Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Houkutteleeko ajatus ulkomailla opiskelusta, mutta kaipaat vielä lisäinfoa? Kerro opintotoiveistasi sekä minne ja milloin haluat lähteä maailmalle, niin opastamme eteenpäin.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme vastaanottaneet viestisi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian, viimeistään viikon kuluessa. Kiireellisissä tapauksissa voit tietenkin aina soittaa meille. 


Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa tapaamisaika

Varaa maksuton aika opintoneuvontaan & aloita tulevaisuutesi suunnittelu opintoneuvojien kanssa. Huomaathan, että voit varata ajan myös puhelinneuvontaan.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus ulkomailla opiskelun pohdintaan on juuri se oikea ensiaskel haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia.


Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat
california-state-university-northridge-campus
california-state-university-northridge-students-grads

Opiskelu Kaliforniassa - California State University, Northridge

California State University, Northridge (CSUN) on yksi Yhdysvaltojen suurimmista yliopistoista. Joka vuosi lähes 3000 kansainvälistä opiskelijaa matkaa Kaliforniaan opiskelijaksi CSUN:iin, nauttimaan paikallisesta elämänmenosta ja ottamaan ilon irti opiskelijaelämästä. CSUN sijaitsee San Fernando Valleyssä, vain muutaman minuutin matkan päässä Los Angelesin keskustasta, kuuluisista rannoista ja maailman viihdemaailman keskipisteestä.

Jos opiskelu CSUN:ssa houkuttelee, varaa aika opintoneuvontaan, niin saat tarvittavat neuvot ulkomaan opintoihin liittyvissä asioissa. Opintoneuvonta on ilmaista eikä sido sinua mihinkään.

Varaa maksuton opintoneuvonta-aika

Miksi opiskella CSUN:ssa?

 • Mahtava tilausuus tutustua Etelä-Kaliforniaan ja sen upeisiin rantoihin. Vieraile Hollywoodissa, Beverly Hillsissä, Universal Studioilla tai vaikkapa Disneylandissa. Tai miltä kuulostaisi viikonloppureissu Grand Canyonille, Las Vegasiin, San Diegoon ja San Franciscoon?
 • Laaja valikoima mielenkiintoisia kursseja. Valittavanasi on yli 70 pääainetta, joiden kurssivalikoimasta voit poimia omasi.
 • CSUNin opiskelijakunta on kirjava ja monikulttuurinen – yliopistolla on opiskelijoita sadasta maasta, mikä takaa monipuolisten ajatusten ja näkökulmien virtauksen niin luennoilla kuin niiden ulkopuolellakin!
 • CSUNin kampus on avara ja puistomainen, josta löydät varmasti omat lempipaikkasi.
 • Kampuselämä on eloisaa ja pitää sinut liikkeellä: Student Recreation Center tarjoaa liikuntamahdollisuuksia ja yli 250 erinäistä harrasteryhmää tutustuttaa sinut niin uusiin harrastuksiin kuin ihmisiinkin

Akateeminen maine

CSUN on WASC (Western Association of Schools and Colleges) akkreditoitu yliopisto. CSUN on palkittu lukuisilla erityisillä akkreditoinneilla sekä saanut tunnustusta opintoalakohtaisista ansioistaan:
 • Princeton Review listasi CSUNin David Nazarian College of Business and Economicsin yhdeksi Yhdysvaltojen parhaaksi kauppakorkeakouluksi, ja se on saanut AACSB-akkreditoinnin.
 • Hollywood Reporter sijoitti CSUNin Mike Curb College of Arts, Media and Communication -tiedekunnan elokuva-alan top 25 -listalleen. Tiedekunta on Yhdysvaltojen johtava taidealojen instituutti, jonka valikoimasta löytyy palkittuja koulutusohjelmia musiikin ja elokuvan aloilta.

Akateeminen kalenteri 

 • Syyslukukausi: elokuusta joulukuuhun
 • Kevätlukukausi: tammikuusta toukokuuhun
 • Kesäopinnot: kesäkuusta elokuuhun

Miksi KILROY?

Maksuton opintoneuvonta

Opintoneuvontamme on maksutonta eikä avun pyytäminen sido sinua mihinkään. Lukukausimaksut ovat aina samanhintaiset, haitpa sitten meidän kautta tai yliopiston omia väyliä pitkin.

Henkilökohtainen apu

Henkilökohtainen opintoneuvojasi tukee sinua valinnoissasi. Suunnittelette yhdessä tulevaisuuttasi sinun haaveiden mukaiseksi – opintoneuvojan ammattitaidon avittamana.

