{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Kielimatkat

Kielikurssit maailmalla - KILROY
Kielikurssit maailmalla - KILROY

Kielimatkat

Anna reissullesi lisämauste ja ota samalla haltuun paikallinen kieli! Kielitaito on avain kulttuuriin ja kielimatka maailmalla on paras tapa oppia kokonaan uusi kieli tai kartuttaa jo aiempaa osaamista. Kielitaidon turvin näet myös kaupungin ja kohdemaasi uusin silmin ja paikallisiin tutustuminenkin on huomattavasti helpompaa.

Kysy kielikursseista

Lue lisää yleisinfoa kielikursseista täältä.

Miksi kielikurssille KILROYn matkassa?

Turvallisuus
Teemme yhteistyötä vain luotettavaksi toteamiemme yhteistyökumppaneiden kanssa, jotta sinä voit matkata turvallisin mielin.
Aina apuna
Matka-asiantuntijamme suunnittelevat kanssasi & varaavat puolestasi, mutta saat apua myös, jos matkan aikana sattuu jotakin odottamatonta.
Suunnittele etukäteen
Spontaanius on pop, mutta kun teet varauksia etukäteen, varmistat paikkasi & säästät paikan päällä matka-aikaa järjestelyiltä.

Kaikki kielikurssit maailmalla

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kaikki aktiviteetit {{ mdiChevronRight }}

Suunnittele oma matkasi

Kielikurssit ulkomailla – Ota kieli haltuun 


Lisäulottuvuus reissaamiseen? Todellakin! Kielimatkoilla opit kieltä ja kulttuuria ja tutustut muihin reissaajiin. Kielikurssi ulkomailla on myös hyvä tapa päästä heti testaamaan kielitaitoasi paikallisten kanssa. Kun kuulet kieltä jatkuvasti ympärilläsi, on oppiminen sekä nopeampaa että hauskempaa. Paikallisilta opit sanonontaja arjen käyttöäkieltä siinä missä kirjaopinnoissa keskitytään usein pitkälti vain kielioppiin. Ja kun testaat oppimaasi ja kuulet kieltä ympärilläsi opit nopeasti myös kielen eri vivahteita ja sanojen eri merkityksiä eri yhteyksissä.


Suunnittele reissusi kielen opiskelun ympärille tai lisää kielikurssi muun ohjelman ja suunnitelmiesi väliin – tai aloita maailmanympärimatkasi kielikurssilla ja teet loppureissustasi asteen verran helpompaa ja hauskempaa!


Kysy kurssivaihtoehdoista


Erilaisia kielimatkoja


Teemme yhteistyötä luotettavaksi toteamimme kielikoulujen kanssa. Valitsemiemme koulujen opettajat ovat ammattilaisia ja tottuenita juuri reissukansan opettamiseen. Kielikurssit ovat myös loistava tapa tavata muita reissaajia. Ja kun kurssipaikatkin ovat mitä inspiroivempia  – sademetsän ympäröimänä, rannalla, kaupungin sykkeessä – ei oppimista estä mikään!


Valikoimastamme löytyy kielikursseja yhtä lailla eri ikäisille kuin eri tasoisille uuden kielen opettelijoille. Vaihtoehtoina on sekä yksityiskursseja että ryhmässä opiskelua, yhdessä paikkaa opiskelua että monen kohteen yhdistelmiä, jossa yhdistyy matkustaminen ja opiskelu. Kielen opiskelun lisäksi kielikursseihin sisältyy usein myös erilaisai kulttuuriaktiviteetteja ja päiväretkiä. Kielivaihtoina on englanti ja espanja.


Joten, miten olisi englantia Englannissa tai Maltalla, tai espanjaa Karbialla, Euroopassa tai Latinalaisessa Amerikassa?


Kysy kurssikohteista


Houkutteleeko kielikurssi?


Jos kielikurssit maailmalla houkuttelevat, ota ihmeessä yhteyttä. Opastamme juuri sinulle sopivan kielikurssin valinnassa ja kerromme, kuinka yhdistät kielen opiskelun muuhun reissaamiseen parhaalla mahdollisella tavalla. 


Valitse itsellesi sopiva aika matkasuunnittelulle ja varaa suunnitteluaika päälle Helsingin tai Turun toimistomme. Vaihtoehtoisesti voi varata suunnitteluajan myös puhelimitse käytävälle keskustelulle. Matkasuunnittelu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.


Varaa suunnitteluaika


Takaisin ylös

Täytä puuttuvat tiedot

Oops! Jotain meni pieleen, yritä uudelleen!

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

  • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.