{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

3 reittivaihtoehtoa Trans-Mongolian rautatiellä

trans-mongolian junamatka

Tutustu Trans-Mongolian matkakokonaisuuksiin

 

Vallitsevasta tilanteesta johtuen emme toistaiseksi tarjoa matkoja Venäjälle.

 

Olet ehkä kuullut juttua ikonisesta Trans-Siperian junaradasta (joka on muuten maailman pisin junarata!), joka kulkee Venäjän halki Vladivostokiin. Mutta tiesitkö, että Irkutskin kaupungissa Siperiassa sijaitsee "risteyspaikka", jossa voit ottaa Vladivostokin sijaan suunnan etelään ja jatkaa matkaa Mongolian puolelle Ulan Batoriin ja edelleen Kiinan Pekingiin?

Jos Mongolia ja Kiina kuulostavat kohteina houkuttelevilta, saattaisi Trans-Mongolian seikkailu olla sinulle omiaan. Tarjolla on useita erilaisia matkakokonaisuuksia, riippuen omasta matkustustyylistäsi: kuinka monta pysäkkiä haluat matkan varrella tehdä, kenen kanssa haluat reissata ja kuinka paljon olet valmis maksamaan. Tutustu alta eri matkakokonaisuuksiin ja pyydä meiltä apua oman Trans-Mongolian reissusi suunnitteluun!

Pyydä suunniteluapua

 

Tämä klassinen Trans-Mongolian kokemus sopii sinulle, jos haluat reissata oppaan johdolla, osana pientä ja kansainvälistä matkaporukkaa. Sinä ja muu matkapoppoo starttaatte reissun Moskovasta, jossa teillä on aikaa tututustua kaupunkiin parin päivän verran. Tämän jälkeen hyppäätte junan kyytiin ja aloitatte 88 tunnin mittaisen matkan kohti Irkutskia ja Baikaljärveä, jossa vietätte muutaman päivän tutustuen paikalliseen elämänmenoon. 

Sitten luvassa on rajanylitys Venäjältä Mongolian puolelle ja vierailu maan pääkaupungissa Ulan Batorissa. Pääsette myös patikoimaan Tereljin kansallispuiston hulppeisiin maisemin ja viettämään yön tähtitaivaan alla perinteisessä jurtassa. 

Lopuksi raiteet kuljettavat teidät määränpäähän eli Pekingiin. Nyt sinulla on mahdollisuus vierailla ikonisella Kiinan muurilla ja ihastella muita kaupungin historiallisia monumentteja.

Matkareitti:

Moskova - Irkutsk - Baikal - Ulan Bator - Terelj National Park - Ulan Bator - Peking

Hinta: alk. 1816 EUR

Kesto: 16 päivää 

Tutustu tarkemmin

Tämä klassinen Trans-Mongolian reissukokonaisuus sopii puolestaan sinulle, joka nautit sooloreissaamisesta. Matkusta ensin Helsingistä Moskovaan, jossa sinulla on pari päivää aikaa tutustua kaupungin tarjontaan ennen kuin varsinainen Trans-Mongolian seikkailu voi alkaa. Hyppää sitten junan kyytiin ja aloita muutaman päivän mittainen junamatka Venäjän halki, kohti Irkutskia ja Baikaljärveä. 

Ylitettyäsi rajan Mongolian puolelle luvassa on opastettu visiitti upeassa Tereljin kansallispuistossa ja yöpyminen perinteisessä mongolialaisessa jurtassa. Sitten matka jatkuu raiteita pitkin päätepysäkille Pekingiin, jossa voit viettää niin paljon aikaa kuin itse vain haluat.

Matkan hinta sisältää junaliput, majoitukset, pääsyn Terejlin kansallispuistoon sekä osan aterioista. 

Baikal søen

Matkareitti:

Helsinki - Moskova - Irkutsk - Baikal - Terelj National Park - Peking

Hinta: alk. 2250 EUR 

Kesto: 13 päivää

Tutustu tarkemmin

Jos olet lähdössä reissuun itsenäisesti ja haluat päästä paikan päälle Pekingiin mahdollisimman nopeasti, on tämä express-junalippu hyvä vaihtoehto. Matkanteko kestää noin 9 päivää eikä matkaohjelmaan kuulu muita pysähdyksiä kuin heti reissun alussa yhden yön stoppi Moskovassa. 

Tämä reittiehdotus vie siis sinut suoraan Moskovasta Pekingiin ilman pidempiä pysähdyksiä. Mikäli haluat nimenomaan keskittyä junamatkustamisen kokemiseen etkä niinkään ylimääräisiin nähtävyyksiin matkan varrella, express-lippu toimii.

Matka sisältää junaliput makuuvaunussa sekä yhden yön majoituksen Moskovassa.

Kazan

Matkareitti:

Helsinki - Moskova - Peking

Hinta: alk. 1600 EUR 

Kesto: 9 päivää

Tutustu tarkemmin

Kiinnostaako Trans-Mongolian junamatka?

Helpoiten pääset Trans-Mongolian matkasuunitelmissasi alkuun, kun varaat ajan maksuttomaan matkasuunnitteluun ja kerrot meille toiveistasi ja budjetistasi. Matkasuunnittelu meidän kanssamme ei velvoita sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.