{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Päiväretket

city-tours-japan-street-cover
Aktiiviset päiväretket - KILROY

Tuo reissuusi lisäväriä päiväretkillä

Loikoilu ja päämäärätön haahuilu ja oleilu kuuluvat lomailuun, mutta suosittelemme ehdottomasti, että sisällytät reissusuunnitelmiisi myös aktiivista tekemistä. Tekemällä näet ja koet enemmän ja päiväretkillä haastat myös itsesi. Kokeile itsellesi uutta lajia ja nauti samalla hulppeista maisemista sekä muiden reissaajien seurasta. Osa tällä sivulla esitellyistä aktiviteeteista kestää vain jokusen tunnin, osaa varten taasen tulee blokata matkakalenterista kokonainen päivä.

Vaihtoehtoja on vaikka kuinka, joten todennäköisesti isoin haasteesi on valinnanvaikeus. Mutta ei huolta - kerro vain, millainen reissaaja olet ja minkälaisia toiveita sinulla on reissusi suhteen, niin ohjaamme sinut toiveitasi vastaavien seikkailujen pariin. Miten olisi melonta, varjoliito tai koskenlasku? Tai ehkäpä kuumailmapallokyyti, suppailu (stand-up-paddleboarding) tai ziplining-liito?

Mitä odottaa päiväretkeltä?

Ensinnäkin, voit odottaa ja olettaa, että reissu on kokonaisuudessaan kunnolla järjestetty. Teemme yhteistyötä vain hyviksi toteamimme yhteistyökumppaneiden kanssa, joten voit aina luottaa, että paikan päällä reissua on vetämässä englantia puhuva asiantuntija, joka tietää mitä tekee ja miten tehdä päivästäsi ikimuistoinen. Varaudu päivään ennakkoluulottomalla asenteella!

Kysy päiväretkistä 

 

Miksi varata KILROYn kautta?

Turvallisuus
Teemme yhteistyötä vain luotettavaksi toteamiemme yhteistyökumppaneiden kanssa, jotta sinä voit matkata turvallisin mielin.
Aina apuna
Matka-asiantuntijamme suunnittelevat kanssasi & varaavat puolestasi, mutta saat apua myös, jos matkan aikana sattuu jotakin odottamatonta.
Suunnittele etukäteen
Spontaanius on pop, mutta kun teet varauksia etukäteen, varmistat paikkasi & säästät paikan päällä matka-aikaa järjestelyiltä.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kaikki aktiviteetit {{ mdiChevronRight }}

Täytä puuttuvat tiedot

Oops! Jotain meni pieleen, yritä uudelleen!

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

  • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.