{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

5 huikeaa mertensuojeluprojektia

gvi-marine-conservation-seychelles-divers-underwater-with-charts

Haluatko olla mukana tukemassa merten ekosysteemejä?

We got ya! Kokosimme alle 5 suosikkiamme mertensuojeluprojekteista ympäri maailman, joihin voit lähteä työskentelemään kauttamme. Tee reissustasi astetta merkityksellisempi tekemällä vapaaehtoistöitä mertemme hyväksi ja tutustumalla samalla paikallisiin yhteisöihin lähietäisyydeltä. 

Kysy mertensuojeluprojekteista

Marine Conservation Philipines Volunteers Walking Through Mud
Kiinnostuitko Filippiinien projektista? Lue alla olevan linkin kautta lisää projektin sisällöstä ja ota yhteyttä, jos haluat tietää lisää vaihtoehdoistasi.
Lue lisää

1. Yhdistä vapaaehtoistyöt & sukeltaminen Filippiineillä

Haaveiletko mertensuojeluprojektiin osallistumisesta, mutta sinulla ei ole vielä lainkaan kokemusta sukeltamisesta? Ei hätää, sillä tässä projektissa sinun on mahdollista suorittaa reissun aluksi PADI-sukellussertifikaatti, jotta olet sitten valmiina projektin pinnanalaisiin aktiviteetteihin. Tai jos olet jo kokeneempi sukeltaja, voit tietenkin skipata kurssin ja lähteä suoraan mukaan projektin askareisiin.

Jakera Surfing Costa Rica (31)
Jos Costa Rican surffiaallot ja vapaaehtoistyöt houkuttelevat, suosittelemme, että tutustut tarkemmin tähän projektiin alla olevan linkin kautta.
Lue lisää

2. Opi espanjaa ja työskentele kilpikonnien hyväksi Costa Ricassa

¡Hola! Tervetuloa Costa Ricaan ja kauniseen Santa Teresan kaupunkiin! Tämän projektin aikana opiskelet espanjan kieltä, otat surffauksen tai joogan haltuusi ja teet vapaaehtoistöitä merikilpikonnien hyväksi. Varsin herkullinen kombo siis kyseessä!

Portugal Marine Conservation3
Jos vapaaehtoistyöt Portugalissa kiinnostavat, lue lisää projektin yksityiskohdista alla olevan linkin kautta.
Lue lisää

3. Osallistu mertensuojeluprojektiin Portugalissa

Eikö pitkä kaukomatka juuri nyt houkuttele? Ihan ymmärrettävää! Meiltä löytyy mertensuojeluprojekteja myös lähempänä kotia, kuten esimerkiksi Portugalin etelärannikolta. Projekti keskittyy merten ekosysteemien suojelemiseen ja luvassa on tietenkin roppakaupalla sukelluksia upeissa puitteissa!

GVI-marine-conservation-seychelles-2
Näetkö jo itsesi kuvan veneessä osana vapaaehtoisryhmää? Siinä tapauksessa suosittelemme tutustumaan projektiin tarkemmin ja ottaaman rohkeasti meihin yhteyttä!
Lue lisää

4. Mertensuojelu Seychellien paratiisissa

Seychellit on trooppinen paratiisi Intian valtamerellä, jossa tarjolla on niin ikään mielenkiintoisia mertensuojeluprojekteja. Tässä esimerkkiprojektissa olet mukana koralliriuttojen tarkkailussa ja samalla keräät tietoa merenalaisesta biodiversiteetistä ja alueella liikkuvista kalalajeista. Ei kuulosta yhtään hullummalta työpäivältä, vai mitä?

Collecting Garbage At The River (7)
Haluatko lisäinfoa projektista?
Jos vapaaehtoistyöt ja Thaimaa kohteena houkuttelevat, klikkaa alla olevaa linkkiä ja lue vielä lisätietoa projektin yksityiskohdista.
Lue lisää

5. Lähde mukaan monipuoliseen suojeluprojektiin Thaimaahan

Yhdistä vapaaehtoistöihin herkullinen ruoka, mahtavat reissausmahdollisuudet ja kauniit rannat - tätä kaikkea on luvassa Thaimaassa. Projektin tavoitteena on uhanalaisten liemikilpikonnien tulevaisuuden turvaaminen, thaimaalaisen lintukannan seuraaminen, muovin kerääminen rannoilta sekä tiedon lisääminen paikallisen yhteisön keskuudessa. Toisin sanoen tarjolla on erittäin monipuolisesti tekemistä, joten jos haluat vaihtelua työpäiviisi, tämä projekti saattaisi olla sinulle omiaan.

Haaveissa vapaaehtoistyöt?

Tiesithän, että tällä sivulla on esitelty vain muutamia projekteja, joihin voit lähteä vapaaehtoiseksi kauttamme. Kerro meille toiveistasi, niin etsitään yhdessä sinulle sopiva projekti!

Varaa maksuton suunnitteluaika

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.