{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

25 elokuvaa matkustamisesta

northern-island-hobbiton-new-zealand-house-cover

Tee nojatuolimatka maailmalle!

Istutko kotisohvalla ja toivot, että olisit reissaamassa jossakin päin maailmaa? Niin mekin. Pahinta matkakuumetta lievittämään kokosimme tämän 25 elokuvan listan - listan leffoista, jotka kertovat tavalla tai toisella matkustamisesta. Jotkut näistä houkuttelevat pakkaamaan rinkan ennen viimeistä nimeä lopputeksteissä, toiset taas tarjoilevat mielenkiintoista taustatietoa matkakohteista: sukella historiaan, ihastu maisemiin ja opi kulttuureista.

Ei muuta kuin popcornit kehiin ja nauttimaan – 25 matkaelokuvaa, jotka laittavat uusiin matkasuunnitelmiin vauhtia!

The Motorcycle Diaries – Moottoripyöräpäiväkirja

(2004)

Dramatisoitu versio Che Guevaran nuoruuden road tripistä – 14 000 kilometrin mittaisesta matkasta Etelä-Amerikan halki, joka näytti hänelle elämän kutsumuksen.

Into the Wild – Erämaan armoille

(2007)

Christopher McCandless hylkää omaisuutensa, antaa säästönsä pois ja liftaa Alaskan erämaahan. Matkan varrella Christopher tapaa elämää suurempia hahmoja, jotka muokkaavat hänen maailmankatsomustaan.

The Beach

(2000)

Richardin (Leonardo Dicaprio) matka Thaimaahan saa uuden käänteen mystisen kartan myötä. Huhujen mukaan kartta johdattaa autiolle paratiisirannalle, trooppiseen autuuteen – ja löytöretki voi alkaa.

The Darjeeling Limited

(2007)

Kolme veljestä lähtee Intiaan vuosi heidän isänsä hautajaisten jälkeen, tavoitteenaan luoda uudelleen veljeysyhteys.

EuroTrip

(2004)

Kepeän hauska elokuva matkasta Euroopassa.

L'Auberge Espagnole – Espanjalainen kimppakämppä

(2002)

Ranskalainen opiskelija muuttaa Barcelonaan kimppakämppään kuuden muun eurooppalaisen nuoren kanssa. Yhdessä he puhuvat kansainvälistä rakkauden ja ystävyyden kieltä.

Eat Pray Love – Omaa tietä etsimässä

(2010)

Elisabeth (Julia Roberts) tajuaa, kuinka tyytymätön on avioliittonsa ja kuinka hän kaipaa elämälleen uutta suuntaa. Elisabeth ottaa avioeron ja ostaa lentoliput löytääkseen itsensä.

Lord of the Rings – Taru sormusten herrasta

(2001)

Hobitin eeppinen matka sormuksen ja ystävien kanssa. Elokuvan upeat maisemat löytyvät Uuden-Seelannin Keskimaasta.

Up – Kohti korkeuksia

(2009)

Tiedetään, tiedetään, mutta piirretytkin lasketaan! Tässä piirretyssä 78-vuotias Carl sitoo tuhansia ilmapalloja kotiinsa ja nousee ilmaan täyttääkseen elämänmittaisen haaveensa nähdä Etelä-Amerikka.

Before Sunrise – Rakkautta ennen aamua

(1995)

Tunnelmallinen elokuvatrilogia rakastuneesta parista. Tässä ensimmäisessä osassa pari tutustuu toisiinsa miehen ollessa Interrail-matkalla. Trilogian toinen elokuva, Before Sunset, tapahtuu 9 vuotta myöhemmin ja viimeinen, Before Midnight, kertoo pariskunnan tarinan loppuun.

180° South

(2010)

Lähde seikkailija Jeff Johnsonin matkaan, kun hän seuraa omien sankareidensa Yvon Chouinardin ja Doug Tompkinsin reittiä Patagoniaan.

