{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

8 vinkkiä aktiivilomalle

activity-bungee-jump

Kuka sanoi, että loman pitäisi olla pelkää löhöilyä?

Joillekin meistä täydellinen loma tarkoittaa totaalista rentoutumista ja akkujen lataamista rannalla loikoillen. Toisille lomailu saattaa kuitenkin tarkoittaa ennen kaikkea uusien seikkailujen ja aktiviteettien kokemista adrenaliinin virratessa. Juuri näitä huimapäitä varten kokosimme tälle sivulle 8 vinkkiä aktiiviseen lomailuun!

kitesurfing-multiple-kites-out-at-sea-cover
Leijalautailu
Leijalautailu on urheilulaji, jossa yhdistyvät surffaus, wakeboarding ja purjelautailu. Tämä on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen aktiviteetti, kun reissaat ulkomailla uusien kokemusten perässä.
Lue leijalautailusta maailmalla

1. Kulje tuulen mukana

Kovinkaan moni ei yleensä toivo tuulista säätä lomalleen, mutta tietyissä ympäristöissä tuuli on hyödyksi.

Esimerkiksi leijalautailussa pystyt hyödyntämään tuulista säätä omaksi iloksesi, kun voit käyttää sitä korkeisiin hyppyihin ja muihin temppuihin veden päällä. Tuuli antaa myös tasapainoa ja vauhtia niin leija- kuin purjelautailuunkin. 

Prova kitesurfing på sin semester

Vaellus
Vaelluksen ei tarvitse tarkoittaa raskasta vuoristovaellusta, vaan se voi tarkoittaa vaellusta kaupunkien ja pienten kylien läpi, ohi jäätiköiden ja muiden upeiden maisemien. Tämä jos mikä on ihanteellinen tapa tutustua uuteen maahan ja ympäristöön.
Lue lisää vaelluksesta

2. Käytä jalkojasi

Vaellus, patikointi ja lenkkeily ovat loistavia (ja usein ilmaisia) keinoja päästä tutustumaan uuteen ympäristöön. Patikointi palkitsee yleensä viimeistään päätepisteessä, esimerkiksi huipulta avautuvien näkymien tai huipulla odottavan nähtävyyden puolesta. Esimerkkejä tästä ovat mm. vaellus Machu Picchulle Perussa tai Kristus-patsaalle Brasiliassa.

Trekka på din semester

Surffaus
Jos haluat kuulua siihen reissukansan osaan, jolle surffaus on elämäntapa ja mielessä pyörii jatkuvasti täydellisten aaltojen jahtaaminen, suosittelemme surffileirille osallistumista jossakin päin maailmaa. Näin pääset opettelemaan surffauksen alkeita tai hiomaan taitojasi pidemmälle.
Lue lisää surffileireistä

3. Surf´s up!

Surffaus on loistava tapa pitää huolta kropasta samalla kun pidät hauskaa. Jos tykkäät aktiivisesta menosta, etkä pelkää suolavettä, tämä urheilulaji sopii sinulle täydellisesti. Suosittelemme myös visiittiä surffileirille, jolloin pääset tutustumaan muihin surffauksesta hullaantuneisiin tyyppeihin ja treenaamaan tietysti samalla taitojasi.

Jos puolestaan kaipaat rauhallisempaa menoa aalloilla, niin suppaus tai bodyboarding ovat hiukan leppoisampia vaihtoehtoja surffaukselle. 

Surfa på din semester

Melonta
Joskus on ihan hyvä lähteä tutustumaan uuteen ympäristöön leppoisalla meiningillä. Melonta on tähän hyvä ratkaisu, kun voit kaikessa rauhassa lipua upeiden maisemien ja salaisten poukamien ohi.
Lue lisää melonnasta

4. Tartu airoihin

Kajakilla tai kanootilla melominen ei ole yhtä vauhdikasta kuin monet muut aktiviteetit, mutta se tarjoaa tehokasta liikuntaa koko vartalolle (eikä vain käsivarsille, kuten monet luulevat). Kajakkimatka onkin siis ihanteellinen tapa tutustua uuteen alueeseen uudesta perspektiivistä.

Jos taas haluat yhdistää melonnan ja adrenaliiniryöpyt, kokeile koskenlaskua!

Paddla på din semester

Sukellus ja snorklaus
70% maapallostamme on veden peitossa, joten mikä voisi olla luonnollisempaa kuin sukeltaa tutustumaan tähän pinnanalaiseen maailmaan? Nauti snorklauksesta mahtavilla koralliriutoilla tai haasta itsesi sukelluskurssille.
Lue lisää sukelluksesta maailmalla

5. Sukella syvyyksiin

Uinti on erittäin tehokas liikuntamuoto, ja kun yhdistät siihen snorklauskamppeet, niin pääset kokeilemaan yhtä maailman parhaista vesiaktiviteeteista! Voit myös viedä snorklauksen astetta pidemmälle ja lähteä suorittamaan sukellussertifikaattia lomasi aikana.

Dyk och snorkla på din semester

Pyöräily
Pyöräily on loistava tapa tutustua uuteen kohteeseen, kun voit pysähtyä milloin haluat ja törmätä yksityiskohtiin, joita et muuten huomaisi. Omatoimisen pyöräilyn lisäksi voit myös liittyä mukaan opastetuille pyöräretkille esim. Thaimaassa, Sloveniassa ja Kuubassa.
Lue lisää pyöräilystä maailmalla

6. Liiku pyörällä

Pyörällä pääset tutustumaan isoihin alueisiin lyhyessä ajassa ja treenaat samalla jalkojasi tehokkaasti (pyöräily polttaa noin 300 kaloria tunnissa!). Jos kaipaat todellista haastetta ja upeaa luontoelämystä, Boliviassa sijaitseva "Death Road" voisi olla sinulle sopiva kokemus... Muista vain pitää kypärä matkassa mukana!

Cykla på din semester

Jooga
Erityisesti Aasia on täydellinen paikka jooga-kokemuksille: liity rentoon ja rauhalliseen menoon henkeäsalpaavan upeissa puitteissa. Joogaharjoitusten välissä pääset luonnollisesti nauttimaan ympäristöstäsi, herkuttelemaan paikallisella ruoalla ja tutustumaan niin kulttuuriin kuin ihmisiinkin reissukohteessasi.
Lue lisää joogamatkoista

7. Löydä sisäinen zenisi

Jos rakastat vauhdikasta menoa, jooga saattaa tuntua tylsältä vaihtoehdolta. Jooga on kuitenkin uskomattoman tehokas tapa huoltaa kehoasi ja lihaksiasi, ja se tarjoaa hyvän perustan kaikille muille urheilulajeille. Parasta joogassa on se, että sitä voi harjoitella käytännössä missä tahansa. 

Utöva yoga på din semester

8. Kokeile penkkiurheilua maailmalla

Urheilua ei ole vain kiva harrastaa, vaan se on myös hyvää viihdettä. Kroppasi hyvinvoinnin lisäksi urheilun kautta voit päästä tutustumaan johonkin tiettyyn alueeseen tai kulttuuriin uudella tavalla. Lähde katsomaan esimerkiksi paikallisia urheilukilpailuja ja -tapahtumia reissukohteessasi ja kannusta joukkueita, joista et ole ikinä kuullutkaan!

Kolla på sport på din destination

Kaipaatko apua oman aktiivilomasi suunnitteluun?

Varaa maksuton suunnitteluaika

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.