{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

3 loistavaa vaihtoehtoa Väli-Amerikan reissulle

Costa Rican rannikko

Väli-Amerikka on aina hyvä valinta

Väli-Amerikka on yksi huikeimmista reissukohteista vehreiden maisemien, paratiisirantojen, historian ja aktiivisen tekemisen ystäville: vaelluksia sademetsissä ja tulivuorten rinteillä, surffia ja sukellusta, villieläinten bongailua ja muinaisraunioita. Kaiken tämän päälle Väli-Amerikan pakettiin kuuluu tietenkin myös värikästä kulttuuria ja maukkaita ruokaerikoisuuksia. Vietä lomapäiväsi rannalla makoillen tai vaikkapa sademetsän läpi liitäen vaijeriratoja pitkin. Väli-Amerikassa riittää tekemistä, näkemistä ja kokemista vaikka kuinka pitkän reissun ajaksi. 

Siltä varalta, että valinnanvaikeus hidastaa matkasuunnitelmiasi, teimme kolmen kohdan suosikkilistamme. Jatka lukemista ja kurkkaa, josko omat ajatuksesi osuvat yhteen meidän suosikkiemme kanssa. Mutta kuten sanoimme, vaihtoehtoja riittää, joten voit tietenkin myös aina kysyä apuja ja vinkkejä oman makusi ja alustavien suunnitelmiesi mukaisesti. Mikä kohde on sinun toivelistallasi?

Kysy & saat vastauksia

Opi espanjaa ja reissaa paratiisissa

Matkaava luokkahuone on täydellinen konsepti reissunnälkäiselle. Opiskele espanjaa neljässä eri kaupungissa – Panama City, Boquete, Bocas del Toro ja Turrialba – ja matkaa samalla Panamasta Costa Ricaan. 

Kielikurssi Panamassa - KILROY

Tällä reissulla yhdistät reissaamisen, espanjan opiskelun ja hauskanpidon Väli-Amerikassa parhaalla mahdollisella tavalla. Kyseessä on siis lyhyt kielikurssi, mutta yhden fyysisen luokkahuoneen sijaan tällä kiertomatkalla opiskellaan sekä neljän seinän sisällä luokkatiloissa mutta myös erilaisten aktiviteettien parissa. 

Homma starttaa Panamasta ja päättyy kuukautta myöhemmin Costa Ricaan. Espanjan kielitaidon lisäksi opit kokkaamaan paikallisia ruokia ja tanssimaan lattarirytmien mukana; pääset shoppailemaan värikkäillä toreilla, loikoilemaan paratiisirannoilla, liitämään vaijeriradalla sademetsän latvustossa ja seilaamaan katamaraanin kannella. Reissuun sisältyy myös vierailu Panaman kanavalla, ja koko ajan pistät tietenkin oppitunneilla oppimaasi kielitaitoa testiin. 

Paketti on täydellinen yhdistelmä valmiiksi suunniteltua ohjelmaa ja vapaata, oman mielen mukaan haahuilua. Matkaa tehdään pienryhmässä ja mukana kulkee koko ajan espanjaa puhuva opas. Neljässä viikossa ehdit tutustumaan hyvin kurssikavereihisi ja hyvällä tuurilla löydät porukasta uusia reissukavereita myös tuleville matkoillesi.

Kielikurssi Costa Ricassa - KILROY

Tähän matkakokonaisuuteen sisältyy:

 • 3,5 viikon mittainen espanjan kurssi
 • Koko reissun ajan mukana matkaava opas
 • Kaikki liikkumiset eri kohteiden välillä
 • Päivittäinen aamiainen
 • Viikottain orientaatiokierros uudessa kohteessa
 • Viikottainen tanssitunti
 • Viikoittainen kokkaustunti
 • Panama City: Casco Viejo / Panaman kanaali
 • Panama City: San Blas -saaret (2 yötä)
 • Boquete: Zipline-retki puiden latvustossa
 • Bocas: Katamaraani-purjehdus
 • Turrialba: Koskenlaskua Pacuare-joella & yöpyminen jokivarren leirialueella 

Tutustu tarkemmin tähän seikkailuun

Opi espanjaa & tee vapaaehtoistöitä

Toinen loistava vaihtoehto espanjan opiskelulle on yhdistää kielikurssi vapaaehtoistöihin ja rentoon reissufiilikseen Costa Ricassa! Hyppää riippukeinuun oppimateriaalin kanssa ja keinu lämpimän merituulen sivaltaessa ympärilläsi.

