{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

5 huikeaa kokemusta Thaimaassa

Thailand Koh Tao View

Thaimaa on jälleen auki reissaajille - tässä 5 huikeaa kokemusta seuraavalle matkalle!

Thaimaa on toivottanut reissaajia tervetulleeksi jo jonkin aikaa ja mikäs olisikaan sen parempaa, kuin pako talven kylmyyttä rantojen, viidakoiden ja herkullisen ruoan pariin? Kokosimme tälle sivulle 5 kohdan listan aktiviteeteista seuraavaa Thaimaan reissua varten!

Kaipaatko hiekkarannoille ja auringon lämpöön?

Et ole yksin! Viimeiset 2 vuotta ovat koetelleet meitä kaikkia tavalla tai toisella. Ei siis ole mikään ihme, jos mieli janoaa jo uusien seikkailujen, kokemusten ja maisemien pariin.

Thaimaahan on ollut mahdollistaa matkustaa marraskuusta lähtien ja maa tarjoaakin täydellisen kohteen talven tai alkukevään matkaa varten. Meriveteen voi toki pulahtaa myös Suomen rannikolla, mutta väitämme, että on huomattavasti mukavampaa suorittaa tämä aktiviteetti Thaimaan auringon alla, +30 asteen lämpötilassa. Tässä listattuna hiukan lisäinspiraatiota seuraavaa Thaimaan matkaasi varten!

Sukella syvyyksiin Koh Taolla

Koh Taon saari tarjoaa täydelliset puitteet onnistuneelle reissulle, mikäli pinnanalainen maailma houkuttelee. Saari tunnetaan "sukellussaarena", eikä ollenkaan syyttä. Koh Taolta löytyy nimittäin joukko upeita koralliriuttoja ja sukellusspotteja sekä jopa noin 200 sukelluskauppaa!

Sillä ei ole mitään väliä, kuinka kokenut tai kokematon sukeltaja olet, sillä vaihtoehtoja on taatusti kaikille. Voit opetella alkeita tai harjoitella vaikeampia sukelluksia - Koh Taon bonuksena on myös se, että sukelluksien hinnat ovat kohtuullisia.

 
Lisäinfoa:

Mitä: Learn to dive -kurssi / 5 päivää

Hinta: alk. 411 EUR

Sisältää: Sukellustunnit, 4 yön majoitus ja sukellusvälineiden vuokra.

Tutustu tarkemmin

Seikkaile Bangkokista Hua Hiniin

Toinen upea tapa tutustua Thaimaahan on liittymällä mukaan seikkailumatkalle Bangkokista Hua Hiniin. Näiden 8 päivän aikana matkaat halki viidakoiden ja hiekkarantojen - ja pulahdat viilentymään vesiputouksien alle. Matka alkaa Bangkokista, josta jatkat Sai Yokin kansallipuistoon. Täällä vietät seuraavat 3 päivää seilaten pitkin viidakkojokea.

Kansallispuistosta matka jatkuu vielä viimeisiksi päiviksi Hua Hiniin, jossa voit viettää aikaa haluamallasi tavalla, esimerkiksi testaamalla taitojasi leijalautailussa tai tutustumalla paikallisen yötorin tunnelmaan.

Lisäinfoa:

Mitä: 8 päivän seikkailu Bangkokista Hua Hiniin

Hinta: Alk. 615 EUR (per hlö, kun 2 matkustaa yhdessä)

Sisältää: Lentokenttäkuljetus saapumisen yhteydessä, 7 yön majoitus, 7 x aamiainen, 3 x lounas, 2 x illallinen, melontaretki ja kuljetukset eri kohteiden välillä. 

Tutustu tarkemmin

Telttaile Chumponin korallisaarella

Haluatko tietää, millaista on elämä autiosaarella? Tässä tilaisuutesi! Tällä seikkailulla vierailet koralleista muodostuneella autiosaarella 3 päivän ajan.

Retki Chumponin saarelle on suhteellisen lyhyt, mutta kyseessä on täydellinen startti omalle seikkailullesi, jos aikomuksesi on jatkaa esimerkiksi Koh Pha Nganiin, Koh Taolle tai Koh Samuihin. Yksi reissun kohokohdista on vierailu paikallisessa kalastajakylässä, jonka aikana pääset tutustumaan paikallisiin ja heidän päivittäiseen arkeensa. 

Lisäinfoa:

Mitä: 3 päivää leirielämää Chumpon-saarella

Hinta: Alk. 267 EUR (per hlö, kun 2 matkustaa yhdessä)

Sisältää: 2 yötä teltassa, paikalliskuljetukset, sisäänpääsymaksu Koh Kyeen, 2 x aamianen, 1 x lounas, 2 x illallinen. 

Tutustu tarkemmin

Seilaa Phuketista Phi Phi -saarille

Onko parempaa tapaa viettää aikaa, kuin seilaten pitkin kaunista Andamaanienmerta? Tämä seikkailu starttaa Phuketista ja päättyy 4 päivää myöhemmin Koh Phi Phille. Matkan varrella vierailet lisäksi Khao Phing Kanilla (joka tunnetaan myös James Bond -saarena), Railayn hiekkarannalla ja Koh Ha Yailla.

Tämä saarihyppely on täydellinen tapa viettää aikaa muiden reppureissaajien kanssa snorklaten, uiden ja chillaten. Ei yhtään hullumpaa!

Lisäinfoa:

Mitä: 4 päivää saarihyppelyä Phuketista Phi Phi -saarille

Hinta: Alk. 524 EUR (per hlö, kun 2 matkustaa yhdessä)

Sisältää: 3 yön majoitus, 3 x aamiainen, 2 x lounas, 2 x illallinen. 

Tutustu tarkemmin

Vaella Khao Sokin kansallispuistossa

Jos viidakkovaellukset ja Thaimaan syrjäseudut viehättävät, älä missaa tätä ainutlaatuista reissukokemusta Khao Sokin kansallispuistossa. Vietä 3 päivää upean luonnon ympäröimänä yhdessä muiden reppureissaajien kanssa. 

Reissun kohokohtia ovat mm. yösafari, yöpyminen bambumajassa, melonta ja tietysti patikointi huikeissa maisemissa.

Lisäinfoa:

Mitä: 3 päivän kiertomatka kansallispuistossa

Hinta: Alk. 520 EUR (per hlö, kun 2 matkustaa yhdessä)

Sisältää: 2 yön majoitus, paikalliskuljetukset, 2 x aamiainen, 2 x lounas, 2 x illallinen. 

Tutustu tarkemmin

Oletko valmis elämäsi Thaimaan seikkailulle?

Jos jokin näistä kokemuksista houkuttelee, ota ihmeessä yhteyttä. Tai jos et vielä tiedä, mitä kaikkea reissultasi haluat, niin autamme sinua matkasi suunnittelussa.

Me räätälöimmme matkat aina yksilöllisesti. Matkasuunnittelu meidän kanssamme on maksutonta, eikä se sido sinua mihinkään.

Kysy Thaimaan matkoista

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.