{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

5 syytä matkustaa junalla Euroopassa

Ihastele ikkunasta avautuvia maisemia junamatkalla Euroopassa

Kiehtooko ajatus junamatkasta Euroopan halki?

Reissaaminen junalla Euroopassa on palannut takaisin nuorten reppureissaajien suosioon - ja syystä! Kurkkaa alta kokoamamme viiden kohdan lista, miksi sinunkin kannattaa lähteä reilaamaan. 

Heti valmiina matkaan? Hanki oma Interrail-passisi täältä!

Interrail Balkan Express Map
The Balkan Express
Näe joitakin Game of Thronesin kauneimmista kuvauskohteista (kuten King's Landing!), snorklaa kristallinkirkkaassa vedessä ja ihmettele maisemia, joissa kohtaavat nykypäivän Balkan ja alueen synkkä historia. Täydellinen matkareitti niille, jotka rakastavat kulttuuria ja luontoa - aurinkoa ja rantaelämää unohtamatta.
The Balkan Express

1. Äärimmäinen joustavuus

Interrail-passi tarjoaa erittäin joustavan matkustustavan. Pysähdy missä haluat. Matkusta milloin haluat. Junalla matkustaminen ei yleensä vaadi etukäteisvarauksia, paitsi silloin, kun kyseessä on esimerkiksi yöjuna tai erittäin suosittu matkareitti. Voit siis käppäillä rautatieasemalle, kun siltä tuntuu ja hypätä junaan, joka vie sinut milloin minnekin. 

2. Saavut suoraan kaupungin ytimeen

Pitkän matkanteon jälkeen meistä melkeinpä jokainen haluaa vain vetää kengät pois jalasta ja retkahtaa hetkeksi hostellin sängylle pienille päiväunille ennen varsinaista kohteeseen tutustumista. Kun matkustat junalla Euroopassa, päädyt suoraan junalaiturille, joka todennäköisesti sijaitsee aivan kaupungin keskustassa.

Suunnittele reissusi strategisesti niin, että varaat ensimmäiset yöt rautatieaseman lähellä sijaitsevasta hostellista. Näin säästät sekä aikaa että energiaa.

tågstation i solnedgången under en tågresa utomlands

Southwestern Pilgrimage Map
Southwestern Pilgrimage
Jos pelkkä reilaus ei ole mielestäsi tarpeeksi, on tämä Espanjan matkareitti hyvä vaihtoehto omaa reissuasi varten. Pääset näkemään esimerkiksi kauniit San Sebastianin ja Bilbaon kaupungit, mutta lisäksi voit lähteä taivaltamaan pitkin Pyhän Jaakobin pyhiinvaellusreittiä Sarriasta Santiago de Compostelaan.
Southwestern Pilgrimage

3. Hyvästi turistikohteet - Euroopan tuntemattomat kolkat odottavat!

Junamatkustamisessa ei ole kyse pelkästään liikkumisesta paikasta A paikkaan B, vaan junamatka on kokemus jo itsessään! Maisemat, jotka avautuvat junan ikkunoista ovat usein maagisen kauniita. 

Junalla matkustaessa voit hypätä ulos niillä pysäkeillä, joilla itse haluat ja löytää itsesi sellaisista kohteista, joihin et olisi ikinä muuten päätynyt. 

Katedralen i Santiago de Compastela i Spanien i solnedgången

Eastern Promises Interrail Map
Eastern Promises
Matkusta junalla halki Itä-Euroopan ja tutustu alueen tuntemattomiin kohteisiin kaukana turistikohteista ja ylihinnoitelluista ravintoloista. Reissaa Romanian tiheistä metsistä aina yllätykselliseen Istanbuliin saakka.
Eastern Promises

4. Odottamattomat kohtaamiset

Junalla Euroopassa matkustaessasi tapaat ihmisiä, jotka ovat eri elämäntilanteissa ja joiden taustat poikkeavat huomattavasti toisistaan. Tulet kohtaamaan sekä uusiin kohteisiin matkalla olevia reppureissaajia että töihin matkalla olevia paikallisia. Pidemmän junamatkan aikana on käytännössä mahdotonta olla juttelematta muiden matkustajien kanssa kaikesta maan ja taivaan välillä. Saat uusia ystäviä ja jos olet onnekas, saatat samalla napata mukaasi myös sisäpiirin matkavinkkejä muilta junamatkustajilta.

5. Koet paljon suhteellisen lyhyessä ajassa

Kun matkustat Interrail-passin turvin, sinulla on mahdollisuus reissata lähestulkoon kaikissa Euroopan maissa. Junapassi on voimassa 31 maassa, joten matkasta voi suunnitella käytännössä minkä näköisen tahansa. Mitä ikinä valitsetkaan, on varmaa, että Interrailin avulla näet ja koet älyttömän paljon suhteellisen lyhyessä ajassa. Tai jos haluat ennemmin matkustaa leppoisaan tahtiin ja vierailla harvemmassa kohteessa, tämä on aivan yhtä hyvä vaihtoehto. Mikä ikinä sopiikaan omaan matkustustyyliisi.

pamukkale i turkiet under solnedgång

Scandi Loop Interrail Map
Scandi Loop
Jos kiertomatka naapurimaidemme läpi houkuttelee ajatuksena, tutustu tarkemmin tähän matkareittiin. Skandinavian Interrail-reitillä kaupunki ja luonto kohtaavat ainutlaatuisella tavalla, joka haastaa aistisi kiehtovilla kontrasteilla.
The Scandi Loop

Näe ja koe Eurooppa...

Euroopassa on lukuisia kiehtovia paikkoja, joihin selfiekeppi-turismi ei ole yltänyt. Luvassa on upeaa luontoa ja kaupunkeja, joihin et ikinä muuten päätyisi. Tutustu kokoamiimme reittiehdotuksiin ja suunnittele sitten oma ainutlaatuinen junaseikkailusi.

Selaa reittiehdotuksiamme

...Interrail-passin avulla!

Interrail-passi antaa sinulle mahdollisuuden reissata ympäri Eurooppaa kiinteään hintaan. Voit matkustaa kahdesta viikosta jopa kolmeen kuukauteen. Eli päätä, kauanko haluat olla reissussa ja tilaa sitten oma junapassisi. Ja sitten ei muuta kuin seikkailulle, joka vie sinut matkaamaan pitkin Euroopan rautateitä.

Löydä itsellesi sopiva Interrail-passi

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.