{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

5 ainutlaatuista nähtävyyttä Tokiossa

neonvaloja Tokiossa

Japani - outojen kokemusten ja nähtävyyksien mestari

Unohda perinteiset nähtävyydet ja koe jotain odottamatonta! Tässä muutama ehdotuksemme Tokion vierailulle.

Fushimi Inari Shrine In Kyoto By Night
Lisää inspiraatiota Japaniin
Japanissa on toki paljon muutakin kuin Tokio. Lue lisää Japanin tarjonnasta pääkaupungin ulkopuolella.
Japanin matka vuonna 2023: Kiehtova sekoitus vanhaa ja uutta

Mikä tekee Tokiosta niin erityisen?

Tokio on vilkas kaupunki, jossa yhdistyvät futuristinen teknologia ja perinteinen kulttuuri. Täällä neonvalot kohtaavat muinaiset temppelit ja erilaiset ruokaseikkailut odottavat joka nurkan takana. Kauppakeskukset (kuten Shibuya ja Ginza) pitävät sinut liikkeellä koko päivän ja maamerkit (kuten Tokyo Tower ja Imperial Palace) tarjoavat upeita valokuvausmahdollisuuksia. Taiteen ystäville Tokio tarjoaa myös useita museoita ja gallerioita, jotka esittelevät japanilaisen luovuuden parasta antia. Ja kun on aika rauhoittua, kaupungin henkinen puoli pääsee oikeuksiinsa pyhäkköjen ja temppelien muodossa. Tokio on upea sekoitus vanhaa ja uutta - kaupunki, joka on aina liikkeellä.

Kaikkien Tokion nähtävyyksien keskellä on helppo unohtaa kaikki ne hieman perinteisestä poikkeavat kokemukset, joita löytyy kaupungin eri kolkista. Tässä viisi "tavallisista" nähtävyyksistä poikkeavaa kokemusta seuraavalle Tokion visiitille.

Shibuya crossing in the city centre of Tokyo, Japan

1. Koe uskomattomat karaokebaarit

Tiesitkö, että Japani on karaoken synnyinmaa? Japanilaiset suhtautuvat karaokeen erittäin vakavasti, ja maasta löytyy jopa useita karaoke"baarien" ketjuja (kuten esimerkiksi Joysound, Big Echo ja Manekineko). 

Useimmat näistä eivät kuitenkaan ole kuin lännessä tuntemamme karaokebaarit, joissa humalaiset ystävämme yrittävät suoriutua Bohemian Rhapsodyn laulamisesta yleisön edessä. Tätä ei tapahdu Tokion karaokebaareissa, sillä ne ovat pääasiassa yksityisiä. Sinä ja kaverisi saatte käyttöönne oman huoneen, jossa on näyttö ja mikrofonit, joten sinun ei tarvitse nolata itseäsi vieraiden tyyppien edessä, jos et näin halua. Valikoimasta löytyy tietysti paljon J-pop-musiikkia, mutta myös länsimaista musiikkia. Karaokebaareissa tarjotaan ruokaa ja juotavaa, joten voit viettää täällä kokonaisen illan ilman, että sinun täytyy poistua minnekkään. Tartu tilaisuuteen ja omaksu japanilainen karaoke-kulttuuri!

A Joysound karaoke bar in downtown Tokyo, Japan

2. Kokeile samuraina oloa

Opi samurain tavoille vieraillessasi Japanissa. Tämä saattaa vaikuttaa ilmiselvältä turistiloukulta, mutta kyseessä on loistava tapa saada paljon tietoa japanilaisesta kulttuurista ja historiasta. Samuraikoulutus on paljon enemmän kuin samurain vaatteisiin pukeutumista ja kuvissa poseeramista. Päivän aikana sinulla on mahdollisuus päästä syvälle samuraikulttuuriin, joka korostaa itsekuria, kunnioitusta ja uskollisuutta. Myös selkeä ja keskittynyt mieli (joka saavutetaan meditaatiotekniikoiden avulla) on erityisen tärkeä. Päivän aikana saat opastuksen perusteisiin ja maistiaisen Japanin perinteisestä puolesta.

Travellers partaking in Samurai training in Japan

3. Vieraile japanilaisessa pelihallissa

Japani on maa, jossa pelihallit ovat iso juttu. Nämä värikkäät tilat ovat täynnä uusimpia pelejä ja teknologiaa - edulliseen hintaan. Pelihalleihin ei tarvitse maksaa sisäänpääsymaksua, eli maksat ainoastaan niistä peleistä, joita pelaat. Pelihallit ovatkin juuri tästä syystä yksi japanilaisten nuorten suosituimmista ajanviettopaikoista!

Pelaaminen nähdään usein yhteisöllisenä aktiviteettina, mutta pelihallissa on helppo vierailla myös yksin. Tarjolla on useita yksinpelejä, joita voit kokeilla. Olitpa sitten kokenut pelaaja tai ensikertalainen etsimässä hauskaa illanviettotapaa, japanilaisista pelihalleista löytyy jotain jokaiselle taitotasolle. Tarjonta riippuu siitä, minkä tyyppiseen ja brändiseen pelihalliin menet, mutta trendikkäässä Akihabaran kaupunginosassa sinun ei koskaan tarvitse mennä kauas löytääksesi seuraavan pelihallin. 

People playing inside a Taito Game Station in Tokyo, Japan

4. Käy katsomassa perinteisiä teatteriesityksiä

Upota itsesi japanilaisen kulttuurin kauneuteen vierailemalla kabuki-, nō- tai bunraku-esityksessä. Nämä perinteiset taiteenlajit tarjoavat ainutlaatuisen kokemuksen, joka esittelee Japanin rikasta perintöä värikkäiden pukujen, monimutkaisten meikkien, lumoavan musiikin ja dramaattisen tarinankerronnan kautta. Olitpa teatterin ystävä tai etsimässä jotain uutta ja erilaista, tässä varma valinta! Teatteriesityksien löytäminen ei ole vaikeaa, sillä Tokiossa on usein festivaaleja ja katuesityksiä puistoissa tai vilkkailla aukioilla. Tarkista GoTokyo-tapahtumakalenteri, niin näet kätevästi, mitä oman Tokion vierailusi aikana on meneillään.

A selection of Japanese theatre masks

5. Testaa yhtä monista teemakahviloista

Kun jostakin asiasta tulee suosittua, japanilaiset nostavat sen aivan uudelle tasolle. Kissakahvila on hyvä esimerkki tästä trendistä, sillä erilaisia eläinkahviloita (pöllöjä, kapybaroja...) on ilmestynyt kaikkialle Tokioon. Emme suosittele villieläimiä vankeudessa pitäviä paikkoja, mutta onneksi kaupungissa on myös runsaasti muita teemakahviloita, joissa kannattaa vierailla. Harmillisesti kuuluisa robottiravintola on suljettu, mutta miten olisi Pokémon-kahvila (varaa paikkasi etukäteen!) tai Alice in Fantasy Book -ravintola Shinjukussa? 

Robot themed restaurant in Tokyo, Japan

Suunnitteletko Japanin matkaa?

Kerro meille alustavista suunnitelmistasi ja toiveistasi, niin räätälöimme juuri sinulle sopivan Japanin seikkailun!

Ota yhteyttä

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.