{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
CHP on tällä hetkellä (2023) Turkin suurin oppositiopuolue. Se on Turkin vanhin poliittinen puolue, ja sen perusti Mustafa Kemal Atatürk, joka on modernin Turkin tasavallan perustaja ja ensimmäinen presidentti. CHP kuvailee itseään moderniksi sosiaalidemokraattiseksi puolueeksi, joka on uskollinen Turkin tasavallan perusperiaatteille ja -arvoille. CHP oli vastuussa laajojen poliittisten, kulttuuristen, sosiaalisten ja taloudellisten uudistusten käyttöönotosta.

Puolueen juuret ovat erilaisissa kapinallisryhmissä, jotka syntyivät Turkin itsenäisyyssodan aikana. Se perustettiin virallisesti poliittiseksi organisaatioksi 9. Syyskuuta, 1923, ja se julisti Turkin tasavallan perustamisen 29. Lokakuuta, 1923. Siitä lähtien puolue on ollut olemassa eri muodoissa. Se kiellettiin hetkellisesti sotilasjuntan toimesta 1980-luvun alussa, kuten moni muukin poliittinen puolue. Turkki oli yksipuoluevaltio perustamisestaan saakka aina toisen maailmansodan loppuun asti, ja CPH oli tällöin vallassa. Vuodesta 1950 lähtien, CHP on muutaman kerran muodostanut vähemmistöhallituksen, ja muutoin on toiminut suurimpana oppositiopuolueena.

CHP on keskustavasemmistolainen puolue, jota kannattaa pääosin sekulaari keskiluokka ja liberaalit uskonnolliset äänestäjät. Sen äänestäjiin lukeutuu myös eläkkeellä olevia kenraaleja, hallinnon virkahenkilöitä, akateemikkoja, yliopisto-opiskelijoita, vasemmistolaisia intellektuelleja sekä ammattiliittoja.


Tapaaminen kestää noin 1,5- 2 tuntia, riippuen ryhmän kiinnostuksesta, ja se järjestetään CPH:n Istanbulin toimistossa. Yleensä tapaamisen järjestää CPH:n maakuntapuheenjohtaja. Jos hän ei ole paikalla, varapuheenjohtaja tai joku muu Ankaran päämajasta järjestää tapaamisen. Tapaamisen painopiste on vuorovaikutteisuudessa, ja puolueen edustaja vastaa mielellään kysymyksiin, joten on tärkeää olla hyvin valmistautunut ja utelias.
Pyydä maksuton tarjous

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.