{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Parhaat purjehduskohteet

Parhaat purjehduskohteet - KILROY

6 upeaa purjehduskohdetta ympäri maailmaa

Maailman meret odottavat seilaajia! Veden päällisiä seikkailuja löytyy monesta kategoriasta ja mantereelta: on purjehdusta Euroopassa, veneretkiä Etelä-Amerikassa, risteilyjä Antarktiksella, saarihyppelyitä Oseaniassa, laivamatkoja Afrikassa... Vaihtoehtoja on satoja ja taas satoja, joten tässäpä muutama oma suosikkimme valinnanvaikeutta helpottamaan.

1. Laivamatkat Galápagossaarilla, Ecuador

Parhaat purjehduskohteet - Laivamatkat Galapagossaarilla - KILROY

Galapagos kuuluu itseoikeutetusti tälle listalle omalaatuisen luonnon ja ainutlaatuisten maisemien vuoksi. Saaristosta tekee omaleimaisen yksittäisten saarten ekosysteemit ja niiden keskinäiset erot, jotka hämmästyttävät matkaajia kerta toisensa jälkeen. Jokaisella saarella on jotakin erikoislaatuista tarjottavaan: jättiläiskilpikonnia, vihreitä laguuneja, flamingoja, iguaaneja, aktiivisia tulivuoria... Paras tapa kokea koko Galapagossaarten taika on lähteä laivamatkalle, joten mitä vielä odotat?

UNESCOn maailmaperintökohdelistalle kuuluvia Galapagossaaria ja alueen ainutlaatuista luontoa, endeemisiä eläimiä ja kasvistoa, on suojeltava. Kunnioita siis matkallasi ympäristöä ja noudata saamiasi ohjeita, jotta saarten omaleimaisuus säilyy myös jatkossa.

Kohokohtia: Koskematon luonto, snorklaus, sylkevät iguaanit ja satavuotiaat jättiläiskilpikonnat.

Lue lisää laivamatkoista Galapagossaarilla.

2. Antarktiksen seikkailuristeilyt

Parhaat purjehduskohteet - Antarktiksen seikkailuristeilyt - KILROY

Matkaa Antarkiksella ei voi selittää, se täytyy yksinkertaisesti kokea itse. Laivamatka Etelämantereelle jättää mielikuviisi niin monta uskomatonta maisemaa ja muistoa, että suosittelet sitä takuuvarmasti kaikille, jotka vain kuuntelevat hehkutustasi!

Antarktis on maailman eteläisin manner ja syrjäisin erämaa. Se on siis täydellinen kohde seikkailuhenkiselle matkaajalle, joka janoaa koskemattomia maisemia ja henkeäsalpaavia elämyksiä. Lähde elämäsi seikkailumatkalle Antarktikselle ja näe luonnon yltäkylläinen kauneus.

Kohokohtia: Liikkuvien jäälohkareinen jyrinä, keskiyön aurinko ja tapaamiset pingviinien kanssa.

Lue lisää Antarktiksen risteilyistä.

3. Halonginlahden purjehdukset, Vietnam

Parhaat purjehduskohteet - Halonginlahden risteily - KILROY

Risteily Halonginlahdella ei pahemmin kaipaa esittelyitä tai selittelyjä. Majesteettiset kalkkikivimuodostelmat nousevat merestä kohti taivasta ja ottavat haltuun koko edessäsi levittäytyvän maiseman: nojaa kaiteeseen laivan kannella, ihaile näkymää ja hengitä syvään! Smaragdin värisenä hohtava meri antaa upean taustan vuoren rinteille ja luo jännittävän parin sinisen taivaan kanssa.

Tämä rauhallinen lahti on seesteisyyden ilmentymä – aina niin kauan kuin kurvaat vilinää ja hyörinää kuhisevalle kelluvalle torille. Vastaava kiehtova kontrasti iskee vasten tajuntaa, kun liekehtivät auringonsäteet ja suunnattomien kalkkikiviluolien täydellinen pimeys kohtaavat. Siispä tervemenoa kontrastien Vietnamiin, jonka saaristomeri on vertaansa vailla!

