{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

6 kohdetta, joiden toivomme avautuvan mahdollisimman pian

Thailand Koh Samui Island

Inspiraatiota reissuhaaveiluun

Tällä hetkellä tuntuu siltä, että maailma avautuu ja sulkeutuu melkeinpä viikoittain eikä koronarajoituksille näy loppua. Mutta vaikka matkustusvaihtoehdot ovat parhaillaan melkoisen rajalliset, mikään ei estä meitä unelmoimasta trooppisista hiekkarannoista ja uusista kulttuurikokemuksista. Listasimmekin haaveiluinspiraatioksi 6 kohdetta, joiden toivomme avautuvan mahdollisimman pian!

1. Thaimaa

enjoy the sunset in thailand

Thaimaa on tuttu ja turvallinen reissukohde, tästä ei ole epäilystäkään. Vallitsevan epävarmuuden takia tuttu matkakohde saattaakin tuntua erityisen hyvältä vaihtoehdolta. Tämän lisäksi Thaimaa on helppo ja monipuolinen paikka, jossa riittää mm. paljon kulttuuria ja herkullista ruokaa.

2. Kambodža

 data-udi=

Myös Kambodža on kohde, jonne toivomme voivamme matkustaa taas mahdollisimman pian. Ihastuttavien kylien, kauniiden rantojen ja ystävällisten paikallisten takia maa ansaitsee ehdottomasti paikkansa tällä listalla.

3. Vietnam

 data-udi=

Ah, Vietnam... Tämä maa on yksi Kaakkois-Aasian klassisista matkakohteista, joka tarjoaa reissaajalle lähes kaikkea mahdollista. Reppureissaus maan pohjoisosista etelään (tai päinvastoin) onkin jotain, mitä toivomme pääsevämme kokemaan taas mahdollisimman pian!

4. Filippiinit

data-udi="umb://media/fb97202329154786aa7180b63bd4ef5c"

Miltä kuulostaisi drinkkien siemailu valkealla hiekkarannalla jollakin Filippiinien 7000 saaresta? Entäpä merten aaltojen rauhoittavan kohinan kuunteleminen? Ei yhtään hullummalta, vai mitä? Kunhan Filippiinit avaa jälleen ovensa, täältä tullaan!

5. Sri Lanka

Sri Lankan luonto on vertaansa vailla, eikä oikeastaan ole väliä minne päin saarta reissaat. Niin pohjoisessa kuin etelässäkin tarjolla on uskomattoman upeita kohteita kierrettäväksi.

6. Costa Rica

data-udi="umb://media/849b974489234c52b235b7dcb70ee688"

Costa Rica on täynnä seikkailuja: köysiradalla kiikkumista, viidakossa patikointia, kajakkimelontaa, koskenlaskua ja tietysti surffausta! Jos aktiivinen lomailu on mieleesi, toivomme todella, että pääset kokemaan Costa Rican huikean tarjonnan mahdollisimman pian.

Kysy apua reissusuunnitteluun

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.