Tämän kuukauden mittaisen reissun aikana vietät aikaa opiskellen espanjaa sekä harjoitellen joko surffausta tai joogaa. Lisäksi teet vapaaehtoistöitä kilpikonnien parissa, patikoit viidakossa ja lähdet huikealle neljän päivän road tripille, joka vie sinut seikkailemaan Monteverden kansallispuiston vehreisiin maisemiin. 

Viikonloppuisin sinulla on runsaasti vapaa-aikaa, jolloin voit testata kykyjäsi erilaisten aktiviteettien parissa: kokeile koskenlaskua, zipliningia ja surffausta - tai vain hengaile uima-altaalla ja ota rennosti.

Vapaaehtoistöiden ja kielikurssin yhdistelmä on täydellinen valinta sinulle, joka haluat pysähtyä reissullasi hetkeksi yhteen paikkaan, tutustua paikalliseen elämänmenoon tavallista turistimatkaa lähemmin ja tehdä matkastasi astetta merkityksellemmän. 

Tähän matkakokonaisuuteen sisältyy:

 • Majoitus koko reissun ajaksi
 • Espanjan kielikurssi
 • Joogatunteja tai surffitunteja valinnan mukaan
 • Vapaaehtoistöitä kilpikonnien suojeluhankkeen parissa
 • Vaelluksia Costa Rican upeissa maisemissa
 • 4 päivän road trip
 • Aamiaiset ja lounaat (brunssit viikonloppuisin)

Lue lisää tästä reissukokonaisuudesta

Sukella ja tee osasi merten hyvinvoinnin puolesta

Jos Karibian turkoosina hehkuvat vedet kutkuttavat ja sukellusharrastuksen ja vapaaehtoistöiden yhdistäminen kuulostaa houkuttelevalta idealta, tämä on sinun juttusi! Ja jos sinulla on hyvin aikaa, voit osallistua tähän mertensuojeluprojektiin, vaikkei sinulla vielä edes olisi sukelluskorttia hankittuna. 

Tähän sukellusprojekti on juuri sinulle, joka haluat tehdä reissaamisesta merkityksellistä ja mielekästä, oppia uutta ja kerätä mahtavia kokemuksia.

Volunteers on a beach in Mexico

Vaihtoehtoinasi tässä Meksikon seikkailussa on joko 4, 8 tai 12 viikon ohjelmat. Jos sinulla ei vielä ole sukelluskokemusta taustalla etkä ole ehtinyt hankkimaan PADI Open Water -sertifikaattia (tai vastaava SSI), vähimmäisaika projektissa on 8 viikkoa, jotta ehdit ensin oppimaan sukelluksen perusteet ja sitten tekemään töitä projektin tavoitteiden mukaisesti.

Ohjelman puitteissa teet kalalajien ja korallien kunnon kartoitustöitä vedessä ja osallistut merialueen puhdistustöihin keräämällä roskia. Vapaaehtoiset tekevät myös erinäisiä laboratoriotöitä, osallistuvat ympäristökoulutukseen sekä hoitavat osaltaan sukelluskeskuksen ylläpitoa.

Vapaaehtoistyöt mertensuojelun parissa - Vapaaehtoistyö Meksikossa - KILROY

Tähän matkakokonaisuuteen sisältyy:

 • Kuljetus joko Cancunin lentokentältä tai Puerto Morelosista projektin keskukseen
 • Majoitus (jaettu) ohjelman ajan 
 • Ateriat projektin ajan
 • Kaikki tarvittavat sukellusvälineet ohjelman ajaksi
 • Koulutus paikan päällä tehtävien turvalliseen toteuttamiseen ammattitaitoisten ohjaajien johdolla
 • Yhteisötyöskentelyn workshop
 • Opastus koralliriuttojen ekologiaan 
 • Ensiapukoulutus
 • Orientaatiokierros kurssialueella
 • PADI Open Water ja/tai Advanced Open Water -lisenssi pohjatasosta riippuen

Tutustu tähän projektiin

Jos Väli-Amerikka houkuttelee, mutta kaipaat vielä hieman suunnitteluapua kohteiden ja tekemisen valintaan, matkan keston määrittelyyn ja vinkkejä budjettisi riittävyyteen, ota yhteyttä.

Helpoin tapa päästä alkuun on varata henkilökohtainen aika matkasuunnitteluun: tule ja kysy kaikki mahdolliset kysymyksesi ja puntaroi vaihtoehtoja ammattilaisen kanssa. Voit varata ajan myös puhelinkeskustelulle, jos se sopii sinulle paremmin. Matkasuunnittelu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

alt

Suunnittele oma matkasi

 1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
 2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
 3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.