{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

5 tapaa kokea Thaimaa pintaa syvemmältä

Thailand Bangkok Tuk Tuks Chinatown

Koe Thaimaa uudella tavalla

Thaimaa tarkoittaa monelle hiekkarantoja, suurkaupunkeja ja edullista ruokaa, mutta maa pystyy myös yllättämään kokeneen reissaajan monipuolisuudellaan: voit seilata viidakkojokea pitkin, yöpyä autiolla korallisaarella tai lähteä vapaaehtoistöihin esimerkiksi villieläinten pariin. Olemme poimineet alle viisi eri kokemusta, joiden avulla tutustut Thaimaahan pintaa syvemmältä.

Kysy Thaimaan matkoista

Vaella maaseudun ja pikkukylien läpi Chiang Maissa

View over hills and jungle in Thailand

Oletko luonnon ystävä ja valmiina patikoimaan vaikuttavien maisemien halki? Pohjoisen Chiang Mai on tunnettu uskomattomasta luonnostaan ja nämä maisemat tarjoavat täydellistä vastapainoa valkeille hiekkarannoille ja suurkaupunkien hälinälle.

Yksi tämän seudun parhaista vaelluksista on ehdottomasti Ban Jabo Hilltribe -patikointireitti. 5 päivän vaellus kauniin luonnon halki, vierailuja paikallisissa pikkukylissä ja aidon thaimaalaisen ruoan maistelua. 

Lue lisää Chiang Main vaelluksesta

Tee vapaaehtoistöitä Elephant Rescue ja Wildlife Rescue -keskuksissa

Young people washing an elephant at the refuge center

Työskentele eläinten parissa osallistumalla kahteen fantastiseen vapaaehtoisprojektiin Elephant Rescue ja Wildlife Rescue -keskuksissa. Molemmat ovat pelastuskeskuksia, jotka toimivat villieläinten kuntouttamiseksi mahdollisimman luonnonmukaisessa ympäristössä. 

Wildlife Rescue on pelastuskeskus linnuille ja muille eläimille, kuten esimerkiksi gibboneille, makakeille, leopardikissoille ja kauluskarhuille. Pyrkimyksenä on vapauttaa eläimet takaisin luontoon niiden kuntouttamisen jälkeen. Elephant Refuge -suojelukeskuksessa työskentelet sen sijaan norsujen parissa, jotka on pelastettu mm. turistikohteista.

Huomioithan, että vapaaehtoistyöjakson pituus on vähintään 2 viikkoa.

Lue lisää vapaaehtoisprojektista

Lähde ainutlaatuiselle viidakkoseikkailulle Sai Yokin kansallispuistoon

Floating raft in front of Sai Yok waterfall in Kanchanaburi, Thailand

Kolmen päivän viidakkoseikkailun aikana Sai Yokin kansallispuistossa olet kaukana turistimassoista. Nouse lautan kyytiin ja anna arjen murheiden virrata pois veden mukana. Matkan varrella näet esimerkiksi Sai Yokin vesiputoukset ja yöt vietät kelluvassa bungalowssa!

Viidakkoseikkailun päätteeksi suosittelemme myös viettämään ylimääräistä aikaa Kanchanaburin historiallisessa kaupungissa ennen kuin jatkat matkaasi seuraavaan määränpäähän.

Lue lisää viidakkoseikkailusta

Vaella Umphangin viidakossa Pohjois-Thaimaassa

Rafting in the jungle in Northern Thailand

Poikkea turistien suosimilta poluilta ja tutustu Pohjois-Thaimaahan tämän kuuden päivän viidakkoseikkailun aikana lähellä Umphangin luonnonsuojelualuetta. Vaella viidakon läpi, ui Kaakkois-Aasian korkeimman vesiputouksen juurella, testaa koskenlaskua Mae Klong -joella ja tutustu paikalliseen kulttuuriin yöpymällä pikkukylissä matkan varrella. Ei ole mikään ihme, että tämä alue on yksi UNESCOn maailmanperintökohteista. Valmistaudu siis unohtumattomalle matkalle!

Lue lisää viidakkovaelluksesta

Nauti rantaelämästä Koh Kyen saarella

Aerial shot of beach on Koh Kye island in Thailand

Kaunis autiosaari, valkeat hiekkarannat ja tiheä viidakko - mitä muuta sitä reissulta voisi edes kaivata? Matkaat Koh Kyen saarelle perinteisen kalastusveneen kyydissä ja täällä sinua odottavat koskemattomat korallit, tuhannet värikkäät kalat ja yöt tähtien alla. Koh Kye on erittäin ainutlaatuinen paikka ja erilainen kuin muut vierailemasi saaret: kyseessä on ns. "korallien hautausmaa" ja saaren valkea hiekkadyyni onkin muodostunut nimenomaan kuolleista koralleista. 

Tämä on täydellinen välietappi niille, jotka aikovat matkustaa Koh Taoon, Koh Phanganiin, Koh Samuihin tai muihin eteläisen Thaimaan kohteisiin.

Lue lisää saarivierailusta

Valmiina matkaan? Ota yhteyttä!

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.