Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsPakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot
{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Vaellusreittejä joka lähtöön

Vaellusreittejä joka lähtöön - KILROY

5 vaellusreittiä kaikentasoisille vaeltajille

Luonto on usein kauneimmillaan siellä, missä ihmisasutusta ei ole tai se on hyvin vähäistä. Maailman ihmeellisimpiin paikkoihin päästäkseen on usein turvauduttava omiin jalkoihin, mutta tämä ei suinkaan aina tarkoita, että sinun tarvitsisi olla huippukunnossa tai kokenut trekkaaja.

Oppaan kanssa vaellus on turvallisempaa kuin omin päin poukkoilu. Monissa paikoissa myös järjestetään reissuja, joissa teltat ja muut isot varusteet kannetaan puolestasi, jotta sinä voit keskittyä täysillä maisemiin. Tsekkaa tästä meidän listamme parhaista vaellusreiteistä, jotka sopivat lähes kenelle tahansa eivätkä vaadi sen kummempaa kokemusta!

1. Mount Rinjani, Indonesia

Indonesian mieleenpainuvimmat maisemat löydät Lombokin Mount Rinjani National Parkista. Rannalla loikoilu ja surffaus kuuluvat toki olennaisena osana Indonesiassa lomailuun, mutta opastettu vaellus Rinjanin huipulle tekee reissustasi taatusti spesiaalin.

Vaellus lähes 4 kilometrin korkuisen Rinjani-tulivuoren huipulle vaatii välillä ponnistelua, mutta on silti kaikkien peruskuntoisten trekattavissa. Aamuherätykset saattavatkin olla tämän vaelluksen vaikein osuus: todistaaksesi häikäisevän kauniin auringonnousun vuoren huipulta, joudut aloittamaan patikoinnin jo kahdelta aamuyöllä. Todellakin vaivan arvoista!

Parhaat vaellusreitit - KILROY Parhaat vaellusreitit - Mt Rinjani, Lombok, Indonesia

2. Sapa trek, Vietnam

Kaakkois-Aasian mielenkiintoisiimpiin lukeutuvia maisemia pääset ihailemaan Luoteis-Vietnamissa. Patikkareissulla koet Sapan alueen vehreän luonnon yhdistettynä paikallisten etnisten vähemmistöjen kulttuuriperinteeseen.

Kurkkaa tästä lisäinfoa Vietnamissa vaeltamisesta!

Parhaat vaellusreitit - KILROYVaellusreittejä maailmalla - Sapa, Vietnam

3. Lares Trek, Peru

Kahden, kolmen päivän mittainen Lares Trek on vaihtoehto yhdelle maailman suosituimmista vaelluksista, Perun Inca Trailille. Täällä kohtaat huomattavasti vähemmän turisteja kuin Inca Traililla, mutta maisemat ovat vähintäänkin yhtä komeat ja trekin kruunaa Machu Picchu!

Lares Trekin suurin haaste on sen korkeus: reitillä kiipeät 4,560 metrin korkeuteen. Teknisesti vaellusreitti ei ole erityisen haastava, joten selviydyt kyllä korkeudestakin kunhan muistat kulkea omaan tahtiisi ja kuunnella opasta. Hyvä idea on myös käyttää muutama päivä Cuscossa korkeaan ilmanalaan totutteluun, jotta välttyisit vuoristotaudilta.

Katso lisää Perun vaelluksista täältä!

Parhaat vaelluskohteet - KILROYParhaat vaellusreitit - Lares Trek, Machu Picchu auringonlasku

4. Tongariro Alpine Crossing, Uusi-Seelanti

Uudessa-Seelannissa riittää huikeita maisemia, joten ajan löytäminen vaellukselle voi olla hankalaa. Tähän Tongariro Crossing on täydellinen ratkaisu! Maailman upeimpien päivävaellusten joukkoon kuuluvalla Tongariro Crossinglla saat lähituntumaa Tongariro-tulivuoreen ja sen laavakenttiin sekä näet alueen kaksi muuta tuliperäistä vuorta, Ngauruhoen ja Ruapehun.

Reitin kohokohta on kenties hengästyttävän kauniit Emerald-järvet kuumia lähteitä ja muita Tongariro National Parkin ihmeitä väheksymättä.

Vajaan 20 km reittillä hyödyt ripauksesta sisua, mutta varsinaista fitness-taustaa et tarvitse. Tärkeintä on, että varaudut kaikenlaisiin sääolosuhteisiin! Jos parikymmentä kilometriä tuntuu kuitenkin liian pitkältä matkalta, voit aina lyhentää reittiä ja tehdä siitä itsellesi sopivan.

Parhaat vaellusreitit - KILROYVaellusreittejä kaikentasoisille - Tongariro Crossing, Uusi-Seelanti

5. Mont Blanc – Ranska, Italia, Sveitsi

Mont Blanc, on kenties Euroopan suosituin vaelluskohde. Tour du Mont Blanc on kieltämättä haastava vaellus, joka vaatii hyvää kuntoa eikä välttämättä sovi ensimmäiseksi patikointireitiksi.

Mont Blanc löytyy kuitenkin listaltamme siksi, että siellä on helppo tehdä myös päivävaelluksia, joilla saat suhteellisen vähällä vaivalla täyslaidallisen Alppien häkellyttävistä maisemista. Tuoli- ja gondolahissit kiidättävät sinut jyrkimpien nousujen yli. Patikointiin kuluu näillä reiteillä parista kuuteen tuntia.

Kaikentasoisille sopivia vaihtoehtoja ovat esimerkiksi huikeiden näkymien Balcon Sud ja La Croix-de-Lognanista alkava reitti Argentière-jäätikön näköalapaikalle.

Tsekkaa tästä lisää Ranskan vaellusmahdollisuuksista.

Parhaat vaellusreitit - KILROYPatikointireittejä - Mont Blanc


Vaellusreissuilla mieli virkistyy, ajatukset pysyvät nykyhetkessä ja suhteellisuuden taju paranee. Patikoinnissa on aina kyse matkasta, ei päämäärästä, joten unohda tekosyyt kiire: vaellus sopii kaikille ikään ja kuntoon katsomatta!

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Täytä puuttuvat tiedot

Oops! Jotain meni pieleen, yritä uudelleen!

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

  • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.