{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Adrenaliinia Uudessa-Seelannissa

Skydiving In Oceania 2

Laita adrenaliinisi virtaamaan Uudessa-Seelannissa

Afrikka tunnetaan safareistaan, Australia suffauksesta ja Uusi-Seelanti puolestaan huikeista extreme-lajeistaan. Tämän maan mahtipontinen luonto tarjoaa joitakin erittäin upeita aktiviteettivaihtoehtoja kaikille seikkailunhaluisille reissaajille. 

New Zealand Cooks Cove Gisborne
Seikkailumatkat Uudessa-Seelannissa
Uusi-Seelanti on erittäin monipuolinen reissukohde, joka tarjoaa extreme-aktiviteettien ohella myös paljon muuta. Lue lisää Uuden-Seelannin matkoista linkin takaa.
Uusi-Seelanti

Uusi-Seelanti pintaa syvemmältä

Uusi-Seelanti voi ensivilkaisulla vaikuttaa rauhalliselta maalta, jota kuvittavat upea luonto, ystävälliset ihmiset ja monet, monet lampaat. Ja tietysti Hobittila, jos olet Taru sormusten herrasta -trilogian fani. Mutta kyseessä on myös adrenaliinin ja hurjien aktiviteettien ihmemaa, jossa voit surffauksen ja patikoimisen lisäksi kokeilla paljon jännittävämpiä lajeja.

Hiking in an ice cave at the Tasman Glacier in New Zealand

Varjoliito

Jos et kammoksu korkeita paikkoja, mutta et myöskään halua syöksyä lähes 200 kilometrin tuntivauhtia maata kohden (kuten laskuvarjohypyssä), varjoliito saattaa olla sinua varten. Uuden-Seelannin Queenstownissa voit lähteä varjoliitämään upean Lake Wakatipun ja Remarkables-vuoriston ylle.

Paragliding over the snowcapped mountains near Queenstown in New Zealand

Koskenlasku

Koskenlasku on aina hauskaa puuhaa. Alla oleva kuva on Waiau-joen rauhalliselta osuudelta Fiordlandin kansallispuistosta, mutta voit tehdä kokemuksesta juuri niin vauhdikkaan kuin vain itse haluat. Pari jännittävintä vaihtoehtoa ovat koskenlasku Rangitatan rotkolla lähellä Christchurchia tai Kaituna-joella lähellä Rotoruaa.

Rafting in Fiordland National Park in New Zealand

Benjihyppy

Benjihyppääminen saattaa näyttää erittäin vaaralliselta, mutta kyseessä on itse asiassa yksi turvallisimmista extreme-lajeista. Tämä ei kuitenkaan poista sitä tosiasiaa, että hyppääminen tapahtuu korkealta ja saattaa kouraista vatsanpohjaa mukavasti... Uusi-Seelanti on täydellinen kohde benjihyppyunelman toteuttamiselle, sillä suorituspaikkoja on monia. Korkein hyppyvaihtoehto on 134 metrin korkuinen Nevis, lähellä Queenstownia. 

Bungeejumping at Lake Taupo in Waikato, New Zealand

Laskuvarjohyppy

Laskuvarjohyppäämistä voi kokeilla monessa paikassa, mutta Uuden-Seelannin upeat maisemat tekevät siitä loistavan kohteen (myös) tämän aktiviteetin kokeilemiselle. Maan korkein hyppypaikka on Franz Josef Glacier -jäätikön yllä, 5500 metrin korkeudesta. Läheisen Fox Glacierin yllä on niin ikään mahdollista kokeilla laskuvarjohyppyä, mutta korkeus on täällä hieman matalampi. Yksi mahtava hyppypaikka on myös Lake Taupon yllä - kyseessä on suuri kraatterijärvi, joka tarjoaa uskomattomat maisemat liitäessäsi ilman halki.

Skydiving with a gorgeous view

Zorb-pallot

Zorb-pallot ovat Uudesta-Seelannista lähtöisin oleva erikoisuus, joita voi kokeilla monessa eri paikassa. Eli astu siis rohkeasti jättimäisen ilmalla täytetyn pallon sisälle ja lähde vierimään mäenrinnettä alas. Miksi? No idea, mutta ainakin kyseinen laji näyttää sivusta katsottuna hauskalta!

People trying out Zorbing in New Zealand on a green hill

Kysyttävää Uuden-Seelannin reissuista?

Haluatko lähteä testaamaan yhtä tai vaikka kaikkia tällä sivulla esiteltyjä lajeja? Aloitetaan reissusuunnittelu yhdessä! Kysyminen ei maksa mitään, eikä velvoita sinua mihinkään.

Ota yhteyttä

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.