{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Fidzin kokemuksia

Fidzi kokemuksia - KILROY

17 syytä kiertää Fidzi kaukaa

Olet ehkä kuullut unenomaisia reissutarinoita Fidziltä: valkoisia hiekkarantoja, tuulessa heiluvia palmuja, auringossa kimaltevaa kristallinkirkasta vettä, virkistäviä vesiputouksia, ystävällisiä paikallisia, värikkäitä drinkkejä...

Fidzi ja sen yli 300 troooppista saarta toden totta on kaikkea tätä. Mutta meillä on omakohtaisia kokemuksia Fdziltä, joten ennen kuin ostat lippusi paratiisiin, meillä on velvollisuus varoittaa sinua muutamista seikoista.

1. Toki riippukeinussa loikoilu kuulostaa houkuttelevalta, mutta näistä paholaisen kehdoista ylös nouseminen onkin sitten aivan eri asia. Ja jos jollain ihmeen keinolla satutkin pääsemään ylös ilman hiekan syöntiä, naruverkko on leimannut jälkensä sinuun ja olet merkitty turisti ainakin seuraavan tunnin ajan.

2. Vesiputouskuvat saattavat tuntua alkuun hyvältä idealta, mutta mieti sitä häpeän määrää, kun kaverisi huomauttaa, että instakuvasi näyttää ennemminkin shampoomainokselta. Siinä sitten kun häpeät punaisena tropiikin kukkien keskellä raikkaassa vedessä lilluen, tulee mieleesi nopeasti, että tämänkin Fidzi-kokemuksen olisi voinut jättää kokematta.

Fidzi kokemuksia - KILROY

3. Fidzillä sinua uhkaa myös taloudelliset vaarat. Et olisi ensimmäinen reissaaja, joka häviää pennosensa rapuradalla: vedonlyönti nopeammasta erakkoravusta kun on niin pirun koukuttavaa.

Matkakokemuksia Fidziltä - KILROY

4. Kuuma rantahiekka saattaa olla houkutteleva ajatus, mutta Fidzillä tunnelma ja kävelyalusta käyvät toisinaan vieläkin kuumemmaksi. Beqa-saaren tulisilla hiilillä kävelijät ovat tästä hyvä esimerkki. Fidzillä kävelet siis omalla vastuulla. Suosittelemme vähintäänkin silmien auki pitämistä, muutoin kokemus Fidzin rannoilla saattaa yllättää.

5. Fidzillä moni perusasia on unohtunut. Taloissa ei ole ovia, bussien ikkunoissa ei ole laseja eivätkä poliisit kanna aseita. Miten ihmiset oikein selviävät, on täysin mysteeri. Ja miten reissaaja selviää tästä kokemuksesta on vähintäänkin yhtä iso mysteeri.

6. Poliisi ei ehkä ole aseistettu Fidzillä, mutta tavalliset kansalaiset kyllä kulkevat ympäriinsä valtavien viidakkoveitsien kanssa sokeriruokojen perässä.

7. Tervemenoa herkuttelemaan mutavedellä! Ehei, kyse ei ole lasten hiekkakakkuleikeistä, vaan paikallisesta erikoisuudesta, kavasta, jolla on erityinen rituaalinen asema polysenialaisissa kulttuureissa. Jos siis keltaruskea vesi makuelämyksenä houkuttelee syystä tai toisesta, niin anna mennä. Kuka muka kaipaa fidziläisiä kokemuksia – kokis kotona on se turvallisempi vaihtoehto.

Fidzin kokemuksia - KILROY

8. Fidzillä on kuuma. Koko ajan. Miksi ihmeessä lähtisit mukavan viileästä Suomesta hikoilemaan maapallon toiselle puolelle? Jos kuumuus on juttusi, niin mene saunaan ja rentoudu omassa rauhassa. Fidzin epämiellyttävässä ilmastossa lämpötila laskee ainoastaan 18 asteeseen iltaisin.

