{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

7 kokemusta Sri Lankassa

sri-lanka-udawalawa-national-park-elephants-safari

Mitä nähdä ja kokea Sri Lankassa?

Sri Lankan kaunis saarivaltio on jo monien vuosien ajan tarjonnut matkailioille ainutlaatuisia kokemuksia ja nähtävyyksiä. Teeistutukset, buddhalaiset rauniot, kauniit rannat ja mielenkiintoinen kulttuuri ovat jotain todella erityistä, puhumattakaan maan vehreästä luonnosta ja eksoottisesta eläimistöstä. Tässä listattuna 7 aktiviteettia, jotka on ehdottomasti koettava Sri Lankan reissulla!

1. Vierailu Polonnaruwassa

Muinaisen Polonnaruwan kaupungin raunioista on tullut merkittävä matkailukohde Sri Lankassa. Entinen kukoistava kaupunki on nykyään tyhjillään, mutta tarjoaa silti paljon tutkittavaa kauniiden rakennusten, puistojen ja järvien muodossa. Kuninkaallisen palatsin ja muinaisten temppeleiden keskellä on helppo kuvitella itsensä keskelle mennyttä aikakautta. Todellinen must see -kohde!

Sri Lanka Sacred Quadrangle Polonnaruwa

2. Kiipeäminen Sigiryalle

Muinainen Sigiryan kalliolinnoitus on Sri Lankan tunnetuin ja ehdottomasti myös yksi ikonisimmista nähtävyyksistä. Taitavasti rakennettua linnoitusta ympäröivät kauniit puutarhat, lammet, kanavat, kujat ja suihkulähteet. Sigirya kohoaa noin 200 metriä maanpinnan yläpuolella, eli kalliolta avautuvat myös kertakaikkisen vaikuttavat näkymät.

Sri Lanka Sigiriya Rock

3. Junamatka Kandysta Ellaan

Tässä varsin nerokas tapa Sri Lankan maisemien ihasteluun! Rautatie rakennettiin alunperin helpottamaan teen ja kahvin kuljetusta, mutta nykyään reitti toimii suosittuna matkailukokemuksena. Junamatka kestää noin 6 tuntia ja matkan varrelle mahtuu kauniita vuoria, tiheitä metsiä, vesiputouksia ja paikallisia kyliä. Istu siis alas ja nauti maisemista!

Sri Lanka Ella Girl On Train

4. Udawalawen kansallispuisto

Udawalawen kansallispuisto on ihastuttava vierailukohde, jos villien norsujen bongaaminen on omalla bucket listallasi. Kansallispuistossa elää nimittäin noin 200 suojeltua norsua! Puisto sijaitsee Sri Lankan eteläisissä osissa ja tarjoaa kauniin reheviä maisemia ja mahdollisuuden myös muiden eläinten bongaamiselle. 

Sri Lanka Udawalawe Reservoir Elephants

5. Delfiini- ja valassafari

Sri Lankan pohjoisosassa sijaitseva Kalpitiya tarjoaa täydelliset olosuhteet delfiinien ja valaiden bongaamiseen niiden luonnollisessa elinympäristössä. Tämän lisäksi alueen 48 kilometriä pitkä niemimaa tarjoaa upeita rantoja sekä maan pisimmän koralliriutan, joka on loistava kohde sukelluksia ja snorklausta varten.

6. Surffaus Arugam Bayssa

Arugam Bay on yksi Sri Lankan parhaista surffauskohteista. Täällä voit surffata lähestulkoon täydellisissä olosuhteissa ja tutustua muihin rentoa elämäntyyliä rakastaviin reissaajiin. 

Sri Lanka Arugam Bay Surfers At Sunset

7. Osallistu seremoniaan Sri Dalada Maligawassa

Kandyn kaupungissa sijaitseva buddhalainen temppeli Sri Dalada Maligawa (tai suomennettuna Pyhän hampaan temppeli) on yksi Sri Lankan tärkeimmistä pyhiinvaelluskohteista, jossa huhujen mukaan säilytetään yhtä buddhan kulmahampaista. Jos vierailet temppelissä illalla, voit ihastella myös seremoniallista tanssiesitystä.

Sri Lanka Kandy Temple Of The Tooth

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.