Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Houkutteleeko ajatus ulkomailla opiskelusta, mutta kaipaat vielä lisäinfoa? Kerro opintotoiveistasi sekä minne ja milloin haluat lähteä maailmalle, niin opastamme eteenpäin.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme vastaanottaneet viestisi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian, viimeistään viikon kuluessa. Kiireellisissä tapauksissa voit tietenkin aina soittaa meille. 


Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa tapaamisaika

Varaa maksuton aika opintoneuvontaan & aloita tulevaisuutesi suunnittelu opintoneuvojien kanssa. Huomaathan, että voit varata ajan myös puhelinneuvontaan.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus ulkomailla opiskelun pohdintaan on juuri se oikea ensiaskel haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia.


Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat
hawaii-honolulu-waikiki-beach-cover
Opiskelu Hawaii Pacific Universityssä - KILROY

Opiskelu Hawaii Pacific Universityssä

Hawaii Pacific University (HPU) tarjoaa opiskelijoilleen laajan valikoiman koulutusohjelmia ja kursseja. Yliopistolla on kaksi kampusta, toinen Honolulun keskustassa ja toinen rauhallisemmalla Kaneohen alueella. HPU:ssa opetus tapahtuu pienryhmissä ja opetuksessa painotetaan keskustelevaa otetta. Havaijilla vietät tietysti vapaa-aikasi biitsillä, surffiaalloilla tai huikeilla tulivuorivaelluksilla.

Lue alta lisäinfoa opiskelusta HPU:ssä ja varaa sitten aika opintoneuvontaan, niin saat tarvittavat neuvot ulkomaan opintoihin liittyvissä asioissa. Opintoneuvonta on ilmaista eikä sido sinua mihinkään.

Varaa maksuton opintoneuvonta-aika

10 hyvää syytä opiskella Hawaii Pacific Universityssä

 1. Kansainvälinen ilmapiiri: HPU:ssa on opiskelijoita yli 100 maasta, joten ystäväpiirisi levittäytyy pian globaaliksi.
 2. Laaja valikoima opintovaihtoehtoja – Valittavanasi on yli 50 kandiohjelmaa sekä 14 maisterin tutkinto-ohjelmaa.
 3. Opiskelijoiden ja opetushenkilökunnan suhde on 15-1, joten saat arvokasta, henkilökohtaista ohjausta ja opetusta, mikä puolestaan helpottaa akateemisten tavoitteidesi saavuttamista.
 4. HPU:n sijainti keskellä Tyyntämerta on ideaali erityisesti, jos haaveissasi on korkeatasoiset meribiologian tai oseanografian opinnot. HPU ja tutkimuskeskus Oceanic Instituten yhteistyön tuloksena yliopisto ja tutkimuskeskus tekevät maailmanluokan tutkimus- ja kehitystyötä meribiologian, kalanviljelyn ja biotekniikan aloilla.
 5. Yliopistolla on hyviä apurahoja erityisesti kansainvälisille kandin tutkinto-opiskelijoille.
 6. Hawaii Pacific Universityn opiskelijaelämä on aktiivista: valitse oma kerho, ryhmä tai urheiluseura yli 50 vaihtoehdon joukosta.  
 7. HPU:n pääkampus sijaitsee aivan Honolulun sydämessä, Havaijin talouden, kulttuurin ja poliittisen toiminnan keskuksessa.
 8. Havaiji on suosittu turistikohde, mikä tekee HPU:sta mielenkiintoisen yliopiston turismin opiskelulle – ja opintoalastasi riippumatta Havaiji tarjoaa kasapäin huikeita turistikohteita ja -aktiviteetteja, joihin tutustua! Lukukaudessa tai kahdessa sinusta ei vielä tule paikallista, mutta opiskelijana bongaat nopeasti helmet turistirysien joukosta...
 9. Havaiji on kiistatta yksi maailman upeimmista rantakohteista: upeita biitsejä ja huimia auringonlaskuja!
 10. Paikalliset ihmiset ovat tunnettuja ystävällisyydestään, joten tunnet olosi tervetulleeksi heti ensimmäisistä päivistä lähtien.

Kansainvälinen ranking-menestys 

HPU on tunnettu kansainvälisestä opiskelijakunnastaan ja amerikkalaisittain suhteellisen edullisista lukukausimaksuistaan. Yliopisto on huomioitu myös erilaisissa ranking-listauksissa:

 • USA Today rankkasi HPU:n USA:n kansainvälisimmäksi yliopistoksi mittarinaan opiskelijoiden kulttuuritausta.
 • The Princeton Review listasi HPU:n Best in the West-yliopistojen joukkoon alueellisessa yliopistovertailussaan. 
 • Honolulun kaupunki on saanut tunnustusta yhtenä USA:n parhaimpana opiskelijakaupunkina American Institute of Economic Research (AIER) Best Small Cities for College Students -listauksessa.

