{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Figueres:

140 km Barcelonasta pohjoiseen sijaitsee Figueresin kaupunki, joka tunnetaan parhaiten taiteilija Salvador Dalín synnyinkaupunkina. Vieraile Dalín teatterissa ja museossa, jossa on noin 4000 Dalín kiehtovaa työtä alkuaikojen kokeellisista maalauksista aina myöhempiin surrealistisiin töihin. Dalí asui museossa kuolemaansa asti v. 1989. Hänet on haudattu kellarissa sijaitsevaan kryptaan.

Girona:

Suosittelemme käyntiä Gironan kaupungissa tämän kierroksen aikana. Girona sijaitsee noin 90 km Barcelonasta koilliseen. Girona oli alkujaan rajalinnoitus ja se piiritettiin 25 kertaa. Jäljet ovat yhä näkyvissä.

Juutalainen kortteli:

Juutalaisella korttelilla on yli 600 vuoden historia ja se oli juutalaisten linnake ennen karkotusta v. 1492. Tältä alueelta löydät kaupungin suurimman vetonaulan, goottilaisen katedraalin, jossa on upea kiviportaikko. Katedraalissa on eri elementtejä eri tyylikausilta 1000-luvulta 1600-luvulle. Katedraalia pidetään yhtenä maailman tärkeimmistä goottilaisista monumenteista.

Arabialainen kylpylä:

Vieraile arabialaisessa kaupunginosassa, missä näet “arabialaisen kylpylän”, joka on kuin muistutus arabien lyhyestä läsnäolosta heidän valloitustensa yhteydessä. Kylpylä sijaitsee vanhassa 1000-luvun kapusiiniluostarissa. Muita kohteita ovat alueet, joista löydät jälkiä kaupungin vanhoista linnoituksista roomalaisten aikana ja arkeologinen museo aikaisemmassa luostarissa.
Hinta sisältää koko päivän bussivuokran vierailuille Figueresin ja Gironan kaupunkeihin (enimmillään 10 tuntia), 26–35 hengen ryhmälle. Hinnat isommille ryhmille pyydettäessä.

Suosittelemme, että varaatte sisäänpääsyn Dali-museoon etukäteen.

Huom. Jos ostat kauttamme ainoastaan museon sisäänpääsyn, veloitamme erillisen varausmaksun.
Pyydä maksuton tarjous
360-iberinbound-barcelona-daytrip-to-figueres-and-girona

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.