Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsPakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat

Australian nähtävyydet

Australia nähtävyydet - KILROY

10 nähtävyyttä ja muuta huikeaa kokemusta Australiassa

Australia on yksi niistä paikoista maailmassa, johon ei hevillä kyllästy. Tekemistä ja kokemista riittää vaikka kuinka: surffausta itärannikolla, seilausta ja snorklausta Whistsundaysin saaristossa, urbaaniseikkailuja Sydneyssä. Mutta Australiassa on niin paljon muutakin. Älä unohda esim. huikeiden luontokokemuksien Pohjoisterritoriota ja Etelä-Australiaa.

Tässä valikoidut palat Australian keskiosion parhaasta tarjonnasta, jotka jokaisen kannattaisi nyt jo äkkiä lisätä omalle bucket-listalleen. Lisää Australian reissuvinkkejä saat, kun otat meihin yhteyttä!

Kysy lisää Australian reissuista

 

1. Vaellus pyhällä maalla, Uluru

Australia nähtävyydet - Uluru - KILROY

Valtavan kivimöhkäleen ihailu ei ehkä äkkiseltään kuulosta niin kovin hohdokkaalta, mutta Uluru ja sen punaisena hehkuvan pinnan ja auringonsäteiden yhteinen valoshow on mystisen kaunis näky. Valon ja varjon leikki sekä auringonnousun että -laskun aikaan yhdistettynä alueen pyhään merkitykseen on hengellinen kokemus. Ei siis ihme, että vierailu Ulurun kansallispuistossa on yhtälailla paikallisten kuin turistienkin – ja meidän – listalla.

Ihastele näkyä, opi aboriginaalien elämästä ja historiasta, kävele Ulurun ympäri ja osallistu vaikka kamelisafarille. Vielä astetta ainutlaatuisemman kokemuksen saat, kun nouset taivaalle pienkoneella ja tulet alas laskuvarjolla liidellen!

2. Fiilistelyä Darwinissa

Australian nähtävyydet - Darwin - KILROY

Darwin on Pohjoisterritorion eloisa ja monikulttuurinen pääkaupunki, jossa pääset helposti mukaan rentoon meininkiin ja värikkääseen yöelämään ympäri vuoden. Darwin on dynaamisen kaupunkielämän lisäksi myös loistava tukikohta lähialueiden kansallispuistovierailuille. Valmistaudu mielenräjäyttäviin maisemiin, jotka tuntuvat koko kropassa!

Äläkä missaa Darwinin suosittuja kaupunkirantoja. Ihastele auringonlaskua Mindil-biitsillä, aivan kaupungin ulkopuolella – kuten paikallisetkin.

3. Vierailu Kakadun kansallispuistossa

Parhaat nähtävyydet Australiassa - Kakadun kansallispuisto - KILROY

Darwinista hieman itään sijaitsee Australian suurin kansallispuisto: Kakadun kansallispuisto. Alue on huikea sekä luontonsa, monipuolisen eläimistönsä että kulttuurihistoriansa osalta. Kakadu on myös todellinen kokemuksien leikkikenttä: miten olisi päivän rämeveneretki, vaellus taianomaisissa maisemissa ja yöpyminen tähtitaivaan alla?

4. Working Holiday -vuosi

Kokemuksia Australiassa - Working Holiday - KILROY

Working Holiday -viisumin turvin reissaat hyvän aikaa Australiassa – ja aika tulee tarpeeseen, sillä Australia on valtava paikka ja tekemistä ja kokemista riittää vaikka kuinka pitkäksi aikaa! Kun viivyt maassa hieman pidempään, pääset pintaa syvemmälle kulttuuriin ja paikalliseen elämänmenoon. Ja kun teet töitä siinä ohessa, kasvatat samalla matkakassaa, joten et joudu edes tinkimään matka-aktiviteeteista!