Hawaii Pacific University tiiviissä paketissa

 • Yliopiston opiskelijoiden joukosta löytyy kaikkien Yhdysvaltojen 50 osavaltion ja jopa 100 eri maan edustajat. Sinä voit olla yksi lisäys tähän kansainväliseen joukkoon!
 • HPU:lla on oma sinfoniaorkesteri – ja myös sinä voit osallistua pääsykokeisiin.
 • Yliopistolla on oma tutkimusalus, jonka kyytiin myös opiskelijat pääsevät osana opiskeluja: täydellinen tapa tutustua mm. merikilpikonniin ja valaisiin.
 • 'Aloha' on havaijin kielen käytetyin sana. Kontekstista riippuen sana tarkoittaa 'hei', 'näkemiin', 'tervetuloa' tai 'onnea matkaan' – mutta tämän jo varmaan tiesitkin. 

Lukukausien aloitusajankohdat

Hawaii Pacific Universityssä akateeminen vuosi on jaettu kahteen lukukauteen:

 • Syyslukukausi alkaa elokuussa
 • Kevätlukukausi alkaa tammikuussa

Jos kiinnostuit opiskelusta Hawaii Pacific Universityssä tai sinulla on muuta kysyttävää ulkomaan opintoihin liittyen, ota rohkeasti yhteyttä. Varaa aika maksuttomaan opintoneuvontaan, niin kartoitetaan yhdessä vaihtoehtojasi.

Varaa maksuton opintoneuvonta-aika

Miksi KILROY?

Maksuton opintoneuvonta

Opintoneuvontamme on maksutonta eikä avun pyytäminen sido sinua mihinkään. Lukukausimaksut ovat aina samanhintaiset, haitpa sitten meidän kautta tai yliopiston omia väyliä pitkin.

Henkilökohtainen apu

Henkilökohtainen opintoneuvojasi tukee sinua valinnoissasi. Suunnittelette yhdessä tulevaisuuttasi sinun haaveiden mukaiseksi – opintoneuvojan ammattitaidon avittamana.

Kaikki vastaukset

Saat vastaukset kaikkiin ulkomaille lähtöön liittyviin kysymyksiin: hakuajat, pääsyvaatimukset ja hakuprosessi, apurahat ja opintotuki, viisumi, majoitus ja vakuutukset.

Opintovaihtoehdot

Mitä Hawaii Pacific Universityssä voi opiskella?

 • Kandidaatin tutkinto
 • Maisterin tutkinto
 • Vaihto-opintoja 1–2 lukukautta

Kansainvälisille opiskelijoille ei ole mitään erityisiä rajoitteita HPU:n opintoala- ja kurssivalikoimassa. Myös ns. virailevana vaihto-opiskelijana voit valita kurssisi koko vaihtoehtojen kirjosta. Halusitpa sitten opiskella esim. antropologiaa, tietotekniikkaa, markkinointia, kansainvälistä kauppaa, viestintää, kasvatustieteitä tai psykologiaa, voit valita kurssisi mielenkiintosi mukaisesti.

Joillekin kursseille osallistuaksesi sinulla tulee kuitenkin olla tietyt ennakkoedellytykset (koskee kaikkia opiskelijoita).

Kysy opintovaihtoehdoista

Opintojen kustannukset

Lopullinen hintalappu HPU:n opinnoillesi riippuu opintojesi tasosta (kandi/maisteri) sekä valitsemastasi opintoalasta. Opiskelu ulkomailla sisältää luonnollisesti myös muita kuluja kuin lukukausimaksuja, mutta älä turhaan häkelly: kysy apua opintoneuvojiltamme. Saat apua opintoajan budjetointiin: asuminen kampuksella, eläminen Havaijilla, vakuutukset, KELAn tuet, lennot jne.

Kun tiedät, mihin varautua, tuntuu kokonaisuus heti hallittavammalta ja voit ryhtyä konkreettisiin toimiin. Opintoneuvojamme osaavat vinkata myös yliopiston tarjoamista apurahoista ja auttavat sinua itse hakuprosessissa.

Itse lukukausimaksut ovat tismalleen samat haitpa sitten meidän kauttamme tai suoraan yliopiston väyliä pitkin. Meidän kautta saat kuitenkin kaikki tiedot, ohjeet ja tärkeät päivämäärät samasta paikkaa. Lisäksi tarkistamme hakupaperisi ja varmistamme, että hakemuksessasi on mukana kaikki tarvittava.

Kysy opintojen kustannuksista

Haaveista suunnitelmaksi

Hakuprosessi

Kuinka hakuprosessi etenee? Mitä pitää tehdä ensimmäisenä? Milloin haku pitää aloittaa? Milloin hakea opiskelijaviisumia?
Hakuprosessi

Pääsyvaatimukset

Kuinka hyvä keskiarvo pitää olla? Miten hyvin pitää osata englantia? Miten kielitaito todistetaan? Tarvitsenko portfolion?
Pääsyvaatimukset

Opintojen rahoitus

Mitä Yhdysvalloissa opiskelu maksaa? Kuinka opintoja voi rahoittaa? Mitä kaikkea pitää ottaa huomioon maailmalla opiskelun hintalappua laskiessa?
Opintojen rahoitus

Upcoming events

See more events ({{ allEventCardsTotal }})

Lisäinfoa Hawaii Pacific Universitystä?

Kerromme hakuprosessista, käytännön järjestelyistä, opiskelijaelämästä Havaijilla ja Yhdysvaltojen opiskelijaviisumista. Yhteydenotto on maksutonta eikä sido sinua mihinkään, joten nyt jos koskaan on loistava hetki aloittaa Yhdysvaltojen opintojesi suunnittelu.

Kysy pois!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.