{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Surffaus Espanjassa

Surffaus Espanjassa - KILROY
Surffaus Espanjassa - KILROY

Surffaus Espanjassa

Surffaus Espanjassa on täydellinen tapa nauttia auringosta, lomailla aktiivisesti, tavata uusia ihmisiä ja ottaa tuntumaan espanjalaiseen elämänmenoon. Mitä enään odotat? Sen lisäksi, että surffaaminen on hauskaa touhua, on myös surffiporukka leppoisaa, lähes poikkeuksetta ystävällistä sakkia – ja surffibileet ne vasta vauhdikkaita onkin. Surffaus Espanjassa takaa onnistuuneen loman!

Kysyttävää? Kirjaa kysymyksesi kaavakkeeseen ja me vastaamme. Ilman hintalappua ja velvoitteita.

Kysy pois!

Surffikurssit Espanjassa

Lähde surffikurssille Espanjaan ja koe onnistumisen hetkiä! Ja kun kerran pääset vauhtiin tämän koukuttavan harrastuksen kanssa, sinulle avautuvat aivan uudet mahdollisuudet kaikilla tulevilla reissuillasi.

Surffituntien väliin mahtuu myös paljon vapaa-aikaa, jota vietät tietenkin muiden kurssilaisten kanssa hyvässä hengessä, auringon paisteessa. 

Surffia Espanjan rantavesissä

Espanjan pohjoinen rannikko on kaunista katseltavaa jo pelkästään rannalta käsin, mutta saat enemmän irti reissusta ja maisemista, kun hyppäät itse mukaan kuvaan. San Vicenten pieni rannikkokaupunki on meidän valintamme Pohjois-Espanjan surffilomille. Ranta ja aallot odottavat surffareita vain 10 minuutin kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta: valkoista hiekkarantaa ja täydelliset tuuliolosuhteet!

Kuinka päästä paikalle?
Lähimmät lentokentät sijaitsevat Santanderissa ja Bilbaossa. Buukkaamme puolestasi shuttle-kyydin kentältä surffimajaasi, jos niin haluat. Vaihtoehtoisesti voit tietenkin myös hypätä paikallisbussiin tai vuokrata auton ja kulkea omia reittejäsi.

Toinen valikoitu surffispotti löytyy Fuerteventuran saarelta: ympärivuoden upeat olosuhteet merellä ja kasapäin muita aktiviteettimahdollisuuksia niin vedessä kuin maallakin. Vaihda aika ajoin surffilauta maastopöyrään, mönkijään tai snorkkeliin ja ota ilo irti aktiivisesta lomastasi!

Kuinka päästä paikalle?
Lennä Fuerteventuraan ja sieltä sitten alle joko vuokra-auto, shuttle-bussi (varaa vähintään 72 tuntia etukäteen) tai paikallisbussi.

Espanjan aallot kutsuvat surffaamaan!

Valmiina aloittamaan matkasuunnitelmat Espanjan auringon alle ja surffiaalloille? Katso sopiva aika kalenterista ja varaa itsellesi aika maksuttomaan matkasuunnitteluun. Tapaaminen ei luonnollisestikaan velvoita sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Miksi surffaamaan Espanjaan KILROYn matkassa?

Turvallisuus
Teemme yhteistyötä vain luotettavaksi toteamiemme yhteistyökumppaneiden kanssa, jotta sinä voit matkata turvallisin mielin.
Aina apuna
Matka-asiantuntijamme suunnittelevat kanssasi & varaavat puolestasi, mutta saat apua myös, jos matkan aikana sattuu jotakin odottamatonta.
Suunnittele etukäteen
Spontaanius on pop, mutta kun teet varauksia etukäteen, varmistat paikkasi & säästät paikan päällä matka-aikaa järjestelyiltä.

Mitä sinä haluat matkaltasi?

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kaikki aktiviteetit {{ mdiChevronRight }}

Suunnittele oma matkasi

Täytä puuttuvat tiedot

Oops! Jotain meni pieleen, yritä uudelleen!

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

  • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.