Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Houkutteleeko ajatus ulkomailla opiskelusta, mutta kaipaat vielä lisäinfoa? Kerro opintotoiveistasi sekä minne ja milloin haluat lähteä maailmalle, niin opastamme eteenpäin.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme vastaanottaneet viestisi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian, viimeistään viikon kuluessa. Kiireellisissä tapauksissa voit tietenkin aina soittaa meille. 


Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa tapaamisaika

Varaa maksuton aika opintoneuvontaan & aloita tulevaisuutesi suunnittelu opintoneuvojien kanssa. Huomaathan, että tällä hetkellä kaikki opintoneuvonta-ajat ovat puhelinaikoja.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus ulkomailla opiskelun pohdintaan on juuri se oikea ensiaskel haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia.


Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat
Opiskelu Kaliforniassa - KILROY
Opiskelu Kaliforniassa - KILROY

Opiskelu Kaliforniassa

Lähde opiskelemaan Kalifornian aurinkoisiin maisemiin ja hyödynnä mahtava tilaisuus viettää rentoa opiskeliajelämää Kalifornian kuuluisilla rannoilla ja vierailla osavaltion suurkaupungeissa. Kalifornian osavaltio on niin suuri, että riippuen, missä kaupungissa valitsemasi yliopisto sijaitsee, saattaa opiskelijaelämä olla hieman erilaista. Kalifornian monimuotoisuus on lähes loputon, joten opiskelijaelämästä ei taatusti tule puuttumaan seikkailuja: biitsejä, tiheää asutusta, erämaata, viiniviljelmiä, tasaista aavikkoa, lumipeitteisiä vuoria, komeita metsämaisemia ja hulppeita urheilustadioneita.

Kysy opiskelusta Kaliforniassa

Opiskelu Kaliforniassa, Los Angelesissa

Kaliforniassa, ja erityisesti Los Angelesissa, on oma kulttuurinsa. Los Angeles on avoin ja edistyksellinen kaupunki. Etenkin opiskelijana UCLA:n kampuksella huomaat dynaamisen elämäntavan ja aktiviteettitarjonnan paljouden. Tapaat ihmisiä eri kullttuureista, eri etnisistä taustoista, eri sosiaaliluokista, eri uskonnoista: jokaisella on oma tarinansa ja eroavaisuuksien kirjo tekee opiskelusta erityisen antoisaa.

Paikalliset ovat tottuneet kulttuurien ja kielien sekamelskaan ja juuri siksi huomaat Los Angelesin toivottavan myös vaihto-opiskelijat sujuvasti tervetulleeksi. Kulttuurien ja aktiviteettien sekamelskassa on myös helppo kokeilla esim. uusia harrastuksia ja makuelämyksiä.

LA on rento kaupunki ja monella tapaa leppoisa, mutta paikallisliikenne ei kuulu tämän määritelmän alle. Ruuhka-aika on aikalailla aina, ja julkinen liikenne ei ole maailman paras ja kattavin. Älä kuitenkaan huoli autoasioista: suurin osa UCLA:n opiskelijoista asuu lähellä kampusta, jossa et edes tarvitse autoa. Westwoodin alue on monipuolinen – täynnä viihdettä ja ravintoloita – jossa pääset helposti liikkumaan kävellen. Ja lähialueille, esim. Santa Monicaan, pääset kätevästi bussilla suoraan kampuksen omalta pysäkiltä.

Opiskelu Kaliforniassa, Northridgessä

Northridge on yksi Los Angelesin naapurustoista San Fernandon Valleyssä. Northridge on mukava asuinalue Los Angelesin lähiössä. Alue on täynnä kauppoja, ravintoloita, elokuvateattereita sekä opiskelijaystävällisiä asuntoja. Opiskelijat ovat osa monikansallista paikallisyhteisöä niin kampuksella kuin sen ulkopuolellakin.

CSUN sijaitsee vain lyhyen ajomatkan päässä Kalifornian isoista nähtävyyksistä. Monella opiskelijalla on oma auto, mutta CSUN tarjoaa opiskelijoille myös ilmaisen shuttle-bussin läheiselle bussi- ja juna-asemalle, josta pääset julkisilla lähes kaikkialle Los Angelesissa ja sen ulkopuolella. Ja jotakuinkin kaikenlaiseen tekemiseen, syömiseen ja harrastamiseen niin Los Angelesissa kuin muuallakin USA:ssa on saatavilla opiskelija-alennuksia, kun vain muistat kysyä ja vilauttaa ISIC-korttiasi.