Kun teet töitä hedelmätiloilla, työmailla tai maatiloilla, hoidat treenaamisen ja rahan ansainnan samalla kertaa. Working Holiday -viisumilla voit tehdä töitä myös esimerkiksi hotelleissa, kahviloissa ja baareissa. Ei tarpeeksi jännitystä? Hae työpaikkaa krokotiilifarmilta!

HUOM! Kun teet töitä Pohjoisterritorion tai Etelä-Australian osavaltion alueella, saatat olla oikeutettu hakemaan Working Holiday -viisumiisi vielä toisen vuoden lisäaikaa. Ylimääräistä reissuaikaa – jihaa! Lue lisää Working Holiday -viisumista Australiassa.

5. Road trip Australian halki

Kokemuksia Australiassa - Road trip - KILROY

Sen lisäksi, että road trip -reitin varrelle mahtuu kasa nähtävyyksiä, niin koko maantieseikkailu on jo kokemus itsessään! 3,026 kilometriä aussiseikkailuja maan halki Adelaidesta Darwiniin. Tämän reitin varrella voit kokea lukuisia ällistyttäviä maisemia, ainutlaatuisia kulttuurikokemuksia ja persoonallisia pikkukaupunkeja. Rentoudu Alice Springsin läheisyydessä kuumissa lähteissä ja matkaa historiallisella junalla Flinders Rangesin maisemissa. Ihmettele eläimiä ja kansallispuistojen kauneutta. Vaihtoehtoja riittää!

Poimi talteen vinkit Australiassa road trippailuun.

6. Viininmaistelua Etelä-Australiassa

Koettavaa Australiassa - Viininmaistelu Adelaidessa - KILROY

Herkuttelun aika! Etelä-Australiassa sijaitsee maailman vanhimmat edelleen toiminnassa olevat viinitilat, ja Adelaide onkin nimetty yhdeksi maailman viinipääkaupungiksi. Näillä tietämin vietät kevyesti vaikka koko päivän viininmaisteluissa. Kippis!

7. Ruokaherkuttelua Adelaidessa

Koettavaa Australiassa - KILROY

Etelä-Australia on siis hyvä spotti viininmaistelulle, mutta osavaltio, ja erityisesti Adelaide, on yhtä lailla ruokaherkutteluun erityisen sopiva paikka. Siellä täällä kaupunkia esiin pulpahtelee säännöllisen epäsäännöllisesti pop-up -ravintoloita ja -ruokakojuja. Erilaiset ruokamarkkkinat ja lähiruokatapahtumat ovat niin ikään suosittuja Adelaidessa.

Leppoisaa elämää, hyvää ruokaa ja juomaa – Adelaidessa voisi viettää aikaa vaikka kuinka kauan!

8. Suolatasanko & uinti merileijonien kanssa Eyren niemimaalla

Australian nähtävyydet - Suolatasangot Eyren niemimaalla - KILROY

Nämä taianomaiset näkymät jäävät varmasti mieleen pitkäksi aikaan: Eyre-järven suolatasangot heijastavat peilin tavoin, jolloin maisema näyttäytyy unenomaisena ympäristönä, jossa taivas ja maa sekoittuvat ja kävelet pilivissä. Samalla kun olet näillä suunnilla, kannattaa ehdottomasti käydä uinnilla ystävällisten merileijonien kanssa: uinti intensiivisen sinisissä vesissä Eyren niemimaan rannalla on kokemus, jota ei kannata jättää välistä!

9. Yöpyminen tähtitaivaan alla Nullarborin tasangolla

Hanki itsellesi todellinen outback-kokemus: suuntaa Nullarborin tasangolle katsastamaan maailman pisin kalliojyrkänteiden merenranta. Pistä teltta pystyyn ja ihmettele tähtitaivasta parin yön ajan. Illat sujuvat leppoisasti maisemia ihaillessa ja viiniä maistellessa – tokihan ostit ainakin muutaman pullon mukaan pari etappia aikaisemmelta viinitilapysähdykseltä!

