{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Miksi matkustaa?

Miksi matkustaa - KILROY

10 syytä miksi matkustelu pilaa elämäsi

Matkustelu on luultavasti maailman mahtavin asia. Riemu uudesta matkasta, kihelmöinti mahassa reissusuunnitelmien äärellä ja hinku päästä kokemaan jotain uutta – tiedät varmasti, mistä puhutaan. Mikä voisikaan olla parempaa, kun lähtöpäivä on käsillä ja kaikki seikkailut vielä edessä! Miksi matkustelu siis pilaa elämäsi? Anna, kun kerromme.

Miksi matkustaa, kun matkustelu selkeästikin pilaa elämäsi?

1. Et saa ikinä tarpeeksi

Matkustelu ei kuulu niihin asioihin, jotka pystyt hoitamaan valmiiksi. Kaukokaipuusi ei tule koskaan sammumaan. Kun reissukärpänen on kerran puraissut, siitä ei parane. Haluat aina vain lisää kokemuksia ja joka solussa kupliva seikkailunhalusi puskee sinut liikkeelle yhä uudelleen ja uudelleen.

Miksi matkustaa - KILROYChoben kansallipuisto Botswanassa tarjoaa ikimuistoisia maisemia ja kokemuksia.

2. Ystävät maailmalla, joita et enää tapaa

Matkoillasi eri puolella maailmaa kohtaat mahtavia, ystävällisiä ja ihania ihmisiä. Jaat elämää suuremmat kokemukset ja muistot heidän kanssaan. Ja sitten tulee karu totuus: ette ehkä tule näkemään toisianne enää koskaan… Onko mitään epäreilumpaa?

Miksi matkustaa - KILROYReissussa tapaat uusia ihmisiä, joiden kanssa jaat uudet asiat, maisemat, ruoat ja ikimuistoiset kokemukset.

3. Suomi, joka muuttui kylmäksi ja tylsäksi

Älä ymmärrä väärin. Suomi on ihan mahtava maa. Jos oikein miettii, niin täällähän on tosi kaunista, turvallista ja rauhallista. Voit juoda hanavettä, ja melko suurella varmuudella hurrikaani ei tule sotkemaan viikonloppusuunnitelmiasi. Mutta voi taivas, miten kylmää täällä on! Ja tuttu ja turvallinen on myös aika tylsää...

Kun on matkannut halki Afrikan tasankojen, vaeltanut inkojen jalanjäljissä Perussa, kruisaillut road tripillä USA:ssa ja reppureissannut Aasiassa, niin kotimaa tuntuu niin tavalliselta. Nyt kutsuu maailma!

Miksi matkustaa - KILROYSossusvlein dyynit Namibiassa ovat täydellinen vastakohta Suomen valkoisille lumimaisemille – molemmat häkellyttävän kauniita omilla tavoillaan.

4. Perhe ja ystävät alkavat vihata sinua

No okei, ehkä läheisesi eivät ala kirjaimellisesti vihata sinua, mutta he eivät myöskään jaksa kuunnella selostuksiasi upeista matkoistasi enää. Jotkut kadehtivat salaa, toisilla on mielessä jopa unfriend. Joudut ehkä rajoittamaan, mitä onnenhetkiäsi maailmalta enää jaat Facebookissa ja Instagrammissa!

Miksi matkustaa - KILROYSurffikurssi esim. Portugalissa on mitä loistavin tapa testata uutta harrastusta ja tutustua muihin aktiivisiin reissaajiin.

5. Maailmanympärimatka tulee olemaan elämäsi paras vuosi

Matka maailman ympäri kuulostaa fantastiselle, eikö? Kyllä! Huono puoli vaan on, että kaikki sen jälkeen tuleva ei pysty ikinä ylittämään sitä, mitä koit matkustellessasi. Maailmanympärimatka on jotain, jonka ihmiset tekevät yleensä vain kerran elämässä. Tulet aina vertaamaan tilanteita ja tapahtumia kotona siihen, mitä koit reissussa. Ja ikävöimään maailmalle.

Voit lohduttautua sillä, että kukaan ei tule ottamaan muistojasi pois sinulta, mutta varmuuden vuoksi kannattaa ehkä varata uusi matka!

Miksi matkustaa - KILROY

6. Ultimaattinen matkakateus

Onko ultimaattinen matkakateus edes sana? No todellakin on. Joka kerta, kun näet jonkun toisen matkustavan tai puhuvan tulevista reissuistaan, hyökkää se täydellä voimalla takavasemmalta. Matkakuume, joka on pahempi kuin koskaan ennen! Ultimaattinen matkakateus on hirvittävä olotila, ja siihen ei auta mikään muu kuin lentolipun varaaminen. HETI!

Miksi matkustaa - KILROY

7. Herätyskellosta tulee pahin vihollisesi

Säännölliset rutiinit katoavat, kun matkustat. Otat jokaisen päivän sellaisena kuin se tulee. Herätyskello soimassa aamuseitsemältä matkan jälkeen on yksinkertaisesti musertavaa. Takaisin arkirytmiin pääseminen vie todellakin paljon kauemmin kuin fyysinen siirtyminen aikavyöhykkeeltä toiselle.

Miksi matkustaa - KILROY

8. Kenkien käyttäminen tuntuu orjuuttavalle

Potkaise flip-flopit jalkaan ja olet valmis baanalle! Paljaat varpaat ja hiekkainen iho julistavat stressittömyyttäsi kilpaa ruskettuneen ihon kanssa. Kotiinlähtöpäivänä huomaat pussissa lojuneet kengät, jotka pitäisi laittaa jalkaan lentokoneeseen – ja anteeksi siis sukat, mitkä ne ovat? Reissaamisen jälkeen jalkojen ahtaminen kenkiisi tuntuu täydelliseltä vapaudenriistolta!

Miksi matkustaa - KILROY

9. Loppumaton matkasuunnittelun kehä

Ollaan siinä pisteessä, että kaikki aikasi on pyhitetty seuraavan matkan suunnittelulle ja siitä haaveilemiselle. Tarvitaan lentolippu, jotta pystyt keskittymään mihinkään muuhun. Olet todennäköisesti kehittänyt myös omituisen viehtymyksen karttoihin ja karttapalloihin, jotka nopeasti laukaisevat taas uusia reissuhaaveita päiväunilla uneksittavaksi.

Kaikesta tästä johtuen opintotuki, palkka ja äitin avustuksetkin on jälleen käytetty – ja makaroni on ainoa asia, jolla täytät ruokaympyräsi. Nam!

Miksi matkustaa - KILROY

10. Matkan jälkeinen masennus

Tämä on luultavasti pahin kaikista. Hirvittävä tyhjyyden tunne hiipii sisällesi arviolta noin viikon kuluttua kotiinpaluusi jälkeen. Matkan jälkeiseen masennukseen ei auta mikään muu kuin uuden reissun suunnitteleminen niin pian kuin mahdollista. Tai vielä paremmin se, että kotiin palatessasi seuraava matka on jo varattuna!

Miksi matkustaa - KILROY

"I wish I had never gone traveling" - said no one ever. 

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.