii säilyttämään ihmisten ja ympäristön välisen tasapainon erilaisin toimin, jotta kohde säilyisi myös tuleville sukupolville.

Yksi Boholin tärkeimmistä suojelutoimista on ns. Kummituseläin-säätiö (Tarsier Foundation), jonka tavoitteena on tukea tämän kiehtovan eläinlajin tulevaisuutta. Kummituseläimet ovat pieniä kädellisiä, jotka ovat yleensä ihmisarkoja ja aktiivisia lähinnä yöaikaan. Filippiinit on yksi harvoista paikoista, jossa voit nähdä niitä niiden luonnollisessa elinympäristössä. Eläintensuojeluhankkeiden ja -keskusten kanssa kannattaa aina olla tarkkaavainen, mutta yksi hyvämaineinen kummituseläinkeskus on Filippiinien Tarsier Sanctuary, jossa eläimet saavat vaeltaa vapaasti. 

Tarsier on a tree branch on the island of Bohol in the Philippines

Palaui Island

Palauin saari on uniikki useasta syystä. Saari on suhteellisen koskematon ja siellä on upeita luontomaisemia ja rantoja. Palauin hallitus myös tietoisesti rajoittaa vierailijoiden määrää suojellakseen sen herkkää ympäristöä.

Palaui kouluttaa vierailijoita sen ekosysteemeistä ja suojelutoimista, mikä tekee matkasta saarelle tavallista merkityksellisemmän; se on mahdollisuus olla yhteydessä luontoon ja oppia alueen kiehtovasta ympäristöstä. Paikalliset yhteisöt ovat mukana suojelutyössä ja näin ollen sekä ympäristö että ihmiset hyötyvät vastuullisesta matkailusta.

The green oasis that is Palaui island off the coast from Santa Ana

Kutsuvatko Filippiinit?

Ota yhteyttä, jos pohdit matkaa Filippiineille - me autamme oman seikkailusi suunnittelussa!

Ota yhteyttä

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.