10. Eläinbongailua Kangaroo Islandilla

Australia nähtävyydet - Kangaroo Island - KILROY

Kangaroo Island on todellinen luontoystävän paratiisi. Saari on yksi Australian parhaista spoteista, jossa pääset ihmettelemään villieläinten ja monimuotoisen luonnon yltäkylläisyyttä. Tuhannet kengurut ja vielä useampi koala asuttaa saarta, joten mahdollisuudet näiden eläinten näkemiseen ovat varsin hyvät. Samalla reissulla pääset todennäköisesti ihastelemaan myös nokkasiilejä, merileijonia sekä merikarhuja.

Valmiina aussiseikkailuun? Jos rikas luonto, harvinaiset eläimet, hulppeat maisemat, ikimuistoiset reissuelämykset ja leppoisa meininki kuulostavat sopivilta ominaisuuksilta, jotka haluat mahduttaa seuraavaan matkaasi, lisää Australia ja nämä 10 kohtaa bucket-listallesi.

Olet jo askeleen lähempänä Australian upeita kokemuksia kun otat meihin yhteyttä. Annamme ideoita ja etsimme edullisimmat lennot matkallesi.

Varaa aika maksuttomaan matkasuunniteluun

Tulevat tapahtumat

Näytä lisää tapahtumia ({{ allEventCardsTotal }})

Kysyttävää?

Jos haaveilet reissusta Australiaan ja kaipaat vinkkejä matkasi suunnitteluun, ota meihin yhteyttä. Autamme sinua kaikessa aina lennoista ja vakuutuksista sopivien aktiviteettien valintaan!

Kysy pois!

1/3: Minne haluat matkata?

Valitse matkakohde ja aika, jonka haluat viettää matkakohteessa.

2/2: Minkälainen matkaaja olet?

Valitse seuraavista vaihtoehdoista yksi tai useampi. Kerro meille mitä matkaltasi haluat, niin osaamme ehdottaa sinulle sopivimmat vaihtoehdot ja matkavinkit.

3/3: Yhteystietosi

Jätä yhteystietosi, niin saamme sinuun yhteyden matkasuunnitelmiesi tiimoilta. Mitä enemmän jätät lisätoiveita, sen osuvampia ehdotuksia osaamme kerätä sinulle.

Valmista!

  • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Ole hyvä ja syötä päivämäärä

Poista kohde
60+
1
  • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

  • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

"Suunnittelen ensimmäistä pitkää reissuani"

"Vapaaehtoistyöt & muu työskentely matkalla houkuttelee"

"Haluan oppia jotakin uutta & astua mukavuusalueeni ulkopuolelle"

"Haluan kulttuurikokemuksia ja matkaseuraa muista reissaajista"

"Olen kiinnostunut myös lentolipuista"

"Kaipaan apua matkasuunnitteluun"

Nimi olisi kiva!

Syötä tähän syntymäpäiväsi. Tarvitsemme tiedon mahdollisia alennuksia varten.

Kerro meille sähköpostiosoitteesi, niin osaamme lähettää neuvot oikeaan osoitteeseen.

+
-
10.000+
{{absoluteMinBudget}}
Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Olet tältä erää valmis unelmamatkasi suunnitelman kanssa!
Homma etenee seuraavasti: 1) Saat kopion alustavasta suunnitelmastasi sähköpostiisi. 2) Me aloitamme työskentelyn. Joku matka-asiantuntijoistamme ottaa suunnitelmasi käsittelyyn ja etsii sinulle parhaat mahdolliset, toiveitasi vastaavat vaihtoehdot. 3) Arkisin kuulet meistä vuorokauden kuluessa; jos taas teet suunnitelmia viikonloppuna, malta mielesi maanantaille. Odotellessa voit tietenkin aina soittaa meille +358 9 680 78 200. Huom! Jos et saa vastausta parin päivän kuluessa, tarkista roskapostikansiosi.

Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.