Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Houkutteleeko ajatus ulkomailla opiskelusta, mutta kaipaat vielä lisäinfoa? Kerro opintotoiveistasi sekä minne ja milloin haluat lähteä maailmalle, niin opastamme eteenpäin.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme vastaanottaneet viestisi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian, viimeistään viikon kuluessa. Kiireellisissä tapauksissa voit tietenkin aina soittaa meille. 


Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa tapaamisaika

Varaa maksuton aika opintoneuvontaan & aloita tulevaisuutesi suunnittelu opintoneuvojien kanssa. Huomaathan, että voit varata ajan myös puhelinneuvontaan.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus ulkomailla opiskelun pohdintaan on juuri se oikea ensiaskel haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia.


Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat
Santa Monica Collegen kampus - KILROY
Opiskele Santa Monica Collegessa - KILROY

Opiskelu Santa Monica Collegessa

Houkutteleeko ajatus opiskelusta Kalifornian upeissa rantamaisemissa? Siinä tapauksessa Santa Monica College (SMC) on yksi ihanteellinen vaihtoehto. Tässä tasokkaassa oppilaitoksessa luokkakoot ovat pienet, kampus on erinomainen ja opetus on henkilökohtaisempaa kuin monissa amerikkalaisissa yliopistoissa. Lisäksi tarjolla on yli 80 eri opintoalan kirjo: miten olisi esimerkiksi psykologian, sisustussuunnittelun tai graafisen suunnittelun opinnot? 

Lue alta lisäinfoa opiskelusta SMC:ssa, ota sitten yhteyttä ja varaa aika opintoneuvontaan, niin saat tarvittavat tiedot ja neuvot ulkomaan opintoihin liittyvissä asioissa. Opintoneuvontamme on ilmaista eikä se velvoita sinua mihinkään.

Varaa maksuton opintoneuvonta-aika

Opiskelijaelämä Santa Monica Collegessa

Collegen pääkampuksella on loistavat puitteet: opiskelijoiden käytettävissä on esimerkiksi tietokoneluokkia, kuntosaleja, esiintymistiloja esittävän taiteen opiskelijoille ja viihtyisiä yleisiä oleskelutiloja. Kampuksella kokoontuvat myös monet erilaiset opiskelijakerhot.

SMC:lta on lyhyt matka rannalle ja Santa Monican keskustaan, joten tekeminen ei täällä lopu kesken. Lähde testaamaan pilatesia ja joogaa, alueen lukuisia ravintoloita ja kahviloita, tai käppäilemään Santa Monican laiturille auringonlaskun aikaan. Myös Los Angelesin keskusta on vain 20 minuutin ajomatkan päässä.

Opiskelu SMC:ssa on tarkoitettu lukiosta valmistuneille opiskelijoille sekä yliopisto-opiskelijoille, jotka haluavat suorittaa vaihto-opintoja ulkomailla. Sinulla on myös mahdollisuus suorittaa kaksi vuotta kandidaatin tutkinnostasi SMC:ssa (associate-tutkinto), jonka jälkeen voit hakea siirtoa amerikkalaiseen yliopistoon. Suurin osa associate-tutkinnoista tarjoaa mahdollisuuden työharjoittelun suorittamiselle.

Nippelitietoa Santa Monica Collegesta

 • SMC tunnetaan yhtenä Yhdysvaltojen parhaista community collegeista ja se on Western Association of Schools and Colleges -järjestön akkreditoima. 
 • Opiskelijoiden yhteismäärä on noin 30,000, joista kansainvälisiä opiskelijoita on noin 3,000.
 • SMC:n pääkampus sijaitsee vajaan 3 kilometrin päässä Santa Monican hiekkarannalta. 

Asuminen Santa Monica Collegessa

Collegella ei ole omia opiskelija-asuntoja, mutta kampuksen lähettyvillä on monia majoitusvaihtoehtoja. College lupaa järjestää vuokra-asuntomahdollisuuden kaikille uusille opiskelijoille ensimmäiseksi lukukaudeksi kampuksen lähettyvillä olevista yksityisistä asunnoista. Asuntoihin kuuluu jaettu makuuhuone, keittiö ja kylpyhuone. Näissä asunnoissa opiskelijoilla on käytössään myös uima-allas. Voit toki järjestää asuntoasiat myös itse yksityisiltä markkinoilta, mutta halutessasi siis ensimmäisen lukukauden ajan tämä huoli on hoidettu puolestasi.

