{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Joogamatkat

Nainen joogaamassa Balilla vehreän metsän ympäröimänä
Joogaaja rantahiekalla

Joogamatkat ulkomaille

Jooga on vanha fyysisten ja hengellisten harjoitusten laji ja filosofia, jonka juuret ovat Intiassa. Hemmottele itseäsi joogan rauhoittavalla vaikutuksella, meditoi ja opi lisää joogan taustoista ja filosofiasta. Joogamatka on loistava apu stressin unohtamiseen ja mielen avaamiseen uusille kokemuksille.

Erityisesti Aasia on täydellinen paikka jooga-kokemuksille: liity rentoon ja rauhalliseen menoon henkeäsalpaavan upeissa puitteissa. Mikä olisikaan parempaa kuin aamujooga hiekkarannalla tai sademetsän keskellä? Joogaharjoitusten välissä pääset luonnollisesti nauttimaan ympäristöstäsi, herkuttelemaan paikallisella ruoalla ja tutustumaan niin kulttuuriin kuin ihmisiinkin reissukohteessasi. Meidän kauttamme voit lähteä joogamatkalle esimerkiksi Intiaan, Indonesiaan, Sri Lankaan ja Thaimaahan.

Kysy joogamatkoista

Joogamatkat aloittelijoille ja kokeneille

Vaikket olisi koskaan aikaisemmin käynyt joogassa, ei huolta, sillä joogaleirit tarjoavat tunteja myös vasta-alkajille. Joogamatkat sopivat siis kaikille niille, jotka haluavat päästä kehittämään taitojaan lajin parissa ja oppimaan lisää sen filosofiasta. 

Joogamatkalla voit keskittyä fyysisen joustavuuden ja vartalonhallinnan parantamiseen, mutta samalla todennäköisesti opit itsestäsi paljon myös henkisellä tasolla. Pidät siis yhdellä kertaa huolta sekä kehostasi että mielestäsi, kun pakenet arjen loputonta kiirettä joogamatolle.

Elämä joogaleirillä

Joogatunnit pidetään rauhallisessa ympäristössä, yleensä kauniin luonnon ja miellyttävien lämpötilojen ympäröimänä - ja näissä puitteissa onkin helppo löytää sisäinen rauha ja hiljaisuus. Joogatuntien välissä sinulla on puolestaan aikaa tehdä mitä itse haluat ja tutustua matkakohteeseesi omien mielenkiintojesi mukaisesti.

Haluaisitko yhdistää muutaman päivän joogaleirin osaksi pidempää reissua? Vai haluaisitko lähteä matkalle, joka on omistettu kokonaisuudessaan joogalle ja rentoutumiselle? Valinta on sinun, riippuen omista toiveistasi ja aikataulustasi.

Valmis joogamatkalle?

Kerro meille toiveistasi ja budjetistasi, niin me räätälöimme sinulle unelmiesi joogamatkan. Matkasuunnittelua varten voit varata ajan puhelinkeskustelulle, tai tapaamisajan Helsingin tai Turun toimistollemme. Matkasuunnittelu ei tietenkään maksa mitään eikä velvoita sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Miksi joogamatkalle KILROYn matkassa?

Turvallisuus
Teemme yhteistyötä vain luotettavaksi toteamiemme yhteistyökumppaneiden kanssa, jotta sinä voit matkata turvallisin mielin.
Aina apuna
Matka-asiantuntijamme suunnittelevat kanssasi & varaavat puolestasi, mutta saat apua myös, jos matkan aikana sattuu jotakin odottamatonta.
Suunnittele etukäteen
Spontaanius on pop, mutta kun teet varauksia etukäteen, varmistat paikkasi & säästät paikan päällä matka-aikaa järjestelyiltä.

Kaikki joogamatkat

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kaikki aktiviteetit {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.