{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Herculaneumin tuhosivat polttavat tuhkapilvet ja se hautautui, yhdessä Pompeijin kanssa, kun Vesuvius purkautui v. 79 eKr. Vulkaaninen tuhka ja laava hautasivat kaupungin alle neljässä minuutissa. Massa täytti ja sulki alleen kaiken – talot, työkalut, tarvikkeet, huonekalut ja ihmiset. Kaupunki on erittäin hyvin säilynyt ja materiaalit kuten papyrus, puu ja talojen koristeet ovat usein ehjiä. Pääosa kaupungista on peittynyt 20 m laavakerroksen alle. Vain noin neljännes kaupungista on kaivettu esiin, mm. siksi että muinaisen kaupungin jäänteet sijaitsevat modernin Resinan kaupungin alla. Herculaneumissa, joka oli kauppakaupunki ja pienempi kuin Pompeiji, oli noin 5000 asukasta. Se oli varakkaiden roomalaisten suosittu lomakohde ja he rakensivat alueelle ylellisiä kesäasuntoja. Kaivetulla alueella ei ole kaupungin toria, temppeleitä eikä teattereita. Sitä vastoin siellä on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä tutustumaan roomalaisten yksityistaloihin, sekä rikkaiden että köyhien.
Hinta sisältää vierailun ja paikallisen oppaan kierroksen ajaksi (opastus englanniksi), kun ryhmän koko enimmillään 30 henkeä.

Bussivuokra enintään 24 hengelle: € 1.228
Bussivuokra enintään 36 hengelle: € 1.338
Bussivuokra enintään 54 hengelle: € 1.388

Tämä kierros yhdistyy kätevästi Vesuviuksen vierailuun.
Jos haluatte käyttää bussia myös Vesuviuksen vierailuun, hintaan lisätään € 92
Parkkimaksu maksetaan paikan päällä (hinta n. € 15 jokaiselta alkavalta tunnilta).

Vesuviuksen tulivuori tunnetaan parhaiten sen vuoden 79 purkauksestaan, jonka seurauksena muinaiset Pompejin ja Herculaneumin kaupungit hautautuivat laavan ja tuhkan alle. Tuolloin myös itse tulivuori repesi purkauksen voimasta. Vesuviuksen viimeisin purkaus tapahtui 1944.
Pyydä maksuton tarjous
406-viator-advance-rome-herkulaneum

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.