{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Päiväretket

city-tours-japan-street-cover
Aktiiviset päiväretket - KILROY

Tuo reissuusi lisäväriä päiväretkillä

Loikoilu ja päämäärätön haahuilu ja oleilu kuuluvat lomailuun, mutta suosittelemme ehdottomasti, että sisällytät reissusuunnitelmiisi myös aktiivista tekemistä. Tekemällä näet ja koet enemmän ja päiväretkillä haastat myös itsesi. Kokeile itsellesi uutta lajia ja nauti samalla hulppeista maisemista sekä muiden reissaajien seurasta. Osa tällä sivulla esitellyistä aktiviteeteista kestää vain jokusen tunnin, osaa varten taasen tulee blokata matkakalenterista kokonainen päivä.

Vaihtoehtoja on vaikka kuinka, joten todennäköisesti isoin haasteesi on valinnanvaikeus. Mutta ei huolta - kerro vain, millainen reissaaja olet ja minkälaisia toiveita sinulla on reissusi suhteen, niin ohjaamme sinut toiveitasi vastaavien seikkailujen pariin. Miten olisi melonta, varjoliito tai koskenlasku? Tai ehkäpä kuumailmapallokyyti, suppailu (stand-up-paddleboarding) tai ziplining-liito?

Mitä odottaa päiväretkeltä?

Ensinnäkin, voit odottaa ja olettaa, että reissu on kokonaisuudessaan kunnolla järjestetty. Teemme yhteistyötä vain hyviksi toteamimme yhteistyökumppaneiden kanssa, joten voit aina luottaa, että paikan päällä reissua on vetämässä englantia puhuva asiantuntija, joka tietää mitä tekee ja miten tehdä päivästäsi ikimuistoinen. Varaudu päivään ennakkoluulottomalla asenteella!

Kysy päiväretkistä 

 

Miksi varata KILROYn kautta?

Turvallisuus

Teemme yhteistyötä vain luotettavaksi toteamiemme yhteistyökumppaneiden kanssa, jotta sinä voit matkata turvallisin mielin.

Aina apuna

Matka-asiantuntijamme suunnittelevat kanssasi & varaavat puolestasi, mutta saat apua myös, jos matkan aikana sattuu jotakin odottamatonta.

Suunnittele etukäteen

Spontaanius on pop, mutta kun teet varauksia etukäteen, varmistat paikkasi & säästät paikan päällä matka-aikaa järjestelyiltä.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.