{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Etelä-Afrikan nähtävyydet

Etelä-Afrikan nähtävyydet

Etelä-Afrikan parhaat palat

Unelmissa reissu Etelä-Afrikkaan? We hear you. Etelä-Afrikka on todellinen reissukansan unelmien kohde, ja niiden tunnettujen paikkojen -Pöytävuori, Hyväntoivonniemi, Robben Island, Krugerin kansallispuisto - lisäksi Etelä-Afrikassa riittää kierrettäväksi myös vähemmän kuuluisia helmiä. Selaa 6 kohdan lista ja lähde, häkelly ja nauti komeista maisemista ilman turistimassoja. Emme tietenkään voi taata, ettei ympärilläsi olisi yhtä ainuttakaan ihmistä, mutta paikkojen upeudusta kyllä voimme mennä takuuseen! 

Dolphin Coast

Matkaa n. 40 kilometriä Durbasta pohjoiseen ja päädyt Dolphin Coastille, joka on nimensä mukaan kuuluisa suuresta delfiinimäärästään. Jos esim. road trip -reissusi tarkoitus on seurata rannikkoa, niin tämä on ehdoton välietappi. Nauti rennosta Balliton rantakaupungista ja varmista, että sinulla on tarpeeksi aikaa upottaa varpaat rantahiekkaan. Suosittelemme erityisesti tutustumaan Thompsons Bay Beachiin. 

Etelä-Afrikan nähtävyydet - Thompson Bay Beach on yksi Etelä-Afrikan parhaista biitseistä

Valley of Desolation

Kun suuntaat Port Elizabethista 250 kilometriä pohjoiseen, keskelle Cambedoon kansallispuistoa, pääset ihailemaan upeita luonnon ihmeitä. Paras tapa aloittaa Valley of Desolationin mullistavien näköalapaikkojen kiertely on herätä aikaisin ja hämmentyä häikäisevän upean auringonnousun edessä: seiso 120 metriä korkealla pystysuoralla jyrkänteellä, joka on sadan vuoden vulkaanisten purkauksien ja eroosiovoimien tulosta, ja ihmettele luonnon voimaa ja maailman massiivisuutta. Hyvällä tuurilla bongaat myös uhanalaisen kapinvuoriseepran.

Jos aamuauringosta häkeltymiseltäsi vielä kykenet, niin lähde ihmeessä vielä vaellusretkelle kansallispuistoon.

Nähtävyydet Etelä-Afrikassa - Valley of Desolation

Tsitsikamman kansallispuisto

Matka vie upeasta kansallispuistosta toiseen. Jos Garden Route on road trip -suunnitelmanasi - ja miksipä ei olisi - vierailet kätevästi Tsitsikamman kansallispuistossa. Tsitsikamman kansallispuisto jää kätevästi matkan varrelle Jeffreys Bayn ja Wildernrssin välimaastoon.

Kuuluisalta Storms River Suspension Bridge sillalta hyppäät vaikka benjihypyn, jos tällainen touhu on mieleesi. Kansallispuistossa on tarjolla myös asteen verran rauhallisempaa menoa: testaa vaijeriliu'untaa, melontaa ja paljon muita seikkailuaktiviteetteja!

Tsitsikamman kansallispuisto on yksi Etelä-Afrikan upeimmista nähtävyyksistä

Die Hel

Die Hel, tai suoraan käännettynä Helvetti, on koskematon laakso Etelä-AFrikan eteläosassa Swartberg Pass -vuoristoalueella. Alue on osa Swartbergin luonnonsuojelualuetta ja samalla yksi UNESCOn maailmanperintöalueista. Reitti laaksoon ei ole se kaikista helpoin, mutta ehdottomasti sen arvoinen. Alue kantaa myös nimeä Gamkaskloof, mutta jotenkin Helvetillä on vaikuttavampi sointi...

Helvetti on pahaenteisestä nimestään huolimatta ehdottomasti vierailun arvoinen nähtävyys Etelä-Afrikassa

Blyde River -kanjoni

Maailman suurimmaksi vihreäksi kanjoniksi tituleeratun alueen reunoilla on useampiakin henkeäsalpaavia näköalapaikkoja. Kanjonialueen keskimääräinen syvyys on huimat 750 metriä ja se muodostaa Drakensberg-vuorten pohjoisosan. Afrikan toiseksi suurin kanjoni on todellakin näkemisen arvoinen. Varmista siis, että Etelä-Afrikan reissureittisi kulkee tämän kanjonin kohdalla!

Etelä-Afrikan nähtävyydet - Blyde River -kanjoni

Buffalo Bay Beach

Jos olet liikenteessä Etelä-Afrikan rannikolla, suuntaa ihmeessä aina Buffalo Bayn upealle rannalle asti. Ranta tarjoaa loistavan paikan rentoutumiseen ja akkujen latailuun. Toisaalta jos paikallaan olo ja loikoilu eivät ole vahvuuksiasi, täällä pistät kätevästi myös surffitaitosi testiin: Buffalo Bay tarjoaa täydelliset olosuhteet surffilaudalla tasapainoiluun!

Buffalo Bay Beach - Etelä-Afrikan nähtävyydet

Valmiina Etelä-Afrikkaan?

Jos vakuutuit näistä Etelä-Afrikan maisemista tai jos sitten mielessäsi onkin jotakin aivan muuta unelmien Etelä-Afrikan reissusi varalle, niin ota ihmeessä yhteyttä. Varaa aika maksuttomaan matkasuunnitteluumme - joko paikan päälle Helsingin tai Turun toimistoomme tai puhelinaika - niin pääset eteenpäin suunnitelmissasi. 

Matkasuunnitteluun

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.