{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

5 suosittua vapaaehtoisprojektia Euroopassa

GVI_Greece_beach_volunteers_construction

Tee kesälomareissustasi merkityksellinen vapaaehtoistöiden kautta

Jos haluat antaa matkallesi lisämerkitystä vapaaehtoistöiden muodossa, sinun ei tarvitse välttämättä lähteä kovinkaan kauas kotoa, sillä myös eri Euroopan maissa on tarjolla useita kiehtovia vapaaehtoisprojekteja. Lähde reissuun esimerkiksi Kreikkaan, Portugaliin tai Kroatiaan ja haasta samalla itsesi. Vapaaehtoistöiden kautta opit lisää niin itsestäsi kuin ympäröivästä maailmastakin.

Lähde työskentelemään esimerkiksi eläinten hyväksi, metsien- ja mertensuojelun pariin tai vaikka ruokahävikin torjumiseen keskittyvään projektiin. Kurkkaa alta 5 suosikkiamme!

Kysy vapaaehtoisprojekteista

Portugal Lisbon Wolf Volunteer

1. Susien suojelu Lissabonissa

Jos eläinten parissa työskentely kuulostaa sinun jutultasi, tässä tulee loistava projektivaihtoehto! Vapaaehtoistyössä iberiansusien suojelukeskuksella olet mukana turvaamassa tämän uhanalaisen lajin tulevaisuutta.

Päivittäisiin työtehtäviin kuuluu esimerkiksi susien ruokkiminen, rakenteiden ylläpidossa avustaminen, metsien siivous sekä susien tarkkailu.

Projektin aluksi majoitut Lissabonissa ja pääset mm. tutustumaan kaupunkiin opastetulla kierroksella. Lissabonissa vietettyjen päivien jälkeen siirryt susien suojelukeskukselle Mafraan, jossa jaat majoituksen yhdessä muiden vapaaehtoisten kanssa.

Lue lisää projektista

diving-general- (1)

2. Mertensuojelu Splitissä

Koe upea pinnanalainen maailma työskennellessäsi mertensuojeluprojektissa Kroatiassa. 

Vapaaehtoisena autat merten ekosysteemien tukemisessa. Päivittäisiin aktiviteetteihin kuuluvat mm. roskienkeruu merestä, merten ekosysteemeistä ja niiden suojelusta oppiminen, tiedonkeruu sekä kalojen tarkkailu ja tunnistaminen. Tämä tietenkin tarkoittaa, että vietät projektin aikana paljon aikaa meressä!

Kaikki vapaaehtoiset suorittavat lisäksi SSI-sukellussertifikaatin. Projekti toimii yhteistyössä paikallisen sukelluskoulun kanssa, joten sukelluksissa on aina läsnä osaava sukellusopettaja.

Lue lisää projektista

volunteering-bali-turtle-cover

3. Kilpikonnien suojelu Kreikassa

Tässä projektissa teet käytännönläheistä työtä, jonka tarkoituksena on turvata valekarettikilpikonnien tulevaisuus Kreikassa ja Välimerellä.

Toimit osana kansainvälistä vapaaehtoisporukkaa, jonka päämääränä on kilpikonnien tärkeimpien pesintäalueiden suojeleminen esimerkiksi erilaisilta petoeläimiltä ja tulvavesiltä. Tämän lisäksi olet mukana jakamassa tietoa suojelutyöstä sekä paikalliselle yhteisölle että alueella oleville turisteille.

Projektin ihanteellinen sijainti tarkoittaa, että töiden ohella seikkailet Kreikan ihastuttavissa maisemissa keskellä kiehtovaa kulttuuria ja historiaa. Työvuorojen välillä lekottelet valkealla rantahiekalla kirkkaana välkkyvän meriveden äärellä muiden vapaaehtoisten kanssa.

Lue lisää projektista

Lisbon Volunteering Food Waste Project

4. Ruoanpelastusprojekti Portossa

Kiinnostaako sinua taistelu ruokahävikkiä vastaan?

Vapaaehtoisena tässä projektissa olet mukana tukemassa erilaisia keskuksia, jotka keräävät ravintoloiden, kauppojen ja kahviloiden käyttökelpoisia ruokahävikkejä ja jakavat ne esimerkiksi vähäosaisten perheiden, vanhusten ja kodittomien ihmisten kesken. Päivittäisiin työtehtäviin kuuluu mm. ruoankeruu, pakkaamisessa avustaminen, siivoaminen ja ruoan jakaminen.

Työtä tehdään pääasiassa iltapäivisin ja iltaisin, mikä tarkoittaa, että sinulla on reilusti aikaa tutustua kaupungin tarjontaan.

Lue lisää projektista

Portugal Lisbon Forest Conservation

5. Metsiensuojeluprojekti Lissabonissa

Tämä projekti on täydellinen valinta luonnonsuojelusta kiinnostuneille.

Projekti keskittyy Lissabonin ympäristössä sijaitsevaan luonnonpuistoon. Projektissa toimit osana kansainvälistä vapaaehtoisporukkaa, jonka tarkoituksena on auttaa metsien palauttamisessa ja haavoittuneiden luontoalueiden suojelussa. Projekti tekee tiivistä yhteistyötä paikallisyhteisön kanssa.

Työskentely tapahtuu yleensä joko aamu- tai iltapäivävuorossa, jolloin sinulle jää hyvin aikaa mm. Lissabonin kaupunkiin tutustumiselle. 

Lue lisää projektista

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.