{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

5 ainutlaatuista kokemusta Etelä-Afrikassa

Etelä-Afrikan kokemuksia - KILROY

Kohde vaativalle reissaajalle

Etelä-Afrikka on maaginen reissukohde, sillä tällä maalla on tarjota matkailijalle aivan kaikkea: upeita rantoja, vilkkaita kaupunkeja, uskomattomia maisemia ja ainutlaatuista luontoa - sekä maalla että meressä. Jos tämä ei vielä vakuuttanut, olemme koonneet 5 uniikkia kokemusta, jotka taatusti saavat vaativammankin reissaajan rakastumaan kauniiseen Etelä-Afrikkaan. 

Vapaaehtoistöitä lasten parissa
Lue lisää vapaaehtoisprojektista

Adventure Surf Club -vapaaehtoisprojekti Kapkaupungissa

Haluatko yhdistää vapaaehtoistyöt Etelä-Afrikan reissuusi? Siinä tapauksessa tämä projekti saattaisi olla juuri sinun juttusi. Kyseessä on yksi suosituimmista hankkeista, jonka kanssa teemme yhteistyötä Etelä-Afrikassa. 

Adventure Surf Club -projektissa tuet vähäosaisia lapsia antamalla heille arvokkaita kokemuksia urheilun kautta, esimerkiksi skeittauksen ja surffauksen muodossa. Työpanoksesi hyödyttää siis erityisesti paikallisia yhteisöjä, mutta samalla todennäköisesti kasvat ja kehityt myös henkilökohtaisella tasolla.

Toisia auttaessasi saat samalla täyden Kapkaupungin kokemuksen: suurin osa työpäivistäsi kuluu rannoilla lasten kanssa ja vapaa-aikasi voit käyttää haluamallasi tavalla.

Surffausta Kapkaupungissa
Lue lisää surffileiristä

8 päivän surf 'n stay Kapkaupungissa

Jos surffaus on sinun juttusi, ja haluat tutustua nuoriin ympäri maailman, on tämä kokemus sinua varten.

Etelä-Afrikka tunnetaan yhtenä maailman parhaista surffauskohteista. 8 päivän surffileiri Kapkaupungissa tarjoaa tilaisuuden omien surffitaitojesi hiomisen huipputerään. Samalla koet leirin mahtavan ilmapiirin muiden nuorten kanssa ja saat ystäviä ympäri maailman. Ja mainitsimmeko jo, että sijainti on aivan täydellinen? 

Reissuun sisältyy majoitus, 7x aamiainen, välineistön käyttö, kuljetukset rannalle sekä surffitunnit.

Safari Krugerin kansallispuistossa
Lue lisää safariseikkailusta

Safari Krugerin kansallispuistossa

Haluatko bongata villieläimiä Etelä-Afrikan matkallasi? Krugerin kansallispuisto on yksi koko Afrikan mantereen parhaista vierailukohteista juuri tähän tarkoitukseen: hyvällä tuurilla näet elefantteja, leijonia, leopardeja, sarvikuonoja ja buffaloita saman reissun aikana! Viiden päivän safarilla taitat matkaa yhdessä muiden samanhenkisten tyyppien kanssa ja koet Krugerin uskomattoman luonnon.

Vapaaehtoistöitä isojen kissojen parissa
Lue lisää vapaaehtoisprojektista

Vapaaehtoistyö kissaeläinten parissa

Jos olet kissaihminen, suosittelemme vapaaehtoistöitä isojen kissojen parissa! Tämä projekti pyrkii auttamaan loukkaantuneita, kaltoinkohdeltuja ja uhanalaisia kissaeläimiä. 

Wild Cat Centre on noin 30 kilometrin päässä Kimberleystä, lähellä Vapaavaltion ja Pohjois-Kapin provinssien rajaa. Täällä sinulla on mahdollisuus osallistua yhteen Etelä-Afrikan suosituimmista vapaaehtoisprojekteista, jonka tavoitteena on kasvattaa ja kuntouttaa kaikki eläimet niin, että ne voidaan vapauttaa mahdollisuuksien mukaan takaisin luontoon. Yhdessä muiden vapaaehtoisten kanssa jaatte erilaisia tehtäviä, jotka antavat sinulle arvokkaita kokemuksia ja samalla hyödyttävät kuntoutettavia kissoja.

Road trip Etelä-Afrikassa
Lue lisää matkapakujen vuokraamisesta

Eeppinen road trip Etelä-Afrikan halki

Etelä-Afrikassa on uskomattoman upeita maisemia. Ja mikä olisikaan parempi tapa kokea ne, kuin seikkailu road tripin muodossa? Lennä joko Johannesburgiin tai Kapkaupunkiin, vuokraa matkapaku allesi ja kruisaile läpi tämän monipuolisen maan. Katsasta Lohikäärmevuoret, ajele pitkin kaunista Garden Route -reittiä ja nauti viihtyisien kylien tunnelmasta pitkin rannikkoa. Sinä päätät minne ja milloin mennä.

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.