Opiskelu Kaliforniassa, Santa Barbarassa

Santa Barbara sijaitsee Kaliforniassa USA:n länsirannikolla, 1,5 tunnin ajomatkan päässä Los Angelesista. Meren ja Santa Ynezin vuorien väliin jäävää kaupunkia asuttaa n. 90,000 asukasta, ja sen aktiviteettitarjonta on omiaan harhauttamaan opiskelijoita sopivasti välillä myös ulos kirjastostoista ja luentosaleista. Luontoa ja kaupungin sykettä - mikä olisikaan parempi paikka viettää ikimuistoista opiskelijaelämää!

Santa Barbara on todellinen opiskelijoiden kaupunki. Sen lisäksi, että kaupungissa riittää tarjontaa tekemisen ja elämästä nauttimisen merkeissä, on kaupungin opiskelijaystävällisyys todennettavissa myös tuhansien opiskelijoiden läsnäololla: Santa Barbarassa on sekä SBCC:n kampus että University of California Santa Barbaran kotipaikka.

Santa Barbaralla on sopivaa tarjontaa niin urheilun, luontoseikkailujen ja erilaisten taidemuotojen ystäville. Lähde ulkoilmaan ihailemaan maisemia, shoppaile State Streetillä ja valitse suosikkisi lukuisista ravintolavaihtoehdoista. Iltaa kohde meno kiihtyy, kun väki löytää tiensä yöelämän sykkeeseen.

Santa Barabara on mielenkiintoinen yhdistelmä suurkaupungin dynaamisuutta ja pikkukaupungin kotoisaa tunnelmaa. Jos kuitenkin haluat aika ajoin kokea todellista suurkaupungin kihelmöintiä ihollasi, suuntaa Los Angelesiin tai San Franciscoon. 

Valmis maailmalle?

Kun sitten olet suunnitelmissasi ja järjestelyissä niin pitkällä, että pohdit ensimmäisten päivien käytäntöjä uudessa opiskelijakaupungissasi, kysy apuja opintoneuvojaltasi. Meidän kautta saat hoidettua myös matkajärjestelyt: olemme koonneet erityisiä aloituspaketteja, joiden turvin saat sulavan ja huolettoman alun opiskelijaelämällesi Kaliforniassa. 

 

Kalifornia

  • {{ autoCompletedLocation }}
{{ locationTag.text }}
  • {{ autoCompletedFieldsOfStudy }}
{{ fieldsOfStudyTag.text }}
  • {{ autoCompletedLevelsOfStudy }}
{{ levelsOfStudyTag.text }}
Lisää yliopistoja ({{remainingCards}})

Opintokokemuksia Kaliforniasta

Miksi KILROY?

Maksuton opintoneuvonta

Opintoneuvontamme on maksutonta eikä avun pyytäminen sido sinua mihinkään. Lukukausimaksut ovat aina samanhintaiset, haitpa sitten meidän kautta tai yliopiston omia väyliä pitkin.

Henkilökohtainen apu

Henkilökohtainen opintoneuvojasi tukee sinua valinnoissasi. Suunnittelette yhdessä tulevaisuuttasi sinun haaveiden mukaiseksi – opintoneuvojan ammattitaidon avittamana.

Kaikki vastaukset

Saat vastaukset kaikkiin ulkomaille lähtöön liittyviin kysymyksiin: hakuajat, pääsyvaatimukset ja hakuprosessi, apurahat ja opintotuki, viisumi, majoitus ja vakuutukset.

Kilroy.EventWidget.Header

Kilroy.EventWidget.LinkText ({{ allEventCardsTotal }})

Kysyttävää Kaliforniassa opiskelusta?

Emme pakkaa puolestasi, emmekä valitettavasti osaa konsultoida uuden läppärin ostossa, mutta jotakuinkin kaikissa muissa Yhdysvaltojen opintoihisi liittyvissä asioissa, olemme valmiina auttamaan. Ota yhteyttä, kun kaipaat apuja opiskelijakaupungin, yliopiston ja koulutusohjelman valinnassa.

Opintoneuvontamme on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Kysy pois!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.