9. Riskeeraat joutuvasi houkutuksen pauloihin ja elää hetken terveellisesti. Hedelmiä, kohtuullisia annoskokoja, rantalentistä, sukellusta, snorklausta ja pitkiä kävelyjä rantahiekalla. Saatat jopa buukata itsesi fitness-leirille hetken mielihäiriön seurauksena.

10. Kun palaat kotiin Fidziltä, on elämäsi ja aikataulusi täysin sekaisin ja kaverisi saavat sinusta nopeasti tarpeeksensa. Fidzillä kun ei olla niin kovin tarkkoja aikatauluista ja huolettomuus on ennemminkin sääntö kuin poikkeus. Hetkellisen mukava Fidzi-kokemus muuttuu siis hetkessä elämää vaikeuttavaksi taakaksi. Kannattaako muka?

11. Tunnet itsesi väistämättä tuppisuuksi ja jöröjukaksi, koska fidziläiset ovat niin pahuksen leppoisia ja hymyileviä ja onnellisia ja huolettomia ja, ja...

Matkakokemuksia Fidzillä - KILROY

12. Heti kun saavut lentokentälle, kukkakuvioisiin paitoihin sonnustautuneet paikalliset soittavat sinulle ukulele-serenaadeja: paras mahdollinen tapa kulkea maahantulotarkastuksen läpi. Kokemus pilaa kuitenkin kaikkien tulevien reissujesi ensivaikutelmat, sillä tämän rinnalla ei mikään tunnu enää miltään.

13. Fidzi on huumaava ja mitä todennäköisemmin jäät siihen koukkuun. Sinun on palattava Fidzille kerta toisensa jälkeen tyydyttämään vieroitusoireitasi vain, jotta voisit olla taas hetken toimintakykyinen.

14. Sanavarastosi kutistuu. Tulet hokemaan sanaa bula enemmän kuin kukaan ympärillä olevasi jaksaa kuulla. Kukaan kavereistasi ei ymmärrä sinua, mikä luonnollisesti turhauttaa sinua – ennen kuin taas hoidatat vieroitusoireitasi Fidzillä ja omaksut hetkellisesti paikallisen rennon asenteen turhautumisiisi. Bula tarkoittaa elämää, mutta sitä käytetään myös synonyymina mm. sanoille hei, näkemiin, tervetuloa, rakkaus. Ei mitään tolkkua.

15. Fidzin naurettavan kirkkaat vedet pilaavat sukellus- ja snorklauskokemuksesi kaikkialla muualla. Kerran kun kurkkaat Fidzillä pinnan alle, on pettymykset taattu tulevissa muissa reissukohteissasi. Kyseenalaistamme ehdottomasti tällaisten Fidzi-kokemuksien hyödyllisyyden reissaajapololle.

Sukellus Fidzillä - KILROY

16. Toki Fidziin kuuluu sadoittain jonkun mielestä kauniita saaria, mutta kertooko kukaan kokemuksiaan merisairaudestaan matkalla saarelta toiselle? No ei kerro. Mutta me kerromme. Täydelliseltä saarelta toiselle siirtymiset taittuvat katamaraaneilla, reunan yli oksentaen: merimatkan päätteksi sinua odottaa valkoiset hiekkarannat ja värikkäiden kalojen asuttamat rauhalliset laguunit. Se onko palmujen katveessa loikoilu mahdollisen matkapahoinvoinnin arvoista, on sitten jokaisen itsensä päätettävissä.

17. Kaiken rentoutumisen ja hauskanpidon keskellä on varsin todennäköistä, että missaat paluulentosi kotiin. Eli kannattaako sitä nyt sitten edes lähteä matkaan, jos paluukin on epätodennäköistä?

Fidzi kokemuksia - KILROY

Nyt kun olemme jakaneet omat Fidzi-kokemuksemme, voit tehdä omat johtopäätöksesi.

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.