{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

5 vinkkiä kesäloman viettoon Euroopassa

Albania Blue Eye (1)

Aina ei tarvitse lähteä kauas kotoa kokeakseen paljon!

Euroopassa reissaamisen ei tarvitse tarkoittaa sitä, että otat suunnaksi Välimeren suosituimman rantalomakohteen ja all inclusive -hotellin yhdessä vanhempiesi kanssa. Euroopalla on niiiiin paljon muutakin tarjottavaa, kunhan vain tiedät mistä huikeita kokemuksia kannattaa lähteä etsimään!

Hanki saarihyppelypassi ja lähde tutustumaan Kreikan rannikon syrjäisiin saariin, tee vapaaehtoistöitä susien tai merikilpikonnien hyväksi, opettele surffauksen salat Portugalissa, vuokraa matkapaku kaveriporukan kesken, laita adrenaliinisi virtaamaan koskenlaskun parissa Sloveniassa... Vaihtoehtoja huikealle Euroopan seikkailulle on vaikka kuinka paljon! Kurkkaa alta meidän vinkkimme onnistuneeseen Euroopan lomaan.

Roadtrip Croatia Camping On Island Pag Cover

1. Adrenaliinia ja road tripin vapautta Balkanilla

Balkan…? Tämä ei ehkä ole se ensimmäinen reissukohde, joka pulpahtaa mieleesi, kun mietit kesälomasi kohdevaihtoehtoja. Mutta Balkanin niemimaa on ehdottomasti vierailun arvoinen paikka ja me haluamme kertoa miksi! 

Balkan yllättää joka mutkan takana uskomattomilla kontrasteillaan, henkeäsalpaavan upeilla maisemillaan ja kristallinkirkkailla vesillään. Nauti road tripin vapaudesta matkapakun kyydissä, pysähdy missä ja milloin haluat, nuku tähtitaivaan alla ja pulahda uimaan syrjäisissä poukamissa. Balkanin niemimaa on jokaisen aktiivisen seikkailijan unelmakohde!

Nähtävää ja koettavaa Balkanilla:

Lue lisää Balkanin tarjonnasta

Portugal-surf&Yoga-lapoint-cover

2. Kulttuuria, luolia ja surffiaaltoja Portugalissa

Portugali tunnetaan kauniista rannikostaan ja upean monipuolisesta luonnostaan. Maasta löytyy myös hurja määrä loistavia surffausspotteja, joten jos surffiaaltojen haltuunotto on omalla bucket listallasi, liity ihmeessä mukaan surffileirille muiden nuorten reissaajien joukkoon! Surffileiriin voit myös kätevästi yhdistää rentoutumisen joogan merkeissä. 

Tämän lisäksi Portugali on loistava kohde road trippailuun: luolastot, kansallispuistot, syrjäiset rannat ja viehättävät pikkukaupungit tarjoavat loputtomasti nähtävää ja tehtävää.

Halutessasi voit myös reissata mantereelta Euroopan omalle Havaijille: Azoreille tai Madeiralle, joissa molemmissa tarjolla on huikeita patikointireittejä henkeäsalpaavan upeissa maisemissa.

Nähtävää ja koettavaa Portugalissa:

  • Liity surffimatkalle, jonka aikana harjoittelet myös joogaa ja kierrät upeita nähtävyyksiä
  • Suuntaa road tripille ja tutustu maan tarjontaan omaa tahtiasi
  • Lähde tutkimusmatkalle esimerkiksi Benagilin, Zorreiran tai Mira de Airen upeille luolille
  • Suuntaa mantereelta Azoreille tai Madeiralle patikoimaan

Lue lisää Portugalin tarjonnasta

Greece Volunteers At The Beach

3. Reissaa merkityksellisesti

Vapaaehtoistyö on upea tapa tutustua paikallisten elämään, avartaa omaa maailmankatsomustasi ja tehdä jotakin merkityksellistä. Vapaaehtoistyö on myös mahdollisuus antaa takaisin maailmalle, jossa reissaamme.

Teemme yhteistyötä useiden projektien kanssa Kroatiassa ja Portugalissa, jotka toimivat mm. paikallisten yhteisöjen sekä eläinten-, luonnon- ja mertensuojelun hyväksi.

Lue lisää vapaaehtoistöistä Euroopassa

Greece Melissani Cave

4. Saarihyppely Kreikan paratiisissa

Kreikassa odottaa paitsi uskomattoman rikas historia ja kulttuuri, myös upea vuoristoinen manner ja upea saaristo kauniine maisemineen. Suosittelemme, että hankit itsellesi saarihyppelypassin, jonka turvin voit tutustua Kreikan saaristoon omaa tahtiasi. Tämän lisäksi Pohjois-Kreikka on loistava vaelluskohde, jossa riittää huikeita patikointireittejä.

Nähtävää ja koettavaa Kreikassa:

  • Saarihyppely tai purjehdusseikkailu Kreikan saaristossa: tutustu joihinkin Kreikan upeista ja useimmille turisteille vielä tuntemattomista saarista
  • Lähde patikoimaan Pohjois-Kreikkaan
  • Näe Meteoran upeat "leijuvat" luostarit
  • Lähde road tripille ja reissaa syrjäisiin kohteisiin omaa tahtiasi

Lue lisää Kreikan tarjonnasta

Train Brazil Central Station Man Resting On Platform Cover

5. Interrail Euroopan halki

Omilla vanhemmillasi saattaa olla tarina jos toinenkin kerrottavanaan Interrail-seikkailuilta vuosien takaa... Ja nyt tämä reissumuoto on tehnyt paluun nuorten reppureissaajien keskuuteen! Junayhteyksiä on yli 40 000 kohteeseen ja läpi 33 maan, joten tarjolla on käytännössä rajaton määrä seikkailumahdollisuuksia. Voit itse päättää niin reitin kuin aikataulunkin ja kokea Euroopan mahtavuuden omaa tahtiasi.

Lue lisää Interrailista

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.