{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Aasian parhaat kohteet villieläinten bongaukselle

Deer at a dirt road in Kaziranga National park with a safari jeep approaching

Seikkaile Aasian kansallispuistoissa

Monille erityisesti Afrikka tarkoittaa safareita ja villieläimiä, mutta tiesitkö, että myös Aasialla on hurjasti (ellei jopa yhtä paljon) tarjottavanaan? Ei pelkästään arvotavaroita varastelevia apinoita, vaan myös tiikereitä, norsuja ja karhuja sekä joitakin harvinaisia eläimiä, joita et löydä mistään muualta maailmasta. Alta löydät listan vierailun arvoisista kansallispuistoista seuraavaa idän seikkailuasi varten!

volunteering-asia-thailand-elephant-mom-and-baby-cover
Eläintensuojeluprojektit maailmalla
Lähde työskentelemään eläinten hyväksi johonkin monista yhteistyöprojekteistamme! Miten olisi työskentely pelastettujen norsujen hyväksi Thaimaassa tai kenties orankien kuntoutuskeskuksella Borneon saarella?
Vapaaehtoistyöt eläinten parissa

Yala National Park - Sri Lanka

Vaikka Sri Lankan saarivaltio on kooltaan suhteellisen pieni, on maassa runsaasti villieläimiä ihmeteltäväksi. Yksi Sri Lankan parhaista safarialueista on Yalan kansallispuisto, joka on myös yksi maailman parhaimmista paikoista leopardien bongaamiselle (muistathan kuitenkin, ettei villieläinten näkemiselle ole koskaan takuita). Yalan kansallispuistossa kohtaat todennäköisesti myös norsuja, huulikarhuja, sakaaleita, krokotiileja ja monia kiehtovia lintuja.

Elephant Rock in Yala National Park, Sri Lanka

Kaziranga National Park - Intia

Intian koilliskulmassa - Bangladeshin, Kiinan ja Myanmarin ympäröimänä - sijaitseva Kazirangan kansallispuisto on upea soiden, ruohomaiden ja metsien täyttämä alue, joka kuhisee elämää. Brahmaputran tulvatasangoilla elää runsaasti erilaisia eläimiä norsuista puhveleihin, ja jos olet todella onnekas, saatat jopa bongata harvinaisen intiansarvikuonon tai gangesindelfiinin!

Rhino at a lake in Kaziranga National Park in India

Gunung Leuser National Park - Sumatra, Indonesia

Tämä kansallispuisto on yksi maailman parhaista paikoista orankien bongaamiselle ja Sumatra onkin toinen maailman kahdesta paikasta, jossa näitä majesteettisia eläimiä voi nähdä luonnossa. Viidakkovaellukselle lähdetään Bukit Lawang -nimisestä kylästä, joka sijaitsee aivan kansallispuiston reunalla. Gunung Leuserissa on myös runsaasti muita kädellisiä, kuten suloinen sumatransureli sekä norsuja ja jopa satunnainen sumatrantiikeri. Mutta hurmaavat orangit ovat sademetsän ehdoton kohokohta!

Orangutan hanging in a tree on Sumatra, Indonesia

Taman Negara National Park - Malesia

Jos rakastat eläimiä, Taman Negaran kansallispuisto on ehdoton must see Malesian reissulla. Suosittelemme valitsemaan opastetun kierroksen (joko yksityisen tai ryhmässä), sillä vain oppaan kanssa pääset viidakon sisäosiin, jossa kaikkein mielenkiintoisimmat eläimet asustavat. Omatoimisesti voit vierailla vain tämän alueen ulkopuolella ja tulet todennäköisesti pettymään. Voit myös varata opastetun kierroksen, johon sisältyy yöpyminen viidakossa - leirintäalue on sijoitettu strategisesti niin, että voit bongata eläimiä ilta- ja yöaikaan, jolloin viidakko todella herää eloon. Kansallispuiston alueella elää mm. tiikereitä, norsuja, sarvikuonoja, puhveleita, leopardeja ja gaureja. 

Taman Negara national park in Malaysia in the fog

Kanha National Park - Intia

Intia on tällä listalla kahdesti, sillä valtavan kokonsa takia maan eläimistö on myös hyvin erilaista Intian keskiosissa verrattuna sen koillisosiin. Kanhan kansallispuistossa asuu merkittävä populaatio sekä intianleopardeja että bengalintiikereitä. Isojen kissojen bongaaminen voi olla vaikeaa, mutta näiden lisäksi voit nähdä huulikarhuja, barasinga-hirviä ja vuorisusia. Päivän fakta: lastenromaani ja Disney-klassikko ''Viidakkokirja'' perustuu osittain juuri tähän viidakkoon!

Tiger crossing a dirt road in Kanha National Park in India

Krâvanhvuoret - Kambodža

Ehdottomasti vierailun arvoinen alue ovat Krâvanhvuoret (toiselta nimeltään Kardemummavuoret) Pohjois-Kambodžassa. Vuoret ovat saaneet nimensä alueella kasvavan kardemumman mukaan ja vuorten huippuja peittää tiheä ja rehevä sademetsä. Viidakon halki virtaa suuria ja pieniä jokia, joten kyseessä on täydellinen paikka venesafarille, jonka aikana voit bongailla eläimiä joelta käsin. Krâvanhvuorten alueella elää aasiannorsuja, mustakarhuja, malaijikarhuja, leopardeja, tiikereitä ja paljon muuta.

Tatai river in the Cardamom mountains in Cambodia

Ba Be National Park - Vietnam

Vietnamissa on monia suosittuja nähtävyyksiä, mutta Ba Ben kansallispuisto ei ole yksi maan tunnetuimmista kohokohdista. Kansallispuisto sijaitsee maan pohjoisosissa, jonne on suhteellisen helppo matkustaa Hanoista. Puistossa on runsaasti luolia, järviä, metsiä ja vesiputouksia sekä tietysti myös villieläimiä. Voit bongata täällä aasialaisia mustakarhuja, mutta myös sivettieläimiä, eri apinalajeja sekä huomionarvoisia muurahaiskäpyjä.

Two Asiatic black bears having a fight in Ba Be National Park, Vietnam

Valmiina matkaan?

Lähtivätkö inspiraation rattaat rullaamaan ja matkakuume nousemaan? Ota yhteyttä matka-asiantuntijoihimme, jotka auttavat sinua oman seikkailusi suunnittelussa. Olemme tukenasi niin ennen matkaa, sen aikana ja vielä tarvittaessa reissun jälkeenkin!

Ota yhteyttä

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.