Kaikki vastaukset

Saat vastaukset kaikkiin ulkomaille lähtöön liittyviin kysymyksiin: hakuajat, pääsyvaatimukset ja hakuprosessi, apurahat ja opintotuki, viisumi, majoitus ja vakuutukset.

Opintovaihtoehdot

California State University, Northridgessa voit suorittaa opintoja sekä kandi- että maisteritasolla.
 Vaihtoehdot ovat seuraavat:
 • Kandidaatin tutkinto
 • Maisterin tutkinto
 • Vaihto-opinnot

Tseng College pyörittää CSUNin suosittua korkeakouluvaihto-ohjelmaa.

SAC-ohjelma (Semester at CSUN) mahdollistaa kansainvälisten opiskelijoiden kanditason vaihto-opinnot kahdeksi lukukaudeksi. SAC-opiskelijana osallistut kursseille muiden CSUNin opiskelijoiden kanssa ja pääset kokemaan todellista kalifornialaista yliopistokulttuuria. Maisteriopiskelijoita hyväksytään ohjelmaan tapauskohtaisesti.

Vaihto-opiskelijana sinulla on valittavanasi laaja valikoima mm. viestinnän, markkinoinnin, sosiologian, insinööritieteiden ja kielten kursseja. Kursseilla on rajattu määrä paikkoja, joten opiskelijat hyväksytään kursseille ilmoittautumisjärjestyksessä. Lisäksi opiskelijoiden tulee täyttää valitsemiensa kurssien ennakkotietovaatimukset osallistuakseen opetukseen.

CSUN vetää puoleensa myös tärkeitä paikallisvaikuttajia, jotka pitävät usein vierailuluentoja ja puheita CSUNin kampuksella. Luokkahuoneissa voi nähdä myös viihdealan ammattilaisia kertomassa omista kokemuksistaan ja viihdeteollisuudesta.

Kysy opintovaihtoehdoista

Opintojen kustannukset

Lukukausimaksut CSUN:ssa vaihtelevat jonkin verran sen mukaan, mitä opiskelet, millä tasolla ja kuinka kauan (koko tutkinto vai vaihto-opinnot). Kun tiedät edes suunnilleen alakohtaisesti, mitä haluat mahdollisesti opiskella, ota yhteyttä opintoneuvojiimme, niin saat ajantasaista infoa lukukausimaksuista.

Huomaathan, että maksat lukukausimaksut aina suoraan yliopistolle, et meille. Lukukausimaksut ovat siis aina samansuuruiset, haitpa sitten meidän kautta tai yliopiston omia väyliä pitkin. Meiltä saat vain "kaupan päälle" opintoneuvonnan ja avun hakuprosessiin.

Kun sitten olet suunnitelmissasi ja järjestelyissä niin pitkällä, että pohdit ensimmäisten päivien käytäntöjä uudessa opiskelijakaupungissasi, kysy apuja opintoneuvojaltasi. Meidän kautta saat hoidettua myös matkajärjestelyt: olemme koonneet erityisiä aloituspaketteja, joiden turvin saat sulavan ja huolettoman alun opiskelijaelämällesi Kaliforniassa. 

Kysy opintojen kustannuksista

Haaveista suunnitelmaksi

Hakuprosessi

Kuinka hakuprosessi etenee? Mitä pitää tehdä ensimmäisenä? Milloin haku pitää aloittaa? Milloin hakea opiskelijaviisumia?
Hakuprosessi

Pääsyvaatimukset

Kuinka hyvä keskiarvo pitää olla? Miten hyvin pitää osata englantia? Miten kielitaito todistetaan? Tarvitsenko portfolion?
Pääsyvaatimukset

Opintojen rahoitus

Mitä Yhdysvalloissa opiskelu maksaa? Kuinka opintoja voi rahoittaa? Mitä kaikkea pitää ottaa huomioon maailmalla opiskelun hintalappua laskiessa?
Opintojen rahoitus

Kilroy.EventWidget.Header

Kilroy.EventWidget.LinkText ({{ allEventCardsTotal }})

Lisäinfoa California State University, Northridgesta?

Kerromme hakuprosessista, käytännön järjestelyistä, opiskelijaelämästä Kaliforniassa ja Yhdysvaltojen opiskelijaviisumista. Yhteydenotto on maksutonta eikä sido sinua mihinkään, joten nyt jos koskaan on loistava hetki aloittaa Yhdysvaltojen opintojesi suunnittelu.

Kysy pois!

Opiskelijakokemus

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.