{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Kilimanjaron vaellus

Uhuru Peakin maisemaa Kilimanjaron vaelluksella
Kirahvi ja vehreää kasvillisuutta, Kilimanjaron vuori taustalla

Kilimanjaron vaellus

Kilimanjaron vaellus vie sinut henkeäsalpaaviin maisemiin. Nouse Afrikan katolle, pilvien yläpuolelle ja hengitä sisään raikasta vuoristoilmaa ja huikean kansallispuiston seesteisyyttä. Istu alas Kilimanjaron rinteellä ja nauti täydellisestä rauhasta – koe elämäsi upein auringonnousu pilvien yläpuolella. 

Jos kaipaat apua Kilimanjaron vaelluksen suunnitteluun ja sopivan reitin valintaan, ota yhteyttä ja olet jo askeleen lähempänä unelmiesi reissua.

Kysy & saat vastauksia

Kilimanjaron vaellus on voittajakokemus

Tee valintasi reittivaihtoehtojen joukosta ja lähde ikimuistoiselle seikkailulle. Kilimanjaron kiipeäminen on itse asiassa vuoren rinteellä vaellusta, sillä Afrikan korkeimman huipun valloittamista varten et tarvitse varsinaisia kiipeilyvälineitä. Kilimanjaron vaellus ei siis vaadi teräsmiehen kuntoa tai hämähäkkimiehen kiipeilytaitoja, mutta päättäväisyyttä ja kestävyyttä kuitenkin.

Valitse haluamasi mukavuustaso ja vaelluksen kesto ja sitten vain pakkaamaan! Reitistä riippumatta ehdit matkan varrella nähdä ja kokea paljon. Ja kun pidät silmien lisäksi korvat auki, kuulet mielenkiintoisia tarinoita paikallisilta oppailta – ja luonnollisesti etenet huipulle turvallisesti. Vaellusurakan päätyttyä on helppo hymyillä!

Jos haaveilet Kilimanjaron vaelluksesta ja kaipaat apua unelmiesi reissun toteuttamiseen, varaa aika henkilökohtaiseen matkasuunnitteluun. Matkasuunnittelu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Miksi vaeltamaan Kilimanjarolle KILROYn matkassa?

Turvallisuus
Teemme yhteistyötä vain luotettavaksi toteamiemme yhteistyökumppaneiden kanssa, jotta sinä voit matkata turvallisin mielin.
Aina apuna
Matka-asiantuntijamme suunnittelevat kanssasi & varaavat puolestasi, mutta saat apua myös, jos matkan aikana sattuu jotakin odottamatonta.
Suunnittele etukäteen
Spontaanius on pop, mutta kun teet varauksia etukäteen, varmistat paikkasi & säästät paikan päällä matka-aikaa järjestelyiltä.

Kaikki Kilimanjaron vaellukset

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kaikki aktiviteetit {{ mdiChevronRight }}

Kertomuksia Kilimanjaron vaelluksilta

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.