{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Los Angelesin matkavinkit

Los Angelesin matkavinkit - KILROY

Ihastu Los Angelesin suurkaupunkiin

Los Angeles koostuu ryppäästä yhteenkasvaneita kaupunkeja, joita on alettu yhdessä kutsua Enkelten kaupungiksi. Venice Beach, Hollywood, Beverly Hills, Malibu... Los Angelesissa riittää legendaarisia spotteja tutkittavaksi. Kokosimme listan syistä, miksi sinunkin kannattaa ehdottomasti matkustaa Kalifornian aurinkoon!

 

1. Miellyttävät lentoyhteydet

Lentoyhteydet Los Angelesiin ovat parantuneet, ja nykyään reititykset ovat varsin käteviä. Pääset Helsingistä Kaliforniaan vain yhdellä vaihdolla useiden yhtiöiden siivin. Lisääntyneen kilpailun myötä hinnat ovat laskeneet mukavasti samaa tahtia, kun reitille on ilmoittautunut uusia toimijoita.

2. Los Angeles toimii kaikkina vuodenaikoina

Kun Suomessa kelit ovat ankeimmillaan, antaa Los Angeles parastaan. Loka-marraskuussa aurinko paistaa ja kaupunki on pullollaan kurpitsoja ja halloween -koristeita. Matkustamisen varsinainen sesonkiaika on kuitenkin kesäkuukausina. June Gloom -ilmiö saattaa tosin tarjota kesäkuussa pilvisen kokemuksen kaupungista, etenkin rannan lähellä, mutta so what: LA on aina LA!

Los Angelesin matkavinkit - Matkusta Kalifornian aurinkoon - KILROY

3. Uniikki kulttuurielämys

Jos olet musiikin ystävä, varaa lippu konserttiin Hollywood bowlin amfiteatteriin, jossa pääset nauttimaan lempiartististasi avaran taivaan alla, Hollywood-kylttiä ihaillen. Tai jos pidät vanhoista elokuvista, suuntaa Hollywood Forever Cemeteryyn, jonne on haudattu Hollywood-tähtiä ja lahjakkuuksia. Hautausmaalla näytetään kesälauantaisin klassikkoelokuvia. Molempiin spotteihin kannattaa pakata omat eväät ja pullo viiniä mukaan!

4. Surffimekka

Surffaus elämäntapana julistaa rentoa ja positiivista asennetta. Los Angeles henkii tätä letkeää elämäntyyliä ja loputtomat rannat kutsuvat aalloille. Buukkaa itsellesi surffikurssi ja aloita uusi elämä Kalifornian tyyliin. Surffaukseen kuuluu olennaisesti tietenkin myös biitsipartyt, spontaanit seikkailut uusien frendien kanssa ja chilli meininki.

5. Hollywood Hillsit

Los Angelesissa tulee vietettyä kuin huomaamatta kotioloja aktiivisempaa elämää. Hyppykuvia Hollywood-kyltin edustalla, aamulenkki Runyon Canyonilla ja kunnon haikki Hollarin kuuluisilla ruosteisilla kukkuloilla... Jos kotona pitää pakottaa itsensä lenkille, täällä elämä maistuu elämältä juurikin liikkumalla! Nämä huudit vetävät sinua magneetin tavoin liikkeelle tutkimaan leffoista tuttuja paikkoja.

Los Angelesin matkavinkit - Hollywood Hills - KILROY

6. Maisemat, jotka avautuvat auton ikkunasta

Vaikka Los Angelesissa on mahtavia paikkoja haikkailemiseen, tarvitsee kaupungissa autoa. Ainakin jos haluaa saada kaiken irti laajalle levittäytyvästä metropolista. Enkelten kaupunki on iltaisin kuin timantteina tuikkiva valtameri, jota kannattaa käydä ihailemassa Mulholland Driven kaltaisista maisemapaikoista.

Autolla pääsee myös tsekkaamaan julkkisten ökytaloja Beverly Hillsiin tai shoppailemaan lukuisiin ostoskeskuksiin, joita alueelta totta kai löytyy, kun ollaan kerran Amerikassa!

7. Maagiset auringonlaskut

Auringonlaskun aika on hetki, jota ei kannata viettää sisätiloissa. Taianomaista hetkeä kannattaa suunnata viettämään joko meren äärelle tai ylös kukkuloille, jossa kultainen hetki näkyy parhaiten.

Los Angelesin matkavinkit - Ihastele Kalifornian kauniita auringonlaskuja - KILROY

8. Veneretki Santa Catalina Islandille

Los Angelesin edustalta löytyy eksoottinen saari nimeltään Santa Catalina Island. 35 kilometrin päässä mantereesta sijaitsevalle saarelle pääsee lasipohjaveneellä. Laitesukeltaminen ja snorklaus ovat suosittuja aktiviteettejä saaren kirkkaissa vesissä. Lover's Cove kaupungin itäpuolella on myös suosittuja sukelluskohteita, jossa voi nähdä mm. lentokaloja.

Kun olet Los Angelesissa, tsekkaa ainakin nämä mestat: 
Santa Monica - Syö jäätelöä laiturin päässä sijaitsevassa huvipuistossa
Venice Beach - pyöräile rantabulevardilla ja tsekkaa kanaalit
Hollywood - Kävele Walk of Famella ja kuuluisilla kukkuloilla
Bevery Hills - Bongaa maailman tähtiä heidän kotihuudeillaan
Downtown - Ihaile pilvenpiirtäjiä ja Walt Disney Concert Hallia
Malibu - Syö burgeria laiturin nokassa tai surffaa aalloilla

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.