Kohokohdat: Täydellinen panoramamaisema Halonginlahdella, kajakkiretket, luolaseikkailut, vietnamilainen ruoka ja tähtitaivas laivan kannelta ihailtuna.

Lue lisää purjehduksesta Halonginlahdella.

4. Amazonin jokiristeilyt

Amazonin jokiristeily - KILROY

Jokiristeily on se ainoa oikea tapa tutustua Amazoniin. Jokilaivalla pitkin maailman pisintä jokea, Amazonjokea, pääset puikkelehtimaan keskelle sademetsää ja näet sen moninaisen elämän kuhisevan silmiesi edessä. Risteilyyn kuuluu myös päiväretkiä sademetsän syvyyksiin, jolloin pääset lähemmäksi apinoita, laiskiaisia ja monia kirkkaissa väreissä loistavia paratiisilintuja. Joelta voit bongata myös alueen erikoisuuksia kuten piraijoita ja vaaleanpunaisia delfiinejä. Tapaa paikallisia ihmisiä ja opi jotakin uutta heidän kulttuurista, myyteistä ja traditioista.

Kohokohdat: Vaaleanpunaiset delfiinit, piraijaa suoraan grillistä, laiskiaiset, vierailu šamaanin pakeilla ja yösafari.

Lue lisää Amazonin jokiristeilyistä.

5. Purjehdus Kroatiassa

Purjehdus Kroatiassa - KILROY

Vanha puinen purjelaiva ja Välimeren maisemat – voiko rentouttavampaa ollakaan! Seilaa kuin rikkaat aikanaan ja nauti Kroatian upeista maisemista. Loikoile päivät kannella auringossa, ui ja snorklaa ja siirry sitten illalla maihin ja Kroatian rantakaupunkien villiin yöelämään. Kroatian klubi-tarjonta on euroopan ykkösluokkaa ja valikoimasta löytyy mm. luoliin rakennettuja yökerhoja.

Anna Kroatian yllättää itsesi ja löydä jotakin todella ainutlaatuista Kroatian saaristosta. Rusketusraidat haalistuvat ajan kanssa, mutta tämän purjehduksen muistot säilyvät vuosikymmeniä!

Kohokohdat: Makarskan luolaklubit, auringonpalvonta kannella, uintiretket kirkkaissa vesissä ja Dubrovnikin vanha kaupunki.

Lue lisää Kroatian purjehdusmatkoista.

6. Saarihyppelyt Fidzillä

Parhaat purjehduskohteet - Saarihyppely Fidzillä - KILROY

Fidzi sijaitsee keskellä Tyyntä valtamerta ja koostuu 300 todellisesta paratiisisaaresta – tämän täydellisempää saarihyppelypaikkaa saa hakea! Jos haaveissasi on monen paratiisin taklaaminen yhdellä lomalla tai aavan meren ihailu purjeveneen kannelta, Fidzi on ehdottomasti sinun paikkasi!

Fidzillä ei tunneta stressin käsitettä ja näissä maisemissa sinäkin unohdat sen pian. Sulje siis puhelin ja nauti hetkestä, jokaisesta hetkestä. Jos rannalla ja riippukeinussa lokoilu käy pitkästyttämään jossain vaiheessa, voit aina siirtyä veteen ja pinnan alle snorklaamaan. Vaihtoehtoisesti ui haiden kanssa tai istu sosiaaliseen kava-rinkiin paikallisten kanssa. Fidzin saarihyppely on ehdoton!

Kohokohdat: Tyynenmeren kulttuuri, kava, hieronta hiekkarannalla ja kookosdrinkkejä palmujen alla.

Lue lisää Fidzin saarihyppelyistä.

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.