Saat apua sopivan asunnon löytämiseen myös SMC:n International Education Centeristä (IEC). 

Akateeminen kalenteri

SMC:n lukuvuosi jakautuu kahteen lukukauteen, joista toinen alkaa elo-syyskuussa ja toinen tammikuussa.

Santa Monica Collegessa on käytössä jatkuvan haun malli, eli voit hakea opiskelijaksi heti kun olet tehnyt päätöksesi. Suosittelemme, että otat yhteyttä opintoneuvojiimme heti, kun olet tehnyt edes sen alustavan päätöksen hakea. Hakuprosessiin menee kuitenkin oma aikansa, joten älä turhaan jätä asioita viime hetkeen – sitä paitsi maailmalle on paljon mukavampi lähteä, kun ehdit valmistautua ja hoitaa asiat rauhassa.

Kysy opiskelusta SMC:ssa

Miksi KILROY?

Maksuton opintoneuvonta

Opintoneuvontamme on maksutonta eikä avun pyytäminen sido sinua mihinkään. Lukukausimaksut ovat aina samanhintaiset, haitpa sitten meidän kautta tai yliopiston omia väyliä pitkin.

Henkilökohtainen apu

Henkilökohtainen opintoneuvojasi tukee sinua valinnoissasi. Suunnittelette yhdessä tulevaisuuttasi sinun haaveiden mukaiseksi – opintoneuvojan ammattitaidon avittamana.

Kaikki vastaukset

Saat vastaukset kaikkiin ulkomaille lähtöön liittyviin kysymyksiin: hakuajat, pääsyvaatimukset ja hakuprosessi, apurahat ja opintotuki, viisumi, majoitus ja vakuutukset.

Opintovaihtoehdot

SMC:ssa voit suorittaa:

 • vaihto-opintoja
 • associate-tutkinnon

Perinteisten vaihto-opintojen lisäksi SMC:ssa on mahdollista lähteä opiskelemaan kaksivuotista associate-tutkintoa, jonka jälkeen voit hakea siirtoa amerikkalaiseen yliopistoon, jossa suorittaa kandidaatin tutkintosi loppuun.

SMC:ssa valittavia opintoaloja on yli 80. Muutamia suosituimpia vaihtoehtoja ovat:

 • Business
 • Psychology
 • Graphic design
 • Game development
 • Post-production
 • Visual effects
 • Interior design
 • Fashion Merchandising
 • Theatre arts
 • Journalism
 • Physical education

Jos et löydä etsimääsi tai tarvitset apuja kurssien tai ohjelmien tulkinnassa, ota yhteyttä opintoneuvojiimme. Opintoneuvojamme auttavat sinua päätöksenteossa ja sen sopivan vaihtoehdon valinnassa. Saat samalla ohjeet itse hakuun ja kaikkiin käytännön asioihin. Yhteydenotto on maksutonta eikä velvoita sinua mihinkään.

Kysy opintovaihtoehdoista

Opintojen kustannukset

Ulkomailla opiskelujen kokonaishintaan vaikuttaa luonnollisesti, missä asut ja kuinka paljon tavallisestikin käytät rahaa arjessa. Lukukausimaksut ovat kuitenkin väistämttä iso menoerä, kun mietit kokonaisbudjettiasi.

Huomaathan, että hinnat vaihtelevat valitsemasi opintoalan mukaan. Maksat lukukausimaksut aina suoraan collegelle (et meille), joten hinnat ovat samat haitpa sitten itsenäisesti tai meidän avustuksella.

Kun sitten olet suunnitelmissasi ja järjestelyissä niin pitkällä, että pohdit ensimmäisten päivien käytäntöjä uudessa opiskelijakaupungissasi, kysy apuja opintoneuvojaltasi. Meidän kautta saat hoidettua myös matkajärjestelyt: olemme koonneet erityisiä aloituspaketteja, joiden turvin saat sulavan ja huolettoman alun opiskelijaelämällesi Kaliforniassa.

Kysy opintojen kustannuksista

Kilroy.EventWidget.Header

Kilroy.EventWidget.LinkText ({{ allEventCardsTotal }})

Lisäinfoa Santa Monica Collegesta?

Kerromme hakuprosessista, käytännön järjestelyistä, opiskelijaelämästä Los Angelesissa ja Yhdysvaltojen opiskelijaviisumista. Yhteydenotto on maksutonta eikä sido sinua mihinkään, joten nyt jos koskaan on loistava hetki aloittaa Yhdysvaltojen opintojesi suunnittelu.

 

Kysy pois!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.