127 hours

(2010)

Vuorikiipeilijä jää jumiin kivenlohkareen alle kiipeillessään Utahin upeissa kanjonmaisemissa. Tositapahtumiin perustuva 127 tuntia kertoo mielen taistelusta ja äärimmäisistä halusta selviytyä.

The way

(2010)

Isä lentää Eurooppaan noutaakseen vieraantuneen poikansa ruumiin. Poika kuoli matkatessaan "El camino de Santiago" -pyhiinvaellusreitillä, ja nyt isä päättää tehdä oman matkansa.

A map for Saturday

(2007)

Maailmanympärimatkalla jokainen päivä tuntuu lauantailta. Dokumentissa kuvataan reppureissaajia auttamassa Thaimaan tsunamiuhreja ja kerrotaan, miksi Nepalin vierastalot ovat tyhjiä ja miksi Brasiliassa ei noudateta liikennevaloja.

Boy

(2010)

Elokuva sijoittuu Uuden-Seelannin itärannikolle vuoteen 1984, jolloin 11-vuotias poika, vannoutunut Michael Jackson fani, saa mahdollisuuden tutustua isäänsä, joka on palannut etsimään vuosia aikaisemmin piilottamaansa rahasäkkiä.

The Whale Rider – Valasratsastaja

(2002)

Tarina rakkaudesta, hylkäämisestä ja menestyksestä nuoren uusiseelantilaisen maoritytön näkökulmasta, kun hän taistelee kohtalonsa puolesta – kohtalon, jonka hänen isoisänsä kieltäytyy tunnustamasta.

7 Years in Tibet – Seitsemän vuotta Tiibetissä

(1997)

Tositapahtumiin persutuva kertomus Heinrich Harreresta (Brad Pitt), itävaltalaisesta vuorikiipeilijästä, joka ystävystyi nuoren Dalai Laman kanssa Kiinan vallatessa Tiibetin.

The Bucket List – Nyt tai ei koskaan

(2007)

Kaksi kuolemansairasta miestä karkaa syöpäosastolta ja suuntavat tien päälle mukanaan lista ennen kuolemaa toteutettavista haaveista.

Slumdog Millionare – Slummien miljonääri

(2008)

Mumbain slummeissa kasvanut teini nousee katseiden keskelle Haluatko miljonääriksi -tv-ohjelman kilpailijana.

Long Way Round / Long Way Down

(2004, 2010)

Ewan McGregor ja Charley Boorman lähtevät moottoripyörillä road tripille maailman ympäri.

Planet Earth II

(2016)

Televisiosarja uskomattomasta planeetastamme. David Attenborough vie sinut matkalle maapallon kauneimpiin paikkoihin.

The Lady

(2011)

Tarina Aung San Suu Kyistä, kuinka hänestä tulee Burman demokraattisen liikkeen keskushahmo ja hänen suhteestaan mieheensä, kirjailija Michael Arisiin.

The Art of Flight

(2011)

Kaksi vuotta tekeillä ollut The Art of Flight esittää, kuinka ikoninen lumilautailija Travis Rice kavereineen määrittelee uudelleen, mitä kaikkea vuorilla voikaan tehdä. Valmistaudu sykähdyttäviin maisemiin!

Vicky Christina Barcelona

(2008)

Kaksi ystävystä rakastuvat kesälomalla Espanjassa samaan taiteilijaan tietämättömänä, että miehen ex-vaimo on palaamassa kuivioihin.

The Secret Life of Walter Mitty – Walter Mittyn ihmeellinen elämä

(2013)

Walter Mittyllä on vilkas mielikuvitus, joka kompesoi hänen vähemmän värikästä todellista elämää. Elokuva perustuu löyhästi James Thurberin 1939 kirjoittamaan samannimiseen teokseen.

 

Jos tarvitset apua omissa matkasuunnitelmissasi, ota rohkeasti yhteyttä. Matkasuunnittelu meidän kanssamme ei maksa mitään, eikä sido sinua mihinkään.

Pyydä suunnitteluapua

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.