{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

3 ainutlaatuista kokemusta Ecuadorissa

Kokemuksia Ecuadorissa - KILROY

Koe Ecuador pintaa syvemmältä

Ecuador on yksi Etelä-Amerikan pienimmistä valtioista, mutta vaatimattomasta koostaan huolimatta tämä maa on pullollaan maagista luontoa ja värikästä kulttuuria. Ecuador tunnetaan trooppisista sademetsistä, Andien raikkaasta vuoristoilmasta ja Galapagossaarten iguaaneista - mutta myös vilkkaista toreista ja ystävällisistä ihmisistä.

Kun seuraavaksi seikkailet Ecuadorissa, suosittelemme, että lähdet samalla reissulla hankkimaan merkityksellisiä kokemuksia ja tutustumaan maahan pintaa syvemmältä. Voit esimerkiksi tehdä vapaaehtoistöitä eläinten parissa Amazonin sademetsässä tai työskennellä lasten kanssa maan pääkaupungissa - tai miten olisi vaikka espanjan opettelu ja surffiaaltojen haltuunotto? Kurkkaa alta kolme ehdotustamme seuraavaa reissuasi varten!

Kysy Ecuadorin reissuista

Vapaaehtoistyöt eläinten parissa
Kesto: 15 päivää
Hintaan sisältyy: 2 viikkoa vapaaehtoistöitä, jaettu majoitus, 3 ateriaa arkipäivinä
Hinta: alk. 655 €
Lue lisää projektista

Tee vapaaehtoistöitä eläinten parissa Yanacochassa

Tämä projekti on täydellinen sinulle, joka rakastat eläimiä etkä liiemmin arkaile käsiesi likaamista. Yanacocha on eläinten pelastuskeskus Amazonin viidakossa, lyhyen ajomatkan päässä pienestä Puyon kylästä. Keskus pyrkii pelastamaan ja hoitamaan kaltoinkohdeltuja tai hylättyjä eläimiä, kuten oselotteja, kapybaroja, papukaijoja ja apinoita, vain muutamia esimerkkejä mainitaksemme. Aina kun mahdollista, tavoitteena on vapauttaa kuntoutetut eläimet takaisin luontoon. 

Vapaaehtoisena tehtäviisi kuuluu mm. eläinten ruokinnassa ja tarhausten ylläpidossa avustaminen. Eläinten hyvinvoinnin edistämisen lisäksi pääset kokemaan millaista on asua Amazonin sademetsän siimeksessä. Ja tietenkin saat paljon uusia ystäviä muista vapaaehtoisista!

Vapaaehtoistyöt lasten parissa
Kesto: 15 päivää
Hintaan sisältyy: 2 viikkoa vapaaehtoistöitä, jaettu majoitus, 3 ateriaa arkipäivisin
Hinta: alk. 416 €
Lue lisää projektista

Tee vapaaehtoistöitä lasten parissa Quitossa

Jos rakastat lasten kanssa työskentelyä ja haluat yhdistää Ecuadorin reissuusi merkityksellisen vapaaehtoistyön tekemisen, look no further. Sinsoluka Centre for Street Children on voittoa tavoittelematon järjestö, jonka päämääränä on tukea vähäosaisia lapsia, nuoria ja aikuisia, joista moni asuu pääkaupunki Quiton kaduilla.

Vapaaehtoisena teet töitä lasten parissa osallistumalla erilaisiin aktiviteetteihin. Voit olla esimerkiksi mukana jakamassa ruokaa, leikkimässä lasten kanssa tai auttamassa heitä kotitehtävien teossa. Projektin tavoitteena onkin antaa lapsille heidän ansaitsemaansa tukea ja huomioita.

Palkitsevan vapaaehtoistyön yhteydessä pääset tietysti myös tutustumaan Ecuadorin pääkaupungin arkeen lähietäisyydeltä.

Montanita - Spanish and Surf
Kesto: 10 päivää
Hintaan sisältyy: Lentokenttäkuljetus saapumisen yhteydessä, pyöräilyretki Cotopaxi-tulivuorelle, 4 espanjan tuntia Quitossa, 20 espanjan tuntia Montanitassa, 5 surffituntia, jaettu majoitus
Hinta: alk. 689 €
Lue lisää kielikoulusta

Opettele espanjaa ja surffausta Montañitassa

Haluatko oppia espanjaa aidossa espanjankielisessä ympäristössä? Siinä tapauksessa kannattaa ottaa suunnaksi Montanita Spanish school! Kyseessä ei ole kuitenkaan ihan tavallinen kielikoulu, sillä päivittäisten espanjan tuntien lisäksi pääset harjoittamaan surffitaitojasi Montanitan kauniissa puitteissa - samalla kun tutustut mahtaviin tyyppeihin oppituntien yhteydessä. 

Koska tämän kokemuksen tavoitteena on nimenomaan espanjan oppiminen, suosittelemme välttämään englannin puhumista uusien ystäviesi kanssa myös oppituntien ulkopuolella. Näin saat kokemuksesta eniten irti. Tule siis avoimin mielin ja valmiina astumaan oman mukavuusalueesi ulkopuolelle!

Vinkkimme: Jos päätät tulla Montanitan kielikouluun heinäkuun ja syyskuun välillä, sinulla saattaa olla mahdollisuus päästä todistamaan valaiden ohivaellusta. Ja jos haluat surffata enemmän kuin hintaan sisältyvät tunnit tarjoavat, voit aina ostaa oman surffilaudan ja myydä sen eteenpäin kokemuksen päätteeksi.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.