{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

10 merkkiä joista tunnistaa reissaajan

Reissaaja - KILROY

Todellisen reissaajan tunnusmerkit

Kaveriporukassa muut haaveilevat omasta asunnosta tai autosta, kun sinä taas säästät maailmanympärimatkaan, kuulostaako tutulta?

Reissaajan veri vetää aina uusiin seikkailuihin, eikä paikalla ole helppo pysyä. Näistä 10 merkistä tunnistat kunnon maailmantallaajan.

1. Olet aina rakastanut maailmankarttaa

Reissaaja - KILROY

Olet käyttänyt tuntikaupalla aikaa karttojen tutkimiseen ja punonut uusia matkasuunnitelmia. Seinälläsi roikkuu suurella todennäköisyydellä taidejulisteiden sijasta ainakin yksi kartta, am I right?

2. Olet utelias

Reissaaja - KILROY

Ihmiset ovat aikojen alusta asti halunneet tutkia maailmaa ja sammuttaa tiedonjanonsa. Moderni kansa ei enää jaa tätä tarvetta yhtä voimakkaasti – paitsi siis kunnon travellerit.

3. Säästät jatkuvasti uusiin matkoihin

Kaverit ja perhe ihmettelevät, miksi haluat käyttää niin paljon rahaa yhteen matkaan, kun samalla hinnalla saisi jo tietokoneen tai asuntolainan. Lähipiiri ei ymmärrä, ettet voi asettaa matkustamisen tuomalle ilolle hintaa. Säästät jatkuvasti uuteen unelmareissuun, sillä maailmalla koetut seikkailut ja uudet kokemukset ovat sinulle paljon merkittävimpiä kuin arvonsa nopeasti menettävä materia.

4. Et pelästy helposti

Reissaaja - KILROY

Turvallisuus on tietenkin tärkeää, eikä uhkarohkeus ole ikinä toivottavaa, tiedät sen. Maailma on kuitenkin pullollaan kaikkea mahtavaa nähtävää ja koettavaa, etkä anna minkään pienen esteen tulla sinun ja uuden seikkailun väliin.

5. Olet avoin uusille ihmisille

Reissaaja - KILROY

Reissaamisen yksi parhaita puolia on uusien ihmisten tapaaminen. Ajatteletkin, että tuntemattomat tyypit ovat vain ystäviä, joita et ole vielä tavannut. Matkoilla liikut avoimin mielin etkä ujostele katsekontaktia.

6. Olet ekstaasissa varattuasi uuden matkan

Tunnet puhdasta riemua, kun saat ostettua lentoliput. Olitpa suunnitellut reissua jo kauan tai päättänyt kohteen spontaanisti, matkaan ollaan lähdössä ja se saa sinut aivan fantastiselle tuulelle!

7. Et pelkää sairastumista

Tiedät hyvin, mitkä rokotukset vaaditaan millekin reissulle, ja olet valmis ojentamaan käden vaikka kokonaiseksi neulatyynyksi, kunhan pääset matkalle. Malaria ja keltakuume eivät ole pelottamassa sinua jäämään kotiin, no way!

8. Tiedät kaiken pakkaamisesta

Reissaaja - KILROY

Osaat pakata matkakamat vaikka silmät kiinni, ja rinkka onkin lähes aina semi-valmiina lähtöön. Osaat arvioida helposti, kuinka paljon sukkia ottaa mukaan kuukauden Perun-matkalle ja millaiset kengät valita vaellukselle Kanadassa. Olet pakkausninja.

9. Et anna jet lagin haitata menoa

Jet lag ei lannista sinua ollenkaan, ja tiedät monta konstia, joilla voit välttää sen kokonaan. Vaikka joskus väsyttäisikin, olet niin onnellinen päästessäsi vihdoin matkustamaan, ettei pieni haukottolu mitään haittaa.

10. Et saa ikinä tarpeeksesi matkustamisesta

Reissaaja - KILROY

Palattuasi kotiin matkalta, olet jo suunnittelemassa uutta reissua, mikä saattaa joskus hämmentää lähipiiriäsi. Tarve matkustaa on kuitenkin DNA:ssasi etkä voi saada siitä tarpeeksesi. Onneksi maailmassa riittää tutkittavaa koko loppuelämäksi...

Tunnistitko itsessäsi reissaajan? Jes, onneksi olkoon! Minne aiot lähteä seuraavaksi?

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.