{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Räätälöity matka

Räätälöity matka - KILROY

Räätälöi oma unelmamatkasi

Jos kaipaat apuja ja neuvoja seuraavan matkasi räätälöimiseen, matkareitin kokoamiseen ja aktiviteettien valintaan, me autamme.

Jokaisen unelmamatka on erinäköinen, joten vaikka vinkkejä kannattaa kysyä kavereilta ja hakea netistä, niin muista, että sinä olet itse se, joka on lähdössä matkalle. Kannattaa siis suunnitella matka omien toiveiden ja haaveiden perusteella eikä sen mukaan, mitä kuvittelet, että matkalla "pitäisi tehdä".

Aloita matkasuunnittelu helposti listaamalla toiveitasi ja alustavia pohdintojasi suunnittelutyökalumme avulla. Kerro meille, minne haluat mennä, kuinka kauan sinulla on aikaa viipyä matkalla ja minkälaisesta matkustamisesta pidät. Saat itsellesi yhteenvedon matkareitistäsi ja halutessasi voit varata ajan matkasuunnittelulle kanssamme. Yhteydenotto on tietenkin maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita tästä

Mitä haluat matkaltasi?

Meillä on toki paljon valmiita paketteja ja seikkailumatkoja, mutta räätälöimme kokonaisuuden aina kunkin toiveen mukaan matkan eri osista: kuljetukset, majoitus, aktiviteetit ja kokemukset. 

Olipa haaveissasi sitten loikoilua autioilla paratiisirannoilla, samoilua vehreässä sade-metsässä, urbaaniseikkailuihin heittäytyminen miljoona-kaupungeissa, pölyisissä pikkukylissä paikalliseloon tutustuminen tai vaellus valkohuippuisten vuorimaisemien katveessa, autamme sinua muuttamaan reissu-unelmasi varsinaisiksi suunnitelmiksi.

Lähde safarille, hyppää laskuvarjohyppy tai road trippaile USA:n halki. Sukella Filippiineillä, tee todellinen tutkimusmatka Etelämantereelle tai ihmettele Salar de Uyunin valkoisena hohtavaa suola-aavikkoa Boliviassa. Seuraa intohimojasi ja rakenna matka ruokakulttuurin, musiikin, urheilun, muodin tai vaikkapa tulevan ammattisi ympärille. 

Aloita suunnittelu toiveistasi, ja me autamme sinua sitten eteenpäin käytännön vinkkien, varauksien ja budjetoinnin osalta.  

Aloita tästä

Unelmamatka - Näin aloitat suunnittelun

  1. Valitse ensin matkakohteet ja näet, miltä valitsemasi reitti näyttää kartalla.
  2. Valitse muutamasta vaihtoehdosta, millainen matkaaja olet ja mitä haluat reissultasi.
  3. Lähetä sitten alustava toivelistasi, matka-aikataulusi ja budjettisi meille. 

Matkan suunnittelutyökalumme opastaa sinua askel askeleelta, joten ainoa mahdollinen hidaste unelmamatkasi suunnittelussa on valinnan vaikeus maailman kohteiden joukosta ja se päätöksenteko, että minkälaisia kokemuksia matkaltasi haluat – kaikessa muussa, ja miksei näissäkin, me neuvomme, vinkkaamme ja opastamme! 

Aloita suunnittelu tästä alta.

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.