{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

12 valokuvauksellista kohdetta maailmalla

Hae inspiraatiota Instagram-kuvia varten maailmalta - KILROY

12 valokuvauksellista kohdetta maailmalla

Unelmoitko matkustamisesta ja huikeista kokemuksista maailmalla, mutta myös kadehdittavan upeiden reissukuvien taltioimisesta ja jakamisesta? Olemme koonneet joukon kohteita, joissa voit paitsi kokea unohtumattomia elämyksiä myös tallettaa ainutlaatuisia hetkiä kauniiden kuvien muodossa.

1. Kappadokia, Turkki

Nappaile kuvia värikkäistä kuumailmapalloista, jotka koristavat taivasta Kappadokian kivimuodostelmien yllä. 

luftballonger i cappodocia, turkiet

2. Lake Louise, Banffin kansallispuisto, Kanada

Hengitä sisään Banffin kansallispuiston raikasta ilmaa samalla kun ihastelet alueen huikeita maisemia ja taltioit kuvia Lake Louisen jäänsinisestä järvestä.

tjej vid Lake Louise, Banff National Park | KILROY

3. Chefchaouen, Marokko

Chefchaouen, joka tunnetaan myös nimellä "sininen kaupunki", on todellinen must see -kohde Marokon matkalla. Täällä on myös äärimmäisen helppoa napata kauniita Instagram-kuvia.

tjeje och kille i Chefchaouen, Marocko

4. Roy's Peak, Etelä-Saari, Uusi-Seelanti

Roy's Peak Uudessa-Seelannissa on luontokuvaajan paratiisi, eikä ole vaikea ymmärtää miksi. Paikalle pääseminen vaatii hiukan tarpomista, mutta huipulle saavuttuasi sinua odottaa näkymä, joka on ehdottomasti kaiken vaivan arvoinen.

Roys Peak på New Zeeland | KILROY

5. Agra, Intia

Intia on todellinen instakuvien paratiisi, sillä tässä maassa voit mennä melkein minne tahansa ja ottaa ainutlaatuisia reissukuvia. Yksi näistä paikoista on Agra, jossa sijaitsee sekä Punainen linnoitus että ikoninen Taj Mahal. Ja mikäli päätät matkustaa Intiaan helmi-maaliskuussa, voit myös osallistua värikkääseen Holi-festivaaliin. 

kvinna i klassiska indiska kläder vid Taj Mahal, Agra, Indien | KILROY

6. Santorini, Kreikka

Sinivalkoiset talot, vanhat tuulimyllyt ja pienet kirkot tekevät Santorinista ikonisen matkakohteen. Ei ole mikään ihme, että tämä kaunis saari on Kreikan kuvatuin kohde. 

Santorini, Grekland | KILROY

7. Havanna, Kuuba

Bienvenido a Havana! Havanna (ja Kuuba ihan kokonaisuudessaan) tarjoavat täysin ainutlaatuisia maisemia. Sikarit, värikkäät talot, vanhat autot, salsa ja mojitot tuovat valokuviisi upeita elementtejä.

Kuubalaismies soittamassa kadulla Havannassa - KILROY

8. Antelope Canyon, USA

Antelope Canyon on paras kokea itse, sillä sitä on hankala sanoin kuvailla. Voit kuitenkin yrittää jakaa kanjonin kauneuden seuraajiesi kanssa Instagramissa.

Antelope Canyon, Arizona, USA | KILROY

9. Kioto, Japani

Kauniit temppelit, rehevät puutarhat, kukkivat kirsikkapuut, kapeat kujat ja neonvalaistut kadut - Kiotossa riittää paikkoja, joita kamerasi takuulla rakastaa.

två killar vid fushimi inari i kyoto i japan

10. Malediivit

Kristallinkirkas merivesi ja valkoiset hiekkarannat ovat instakuvien klassikoita - ja syystä. Kuka nyt ei rakastaisi tällaisia näkymiä? Malediivien paratiisimaisemat tarjoavat täydelliset puitteet näiden kuvien napsimiselle.

Malediivit on instakuvien paratiisi - KILROY

11. Monteverde, Costa Rica

Monteverdessä sinua ympäröivät kaunis vihreä sademetsä ja eläinten äänet. Täällä voit esimerkiksi taltioida kuvia upeasta riippusillasta keskellä viidakkoa.

man på en hängbro i Monteverde, Costa Rica | KILROY

12. Masai Mara, Kenia

Masai Mara on tunnettu villieläimistään, joten silmä ja kamera tarkkana! Jos matkustat paikan päälle syyskuussa, sinulla on mahdollisuus päästä todistamaan lähes 3 miljoonan eläimen vuotuista vaellusta uusille laidunmaille (tämä tunnetaan nimellä "Great Migration"). Monille reppureissaajille kyseessä on ainutkertainen bucket list -kokemus.

giraffer i masai mara, kenya | KILROY

Valmiina maailmalle?

Haluatko lähteä reissuun johonkin yllä mainituista kohteista vai onko mielessäsi aivan toisenlainen matka? Helpoin tapa päästä alkuun on varata henkilökohtainen aika matkasuunnitteluun: tule, kerro toiveistasi ja puntaroi vaihtoehtoja ammattilaisen kanssa. Voit varata ajan myös puhelinkeskustelulle, jos se sopii sinulle paremmin. Matkasuunnittelu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.