{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Opintomatkat Barcelonaan


Opintomatkat Barcelonaan - KILROY

Energinen ja omaleimainen Barcelona on vetovoimainen ja trendikäs kaupunki, joka kiehtoo vierailijoita kerta toisensa jälkeen.

Barcelona, Katalonian pääkaupunki, tarjoilee vierailleen kattauksen hulppeaa arkkitehtuuria, maailmankuulua taidetta, korkeatasoisia museoita, maukkaita herkutteluhetkiä, Espanjan sisällissodan historiaa, hyvät shoppailumahdollisuudet sekä rentoa rantalomailua. Kuulostaa varsin hyvältä yhdistelmältä opintomatkalle!

Kysy opintomatkoista Barcelonassa

Hinta sisältää

  • Lennot Helsingistä Barcelonaan
  • 4 yön majoitus usean hengen huoneissa aamiaisella
  • Alennuksiin ja muihin etuihin ympäri maailman oikeuttava digitaalinen ISIC-opiskelijakortti kaikille ryhmän opiskelijoille
  • Alennuksiin ja muihin etuihin ympäri maailman oikeuttava digitaalinen ITIC-opettajakortti ryhmän opettajille

Hintaesimerkki on alk. hinta yhtä matkustajaa kohden, kun ryhmässä 20 henkeä.

Kysy tarkempia hintatietoja

Opintomatkat Barcelonaan - KILROY

Ryhmämatka Barcelonaan

Barcelonassa vallitsee kaupungille varsin ominainen tunnelma, joka poikkeaa muusta Espanjasta. Barcelonassa näkyy Ranskan läheisyys, joka on osa tätä kaupungin omaleimaisuutta. Erityisesti ranskalaiset vaikutteet näkyvät leveissä bulevardeissa ja ravintoloiden luovuudessa. 

Barcelonan ehdottomiin helmiin lukeutuu arkkitehtuuri ja taide: Sagrada Familia ja Parc Güelle sekä Picasson ja Mirón teoksia juhlistavat museot. Kaupunkikulttuuriin kuuluu myös ostokset, kahvilat ja lukuisat tapas-baarit. La Rambla on hyvä aloituspaikka kaupungin hulinaan tutustumisessa kun taas La Boqueria -tori on ehdoton esittelemään espanjalaisten rakkautta ruokaan. 

Barcelona on ainutlaatuinen kaupunkilomakohde kaiken yllämainitun lisäksi myös sen mahtava rannan ansiosta: yhdistä yhteen reissuun kaupunkikulttuuria ja rantaloikoilua. Ja jos aikataulunne suinkin antaa myöden, kannattaa ohjelmaan ujuttaa myös jalkapalloa. Vaikkei jalkapalloilu muutoin olisikaan reissunne teemana, on tunnelma stadionilla ehdottoasti kokemisen arvoista ja samalla enemmän kuin osuva katsaus espanjalaiseen urheilukulttuuriin.

Opintomatka Barcelonaan onkin yllättävän monipuolinen ja monimuotoinen reissu!

Valmiina opintomatkalle Barcelonaan? Ota yhteyttä vaikka heti, niin laitetaan pyörät pyörimään! Yhteydenotto on maksutonta eikä sido sinua mihinkään. 

Kysy ryhmämatkoista Barcelonaan

Opintovierailu Barcelonassa – Kuohuviinin valmistus 

Mikäpä olisi mukavampaa kuin seurata espanjalaisen cavan tuotantoa. Kiertokäynnin aikana vierailijoilla on mahdollisuus seurata kuohuviinin monia syntyvaiheita. Tarjolla on myös maistiaisia (vain täysi-ikäisille).

Opintovierailu Barcelonassa – Vila Olímpica

Lähtekää katsastamaan kaupunkisuunnittelua käytännön tasolla ja tutustumaan Olympialaisten kerrannaisvaikutuksiin. Barcelonasta koilliseen sijaitseva Olympiakylä on varmasti eräs aikamme mittavimmista kaupunginosaprojekteista. Idea tähän projektiin saatiin vuonna 1992 kaupungin ollessa ehdokkaana olympiakisojen kotikaupungiksi. Kriitikot tosin pitävät kaupunginosaa liian kylmäkiskoisena ja hi-tech-tyylisenä ja sanovat sen sotivan Välimeren kaupungeille tyypillistä tunnelmaa vastaan. Kaupunginosa on kuitenkin varsin kotoisa tunnelma lukuisten kahviloiden ja ravintoloidensa ansiosta. 

 

Nämä ovat vain muutama poiminta eri opintovierailuvaihtoehdoista Barcelonassa.  Selaa sivun lopusta ryhmällesi sopivia aktiviteettaja ja ota sitten yhteyttä. Pystymme järjestämään myös opintovierailuja eri teemojen ympärillä – näillä sivuilla esitettyjen vaihtoehtojen ulkopuolelta – joten kerro toiveistasi, niin kartoitetaan vaihtoehtoja yhdessä.

Kysy opintovierailuista

Miksi KILROY?

Henkilökohtainen palvelu

Ryhmämatkojen asiantuntijamme ovat matkajärjestelyjen ja -varauksien ammattilaisia. Saat aina avun ja tuen järjestelyillesi.

Säästä aikaa

Isojen ryhmien matkajärjestelyihin ja selvittelyyn menee aikaa, mutta kun jätät selvittelyt meille, voit itse keskittyä muihin asioihin.

Varmuus & turvallisuus

Kun teet yhteistyötä luotettavan matkajärjestäjän kanssa, ovat sekä suunnitelmasi että rahasi turvassa.

Majoitus

Tekemistä Barcelonassa

Varaukset

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.